Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(kvyka @ 2013 03 04, 17:02)
As jau kokius 3-4m. svajojau islipti is juodos spalvos, bet nedrisau..

Nu gerai atrodo, tikrai geriau nei buvo, bent jau man thumbup.gif Ir plaukai svekesni patys atrodo, sakyciau g.gif O nuotrauka daryta po kirpimo cia iskart, nes graziai krenta, idomu ar lengva susitvarkyti paciai?
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2013 03 09, 18:39)
Nu gerai atrodo, tikrai geriau nei buvo, bent jau man thumbup.gif Ir plaukai svekesni patys atrodo, sakyciau g.gif O nuotrauka daryta po kirpimo cia iskart, nes graziai krenta, idomu ar lengva susitvarkyti paciai?

Buvo geras plaukas ir pries tai, ypac kai garbanas suformuodavau, bet atsibodo ta juoda iki negalejimo doh.gif Plius prie kampuoto ir kauleto veido juoda su laiku pradejo nebe kaip atrodyti... sendina ax.gif

Cia sekancia diena po kirpimo smile.gif Susitvarkau lygiai taip pat... Kare banguotiems plaukam siek tiek reikalauja demesip ax.gif Bet esu pries tai ilgaji kare turejusi, zinojau ko laukti. Tenka pazaisti, bet dabar su tokiu kirpimu ir tokia plauku spalva jauciuosi grazi bigsmile.gif O kiek komplimentu 2d. is eiles darbe prisiklausiau.... o tai ir parode rezultata.

Reziume del tvarkymosi: pries tai trukdavau tiek pat laiko formuodama naturalias garbanas gnauziant, kiek dabar palygindama kare. Tai va, laiko tiek pat skyriu, priemoniu maziau iseina
Atsakyti
Sveikutės,

siaubelis kol radau šitą temą... Žinojau, kad yra, bet kad tiek pabėgusi toli...

Atnaujinu savo pašviesėjimu. Šiandien eisiu dar šiek tiek, nes tokia į ryžumą dabar šiek tiek, ir nespėjo man tada galų pakirpti ( iki pusės 11 dirbo...)

user posted image
Atsakyti
Reaana, o plaukuciai sviesinti, ar su nuemeju? Pokytis labai zymus, dar galiukus pakirps, bus isvis fantastika 4u.gif
Atsakyti
Dėjo kokteilį - milteliai, oksidantas (6 proc. man rodos), kaukė ir šampūnas. Palaikė apie 25 minutes, gal 20 net, labai greit išėmė spalvą.

Tada uždažė dažų mišinuku, 8.0 , 8.2 ir 10.02 man rodos...

Ir galų gale įmetė keletą sruogų, plonyčių plonyčių.

Laukiu dar kada šiandieną mane dar kiek sutvarkys... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 05 13, 11:56)
Dėjo kokteilį - milteliai, oksidantas (6 proc. man rodos), kaukė ir šampūnas. Palaikė apie 25 minutes, gal 20 net, labai greit išėmė spalvą.

Tada uždažė dažų mišinuku, 8.0 , 8.2 ir 10.02 man rodos...

Ir galų gale įmetė keletą sruogų, plonyčių plonyčių.

Laukiu dar kada šiandieną mane dar kiek sutvarkys... smile.gif

super... ziauriai daug nusviesejo ir jokio ryzomo as cia nematau. labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 15, 15:54)
Nu idomu kaip galima patapt vel juoda dazant su blond dazais..Uztad ir nenorejau nuemejo biggrin.gif  Kas ten per chemija,kad taip sureaguoja g.gif  O namu salygom nuiminejot?

