Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

Na ka, mano kelione per kopas baigesi...
Geros kirpejos liepe tik uzdazyti rudai visa sita velniava ir negadint plauku kuri laika, nes dabar jiems dar nepakenkta. unsure.gif
Ir taip dazyti kuri laika, o vasara galima vel nuemeja det, tada jau turetu gautis kaip noriu. g.gif
O kirpeja buvo sumaisiusi net tris spalvas kai daze po nuemimo tai plaukas pasisavino tamsiausia spalva, todel ir pajuodau doh.gif Taip sirdi skauda del kazkokios nemoksos - galejo nekist nagu jei gerai nezino nuemimo subtilybiu cry.gif
Atsakyti
Bet tai cia irgi truputi lempa vel tamsint, po to vel sviesint. Juk plaukas neataugs iki vasaros, namanau kad kazkas cia labai pasikeis, tik dar padides dazymu skaicius ant to pacio plauko. As tai rizikuociau ir balinciau iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 19, 13:54)
Bet tai cia irgi truputi lempa vel tamsint, po to vel sviesint. Juk plaukas neataugs iki vasaros, namanau kad kazkas cia labai pasikeis, tik dar padides dazymu skaicius ant to pacio plauko. As tai rizikuociau ir balinciau iki galo.

Taip manot? g.gif
Bet jei plaukai prades trupet doh.gif
Beje ar tikrai geriau deti spalva po nuemejo po kokios savaite, paplovus spalva? Nes man viena kirpeja sake, kad jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDhalia: 19 vasario 2013 - 13:01
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 19, 14:59)
Taip manot?  g.gif
Bet jei plaukai prades trupet  doh.gif
Beje ar tikrai geriau deti spalva po nuemejo po kokios savaite, paplovus spalva? Nes man viena kirpeja sake, kad jokio skirtumo  g.gif

Jūsu vietoj nieko dabar nedaryziau, iki vasaros buciau marga galva o kai ateitu vasara tesciau sviesinima. Spalva butu isblukus tai lengviau atviesinti iseitu ir pats plaukas nebutu suvarytas peroksido 4u.gif (pati panasiai dariau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 19 vasario 2013 - 13:18
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 19, 13:35)
O kirpeja buvo sumaisiusi net tris spalvas kai daze po nuemimo tai plaukas pasisavino tamsiausia spalva, todel ir pajuodau  doh.gif

Kaip as jus suprantu doh.gif as dabar irgi sviesinimo kelyje.. prasiau, kad tik paryskintu naturalia spalva, gal ciut tamsiau.. tai kai nutamsino su juodu atspalviu.. tai dabar daryk ka nori.. o kai daze, tai sake: jei noresi- pasviesinsim, jei noresi-patamsinsim.. o dabar jau kita dainele doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 19, 12:59)
Taip manot?  g.gif
Beje ar tikrai geriau deti spalva po nuemejo po kokios savaite, paplovus spalva? Nes man viena kirpeja sake, kad jokio skirtumo  g.gif

Manau kad taip, nes plaukas maziau ima spalva po kiek laiko, kazkaip suglotneja jis, ypac panaudojus priemones atstatancias. Dazas atveria kazkokius ten zvynelius, paskui jie uzsiveria. Jei gerai suprantu. Bet to plaukas kaip sakau nusvieseja dar kazkiek po keliu plovimu.

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 19, 13:17)
Jūsu vietoj nieko dabar nedaryziau, iki vasaros buciau  marga galva o kai ateitu vasara tesciau sviesinima. Spalva butu isblukus tai lengviau atviesinti iseitu ir pats plaukas nebutu suvarytas peroksido 4u.gif  (pati panasiai dariau)

thumbup.gif, tik itariu nelabai malonu baisiai atrodant tiek laiko vaiksciot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 19 vasario 2013 - 17:43
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 19, 12:59)
Taip manot?  g.gif

bent man sake kiek spalva nusieme daugiau neisiplaus, plaunasi tik jau uzdazyta spalva. o juo labiau per savaite...
beje man irgi po nuemimo daze trim spalvom, bet gavosi rezultatas toks koks ir turejo gautis g.gif
as irgi pritarciau kad teskit sviesinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 19, 19:41)
Manau kad taip, nes plaukas maziau ima spalva po kiek laiko, kazkaip suglotneja jis, ypac panaudojus priemones atstatancias. Dazas atveria kazkokius ten zvynelius, paskui jie uzsiveria. Jei gerai suprantu. Bet to plaukas kaip sakau nusvieseja dar kazkiek po keliu plovimu.
thumbup.gif, tik itariu nelabai malonu baisiai atrodant tiek laiko vaiksciot.

aha, bet yra visokiu graziu skareliu,kepuriu, ivairiu plauku susukavimu kad demesys nekristu i nelygia plauku spalva mirksiukas.gif .....bet uztai lb malonu kai po 5 menesiu isgauni svajoniu spalva ir plaukai buna vos vos pazeisti wub.gif
Atsakyti
Na, aš pirmadienį vėl kirpykloje buvau, tik neturiu naujausios nuotraukos kol kas rolleyes.gif

Kadangi spalva buvo netolygi dar po pirmo spalvos nuėmimo ir dažymo, sruogelėmis vėl nuiminėjo spalvą ir paskui dažė visą galvą. Užrašė formulę, tai dažo man su keune dažais 6,00 ir 6,38 spalvytėmis.. Sakė, kad jei norėsiu šviesiau, vasarą jau bus galima 7 tonais bandyt, bet galvoju, kad ir taip nuo saulės šviesėja, tai gal ir nereikės... smile.gif

Žiūriu kitos norit per kelis kartus iš juodos šviesiomis virsti, mano plaukai buvo 3-4 tono (juodi), dabar 6 (rudi, šokoladiniai), tai trim tonais šviesinti jie per 3 kartus.. Bet plaukams nei kiek nepakenkta už tai smile.gif
Atsakyti
Antras spalvos nuemimas buvo sekmingas clap.gif
Nusieme taip graziai ir tolygiai iki pat galiuku (vidutiniskai ryza) tik saknys skaisciai ryzos lotuliukas.gif Jei tik tokia spalva tiktu ir saknys butu normalios taip ir palikciau, tik tiesa, jau galiukai jauciu pasausejo ir skalpa sikart skauda doh.gif
Sake nuemejas realiai veikia 24h tai mano tipo plauku (su stipriu pigmentu) negalima is karto po nuemimo dazyti. Tai dabar padarysiu kokius 3-4 plovimus ir tada dazysim sviesiai - tikiuosi jau bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 20, 17:43)
Antras spalvos nuemimas buvo sekmingas  clap.gif

butu smagu pamatyti foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 20, 18:43)
Antras spalvos nuemimas buvo sekmingas  clap.gif
Nusieme taip graziai ir tolygiai iki pat galiuku (vidutiniskai ryza) tik saknys skaisciai ryzos  lotuliukas.gif  Jei tik tokia spalva tiktu ir saknys butu normalios taip ir palikciau, tik tiesa, jau galiukai jauciu pasausejo ir skalpa sikart skauda  doh.gif
Sake nuemejas realiai veikia 24h tai mano tipo plauku (su stipriu pigmentu) negalima is karto po nuemimo dazyti. Tai dabar padarysiu kokius 3-4 plovimus ir tada dazysim sviesiai - tikiuosi jau bus gerai  blush2.gif

Ir kiek pinigeliu viskas atsiejo,jei ne paslaptis?Laukiam nuotrauku 4u.gif
Atsakyti