Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(kerryy @ 2013 02 17, 21:32)
man irgi 9  mirksiukas.gif
o kokia  buvot ir koks galutinis rezultas siuo metu pas jus?

buvau tamsiai tamsiai ruda, o dabar labai labai sviesi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 02 17, 21:55)
9% peroksido tikrai silpnu nepavadinsi smile.gif

nu man kirpeja taip sake ax.gif
ir sake kad cia sudejus du spalvos nuemimus ir dazyma viso gavosi 9 % jeigu as gerai supratau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 17, 22:32)
buvau tamsiai tamsiai ruda, o dabar labai labai sviesi smile.gif)

gal galit pasidalinti visa savo sviesejimo istorija smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 16, 13:36)
Taip, is karto dejo spalva, sake kad jokio skirtumo  g.gif
Nu o ka dabar daryt? Saknys ryzos ir sruogeles ryzos, o toliau juoda... cry.gif
Sako vel nuemeja det - bet tai tada iskart nedazyt? Nu zinokit kirpejos man nieko nepataria, mazdaug "nori dabar - galim, nori veliau - irgi galim"  doh.gif

O jūs iš juodų į rudus pereinat? smile.gif nes mano tokia situacija, plaukai buvi 3-4 tono, beveik juodi, sugalvojau rudų. Tai nuėmė spalvą ir iškart tą pačią dieną dažė g.gif tai plaukai apie 6 tono dabar. Tiesa, spalva nėra tolygi, tai šiandien vėl einu, lygins spalvą...

Jei man būtų nuėmę spalvą ir paleidę nenudažę, bijočiau žmonės rodytis, nes plaukai buvo kokių trijų atspalvių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 18, 01:06)
gal galit pasidalinti visa savo sviesejimo istorija  smile.gif ?

buvau ikelusi anksciau eiga, kaip sviesejau, visas nuotraukas kartu, bet dabar jau istrynus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 18, 10:18)
O jūs iš juodų į rudus pereinat?  smile.gif  nes mano tokia situacija, plaukai buvi 3-4 tono, beveik juodi, sugalvojau rudų. Tai nuėmė spalvą ir iškart tą pačią dieną dažė  g.gif  tai plaukai apie 6 tono dabar. Tiesa, spalva nėra tolygi, tai šiandien vėl einu, lygins spalvą...

Jei man būtų nuėmę spalvą ir paleidę nenudažę, bijočiau žmonės rodytis, nes plaukai buvo kokių trijų atspalvių  biggrin.gif

As tai po nuemimo buvau kaip vaivorykste, tai butina buvo is karto lyginti spalva smile.gif

Jei nesunku pasirodyk po apsilankymo pas kirpeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 02 18, 12:16)
Jei nesunku pasirodyk po apsilankymo pas kirpeja  ax.gif

Gerai smile.gif pas mane ne visai tolygiai, gale tokie šviesūs jau net link šviesesnės rudos, o priekyje kur prie veido - tamsesni rolleyes.gif tai šiandien žadėjo lyginti spalva iki tos šviesesnės rudos... Manau jau tada ir pakaks man, nes vasarą dar nuo saulės pašviesės.

Kaip tavo situacija dabar?
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 18, 10:18)
O jūs iš juodų į rudus pereinat?  smile.gif  nes mano tokia situacija, plaukai buvi 3-4 tono, beveik juodi, sugalvojau rudų. Tai nuėmė spalvą ir iškart tą pačią dieną dažė  g.gif  tai plaukai apie 6 tono dabar. Tiesa, spalva nėra tolygi, tai šiandien vėl einu, lygins spalvą...

Jei man būtų nuėmę spalvą ir paleidę nenudažę, bijočiau žmonės rodytis, nes plaukai buvo kokių trijų atspalvių  biggrin.gif

Oj, as buvau jau tokiam geresniam salone, tai kirpejos sake, kad nieko nebepades, sake uzdazyti tokia tamsiai ruda ir kelis menesius taip pasidezinet, o vasara galima vel nuemeja det. doh.gif Nes jei dabar vel desiu ji tai busiu labai marga, nes juodi virs ryzais, o sviesintos sruogos - baltos... o jau virs 200lt sukisau uz nieka cry.gif
Atsakyti
O as nusipirkau garnier dekoloranta.Syoss nesipirkau,parduotuvej pakonsultavo,kad nieko jie nenuims.. schmoll.gif Ziuresiu,kas cia gero gausis,sake,jog galiu kaip visciukas iseiti.Bet rizikuosiu blush2.gif Tik nezinau kuria diena.. g.gif Ikelsiu nuotrauka veliau jei nenudegs plaukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 18, 17:38)
O as nusipirkau garnier dekoloranta.Syoss nesipirkau,parduotuvej pakonsultavo,kad nieko jie nenuims.. schmoll.gif  Ziuresiu,kas cia gero gausis,sake,jog galiu kaip visciukas iseiti.Bet rizikuosiu blush2.gif  Tik nezinau kuria diena.. g.gif  Ikelsiu nuotrauka veliau jei nenudegs plaukai biggrin.gif

O tas garnier dekolorantas lietuvoj? Niekad nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 18, 18:36)
O tas garnier dekolorantas lietuvoj? Niekad nemaciau  g.gif

Taip,Lt.Cia ir pigesni varianta pasiemiau.Stai http://www.medcentru...oduct_id=239881
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 18, 09:18)

buvau tamsiai ruda o db turbut kokio 8 nr, bet spalva irgi nelygi prie saknu gal net koks 9 bus.
snd dar sruogelem nusidaziau lb smulkiai, tai atrodo daug geriau smile.gif
na bet dar ne pabaiga. reikes dar karta nuiminet spalva, aiksu jau ateityje...
o va del sruogeliu klausiau, tai sake su jom nesviesint, nes dauguma kirpeju veliau sruogu neatrenkineja, uzdazo vel ant tu paciu jau baltu ir tada plaukas iskart nudega o veliau visi nutrupa ziauriai. o jeigu ir atrinkinetu tai visos galvos vistiek neisrinktu ir vistiek butu spalvota. tai va 4u.gif
Atsakyti
Idesiu savo plauku istorija, tik cia jau buvo labai labai seniai.

Is sviesiu nusidaziau bordo:

user posted image

Cia panaudojus blukintoja ir jau praejus siek tiek laiko ir atsiplovus, is pradziu buvau kaip oranziniu markeriu nudazyta biggrin.gif:
user posted image

Cia jau man atrodo po keliu menesiu, pati bandziau dar dazyt palete, galiausiai kreipiausi i kirpeja ir ji mane sutvarke smile.gif:
user posted image

Tikiuosi matosi kas nors smile.gif
Atsakyti