Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 20, 21:21)
Ir kiek pinigeliu viskas atsiejo,jei ne paslaptis?Laukiam nuotrauku 4u.gif

Foto ikelsiu veliau, dabar uzimta esu 4u.gif
O kolkas atsiejo 200lt, nes antra nuemima padare nemokamai (taip kirpeja atsilygino uz pirma nevykusi nuemima) 4u.gif
Atsakyti
As jau ir atsikandus tu spalvos nuemimu kai is juodu nori buti baltos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2013 02 26, 15:32)
As jau ir atsikandus tu spalvos nuemimu kai is juodu nori buti baltos biggrin.gif

Tai pasipasakokit smile.gif
Atsakyti
As jau kokius 3-4m. svajojau islipti is juodos spalvos, bet nedrisau.. Daug skaiciau, daug masciau. IR reziume: nuvariau i jau pamegta My Studio (pries tai truputi konsultavaus pas juos) ir paprasiau isplauti mano ta juoda spalva smile.gif KAi kurios darot tai namie, o as patikejau profesionalui ir esu l. dekinga tai kirpejai uz pastangas ir darba smile.gif Mano plaukai buvo ilgi, bet pries pradedant spalvos isemima paprasiau iskart iki peciu nurezti, nes neverta sausu galu sviesinti....

Tai va, rezultatas po 1 karto (isemimas plius uzdazymas viena spalva, nes nemazai ryzos paletes buvo galvoj smile.gif )
PRIES:
user posted image

PO:
user posted image

is mano puses patartimas toks - geriau ne namie, o eiti pas specus, ismanancius si darba.. aisku, rezultatas dar priklauso nuo to, koks plaukas, kokiais dazais buvo dazytas smile.gif
Atsakyti
Kvyka nepykit, bet tikrai nereikejo jums sviesint. Tokius plaukus turejot wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2013 03 04, 19:02)

O man gražu 4u.gif tamsūs plaukai labai gražūs savo ilgiu buvo, bet dabartinė spalvytė man labai graži wub.gif gal žinot kokiais čia dažais dažyta ir tonas koks?
Atsakyti
Man tai grazi naturali spalva, tik kad bent jau nuotraukoj nelygoka atrodo. Bet siaip neilgi plaukai, manau galima eksperimentuot, kol bus isgautas norimas rezultatas, juk ataugs greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 05, 10:41)
Man tai grazi naturali spalva, tik kad bent jau nuotraukoj nelygoka atrodo. Bet siaip neilgi plaukai, manau galima eksperimentuot, kol bus isgautas norimas rezultatas, juk ataugs greit smile.gif

Gali būti, kad netolygi, nes pirmas dažymas po spalvos nuėmimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 03 05, 10:49)
Kvyka nepykit, bet tikrai nereikejo jums sviesint. Tokius plaukus turejot wub.gif  4u.gif

tamsiai rudii gal ir gerai, bet jau man +5m per tamsius dedavo. Sendina. IR kiek galima pilkas sakneles dazyti... atsibodo doh.gif Prie kauleto veido patikekit dabartine spalva geriau uz storus ilgus juodus plaukus. Storis nedingo biggrin.gif 2m ir vel toks ilgis bus, koks buves. Pries gerus 2 m turejau toki kirpima ax.gif Noriu naturalios spalvos plauku.. tad nei kiek nesigailiu

QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 03 05, 11:00)
O man gražu  4u.gif  tamsūs plaukai labai gražūs savo ilgiu buvo, bet dabartinė spalvytė man labai graži  wub.gif  gal žinot kokiais čia dažais dažyta ir tonas koks?

net nenutuokiu, su kokiais ax.gif Spalva dar netolygi. Nes juodai ruda spalva isimti yra reikalas. didelis reikalas. O ypac is tokiu poretu plauku kaip mano doh.gif

Reziumuojant - dziaugiuosi. As jau nekenciau vaizdo veidrodyje. Jei spalva netinka, tai jau grozio neprides ilgis ir storis,koks buvo su juodais plaukais. O formuoti garbanas 2-3 val per diena neturiu laiko ax.gif Svarbu, kad ziurint i veidrodi matau savo grazu veida, o ne istysusia kauleta nosi ... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2013 03 05, 22:42)
tamsiai rudii gal ir gerai, bet jau man +5m per tamsius dedavo. Sendina. IR kiek galima pilkas sakneles dazyti... atsibodo  doh.gif 

Va va.. man tas pats.. pilkos saknys, nors kitur plaukai naturaliai sviesiai rudi sakyciau.. o palei saknis, kai nusidazau pilkumas lenda, ir reik dazyt kone kas pora sav doh.gif nesamone..
Atsakyti
[quote=kvyka,2013 03 04, 19:02]
As jau kokius 3-4m. svajojau islipti is juodos spalvos, bet nedrisau.. Daug skaiciau, daug masciau. IR reziume: nuvariau i jau pamegta My Studio (pries tai truputi konsultavaus pas juos) ir paprasiau isplauti mano ta juoda spalva smile.gif KAi kurios darot tai namie, o as patikejau profesionalui ir esu l. dekinga tai kirpejai uz pastangas ir darba smile.gif Mano plaukai buvo ilgi, bet pries pradedant spalvos isemima paprasiau iskart iki peciu nurezti, nes neverta sausu galu sviesinti....

Kvyka, labai gražūs plaukučiai wink.gif
O pas ką jūs nuiminėjote spalvą My Studio ir kiek sumokėjote? Aš taip pat ruošiuosi eiti į My Studio nuiminėt spalvą iš juodų plaukų į šviesesnę.
Atsakyti
QUOTE(esppera @ 2013 03 07, 11:49)

Kvyka, labai gražūs plaukučiai wink.gif
O pas ką jūs nuiminėjote spalvą My Studio ir kiek sumokėjote? Aš taip pat ruošiuosi eiti į My Studio nuiminėt spalvą iš juodų plaukų į šviesesnę.

pas Jolanta buvau, esu patenkinta ir spalvyte ir kirpimu smile.gif gerai padirbejo. Kainas i pm wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 07 kovo 2013 - 19:54