Spalvos nuėmėjas neretai turi būti dedemas kelis kartus, kad visiškai išvalyti pigmentą. Likutinio pigmento patikrinimui yra dedama specialus skystis. Jei po jo grįžta buvusi spalva - nuėmėją reikia dėti dar kartą. Todėl ir gaunate tokį efektą iškart uždažiusi šviesiais dažais, nes plaukas dar turi daug nepašalinto pigmento.
Po spalvos nuėmėjo, sekančią dieną būtina visus plaukus sutepti Blondor+3proc. peroxidas. Laikyti apie 20-30min. Tik tada plaukas bus pilnai išvalytas nuo dirbtinio pigmento. Žinoma, po to reikalingas intensyvus plauko regeneravimas ir maitinimas.
Atsakyti
Merginos, ar kuri meginot imtis ne tokiu ekstremaliu priemoniu, tarkim nuauginti juodai dazytus plaukus? Jau gerus du menesius nedazau saknu, o paskutini karta daziau saknis jau ruda spalva,bet labai jau nesitveriu, ilgas procesas butu g.gif Nors bendrame vaizde plaukai vistiek atrodo tamsus, bet kai zinau kaip turi but, man tos saknys bado akis,jauciuosi nelabai gerai su nedazytom saknim biggrin.gif Nors kai pagavoju, kiek blondiniu yra nusiauginusios i naturalius, ir nieko,vaiksiodavo spalvotos,nors mano akiai baisus vaizdas..Tik,kad pripratusi prie tu juodu ir iskart norisi sodrumo saknimis,kaip nublukus jauciuos,o is kitos puses nebenoriu ir tos juodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2013 07 08, 08:59)

O kokio ilgio jūsų plaukai? Mano iki liemens, ir dažiau ilgą laiką raudonai. Tai bandžiau vis atsiauginti, žiemos metu. Atrodė kraupiai, vos ne iki ausų ataugus pilkai ruda natūrali spalva, dar kai mano šaltos spalvos plaukia, o dažiau šiltos, išvis atrodė oi oi blush2.gif , slėpiau po kepure. Man buvo didelis kompleksas. Bet jei turit kantrybės, nenorit susigadint, kirpt, tai auginkit. Plaukams tikrai geriau bus.
Atsakyti
Sveikos.gal zinot kur rasti svarckopf plauku sviesinimo milteliu?
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 07 08, 12:05)
O kokio ilgio jūsų plaukai? Mano iki liemens, ir dažiau ilgą laiką raudonai. Tai bandžiau vis atsiauginti, žiemos metu. Atrodė kraupiai, vos ne iki ausų ataugus pilkai ruda natūrali spalva, dar kai mano šaltos spalvos plaukia, o dažiau šiltos, išvis atrodė oi oi blush2.gif , slėpiau po kepure. Man buvo didelis kompleksas. Bet jei turit kantrybės, nenorit susigadint, kirpt, tai auginkit. Plaukams tikrai geriau bus.

Mano taip pat iki juosmens, aisku galiukai dabar patrumpinti tai siek tiek patrumpejo tas ilgis, bet vistiek ilgi plaukai, jau dabar po poros menesiu kasdien veidrodyje matau tas saknis,pries saule sviecia auksine ruda biggrin.gif Bet visumoj nesipjauna, tik kazin ar man taip uzteks kantrybes kaip jus sakot, kazkaip nevalyvai atrodo kai taip nuauge plaukai,visada pastebiu pas kitas, na nebent nesipjauna spalva labai. O ar atsiauginot ar visgi nusidazet ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Rašau, nes labai labai reikia pagalbos. Šiandien nusprendžiau išbandyti naują kirpėją ir siaubingai susimoviau. Mano plaukai buvo šviesinti nuo natūralios tamsiai rudos iki šviesiai rudos. Šiandien nuėjau pas kirpėją, kad atgaučiau savo natūralią plaukų spalvą, t.y. tamsiai rudą.

Daug laiko praleidau kirpykloje, palikau tokią wow pinigų sumą ir išėjau gotė doh.gif cry.gif cry.gif cry.gif Juodais kaip smala plaukais. Jie man netinka tragiškai. Bandžiau dar su kirpėju aiškintis, bet jis kažkaip mano nuaugusias šaknis palaikė juodomis, o ne tamsiai rudomis, todėl taip ir nudažė. Eičiau darkart rytoj pat, bet manęs labai greitai laukia skrydis, todėl net prie geriausių norų nespėsiu to padaryti... Pati sau atrodau tragiškai cry.gif

Gal galit patarti kokių šampūnų ar kažkokių kitų efektyvių priemonių, kas pašviesintų tuos juodai juodai nudažytus mano plaukus? doh.gif Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 22 rugpjūčio 2013 - 18:33