Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 15, 21:16)
Papildyta:
Turbut labai stipriai pigmenta sugere.

Ir paciai yra teke naudot spalvos nuemeja, vieninteis budas realiai nusviesint tamsiai nudazytus plaukus. Man buvo tokia situacija kad kaip durna sugalvojau paekperimentuot ir sviesius plaukus, jau sviesintus kelis kartus namu salygom, nusidaziau tamsiai bordo beveik juoda spalva. Jokia kirpeja neapsieme mano klaidos taisyt, sake neimanoma.  doh.gif  Bandziau dazais dazyt, is vis nulis reakcijos. Su spalvos nuemeju nueme is karto iki sviesiai oranines spalvos, paskui ji dar pasiplove per kelis kartus ir tada dejau palete su atspalviu. Aisku plaukai po visko buvo baisus, bet pati su jais kiek nesamoniu pridariau, ne tik nuemejo kalte buvo. Kazin kodel kirpejos nei viena nepasiule nuemejo panaudot, jei ne viena pardaveja, nebuciau  suzinojus apie ta spalvos nuemeja
Papildyta:
Gal jum taip atsitiko, kad is karto ta pacia diena dejo pigmenta.  blink.gif  As tai namu salygom palaukiau gal savaite ar dvi, stipriai atsiplove ta oranzine spalva, liko gelsva, tad palete puikiai uztonvo, aisku tam geriau butu buve tonuot spec priemone, bet tada apie tokias nezinojau. Po to kad neatrodyciau kaip lele, kirpeja padaze tamsiai rudu sluoksniu, kurie naturalumo spalvai surteike. Kai dabar galvoju, gal del to ji man ir netonavo, kad bijojo, kad taip kaip jum neatsitikt, pasiule butent toki varianta, tamsius sluoksnius issisklaidancius tarp plauku.

Taip, is karto dejo spalva, sake kad jokio skirtumo g.gif
Nu o ka dabar daryt? Saknys ryzos ir sruogeles ryzos, o toliau juoda... cry.gif
Sako vel nuemeja det - bet tai tada iskart nedazyt? Nu zinokit kirpejos man nieko nepataria, mazdaug "nori dabar - galim, nori veliau - irgi galim" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 16, 13:36)
Taip, is karto dejo spalva, sake kad jokio skirtumo  g.gif
Sako vel nuemeja det - bet tai tada iskart nedazyt? Nu zinokit kirpejos man nieko nepataria, mazdaug "nori dabar - galim, nori veliau - irgi galim"  doh.gif

Na,pas kazkokia neprofesionale lankotes.. schmoll.gif Keista,kaip tik turetu patart,paaiskint,juk is kur zmogui zinot...O jei kokia ruda spalva nusidazytumet?
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 16, 14:56)
Na,pas kazkokia neprofesionale lankotes.. schmoll.gif  Keista,kaip tik turetu patart,paaiskint,juk is kur zmogui zinot...O jei kokia ruda spalva nusidazytumet?

Tai vat as ir siekiu ruda nusidazyt g.gif
Bet tai galiu visai pajuoduot, nezinau ar tos sruogos ruduos ar pajuos...
Galvoju ar paciai pabandyt rudai nusidazyt ar vel pas kokia kirpeja eit... doh.gif O profu mano miesteli nera... blush2.gif
Atsakyti
na stai rezultatas po 6 valandu praleistu kirpykloje doh.gif
du kartus nuiminejo spalva ir daze tarp 8-9 nr maisytomis spalvomis. (realiai spalva gavosi sviesesne nei foto, tik kazkaip fotikas ja patamsina) smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 16, 12:36)
Taip, is karto dejo spalva, sake kad jokio skirtumo  g.gif
Sako vel nuemeja det - bet tai tada iskart nedazyt? Nu zinokit kirpejos man nieko nepataria, mazdaug "nori dabar - galim, nori veliau - irgi galim"  doh.gif

Jei sugalvosit nuemeja det, tai nedazykit is kart. Leiskit plaukam atsigaut, vien jau kiek tos oranzines spalvos issiplauna per kelis plovimus. dabar gal irgi reiktu palaukt ir tas pigmentas turetu apsiplauti, gal vertetu panaudot kokius sampunus stipresnius. Man sitas sampunas labai dazu spalva isiminedavo.
http://www.econatura...a-2-x-400ml.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 16 vasario 2013 - 21:53
QUOTE(kerryy @ 2013 02 16, 20:54)
na stai rezultatas po 6 valandu praleistu kirpykloje  doh.gif
du kartus nuiminejo spalva ir daze tarp 8-9 nr maisytomis spalvomis. (realiai spalva gavosi sviesesne nei foto, tik kazkaip fotikas ja patamsina)  smile.gif

o kaip jums paciai, patinka ta ka pamatet? smile.gif man tai labai graziai nuimta spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 17 vasario 2013 - 10:45
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 17, 10:45)
o kaip jums paciai, patinka ta ka pamatet? smile.gif man tai labai graziai nuimta spalva

net nzn, pradzioj lyg patiko o db kuo toliau tuo ryzesne sau atrodau doh.gif eisiu db sruogom sviesint. bet bijau kad sruogos nesigautu nevienodos spalvos, ta prasme virsus sviesus apacia tamsesne. bet gal kai plaukai jau tokio sviesumo gal gautusi vienodos, kaip manot?
va del plauku bukles dar norejau paminet, kad kolkas plaukai tokie kokie ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 17, 13:03)
net nzn, pradzioj lyg patiko o db kuo toliau tuo ryzesne sau atrodau  doh.gif  eisiu db sruogom sviesint. bet bijau kad sruogos nesigautu nevienodos spalvos, ta prasme virsus sviesus apacia tamsesne. bet gal kai plaukai jau tokio sviesumo gal gautusi vienodos, kaip manot?
va del plauku bukles dar norejau paminet, kad kolkas plaukai tokie kokie ir buvo  thumbup.gif

manau kad vistiek sruogos susilies su plaukais, ir nebus labai didelio skirtumo. Jei grazinciau laika atgal, pati po bisky sruoguociau sruoguociau kol buciau sviesi, nes taip, mano manymu, maziausiai pakenkia
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 17, 14:54)
manau kad vistiek sruogos susilies su plaukais, ir nebus labai didelio skirtumo. Jei grazinciau laika atgal, pati po bisky sruoguociau sruoguociau kol buciau sviesi, nes taip, mano manymu, maziausiai pakenkia

man labai maza procenta peroksido dejo tai todel ir liko sveiki. o del sruogu klausiau tai sake kad nesigaus visai vienodos, gali del didesni procenta peroksido galuose ir bus vienodziau, bet nenori plauku nudegint...
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 17, 20:00)
man labai maza procenta peroksido dejo tai todel ir liko sveiki. o del sruogu klausiau tai sake kad nesigaus visai vienodos, gali del didesni procenta peroksido galuose ir bus vienodziau, bet nenori plauku nudegint...

man dejo 9% ir buvo tiap pat sveiki dar like smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 17, 19:54)
man dejo 9% ir buvo tiap pat sveiki dar like smile.gif

man irgi 9 mirksiukas.gif
o kokia buvot ir koks galutinis rezultas siuo metu pas jus?
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 17, 21:32)
man irgi 9  mirksiukas.gif

9% peroksido tikrai silpnu nepavadinsi smile.gif
Atsakyti