Papildyta:
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 15, 15:54)
Nu idomu kaip galima patapt vel juoda dazant su blond dazais..Uztad ir nenorejau nuemejo
Kas ten per chemija,kad taip sureaguoja
O namu salygom nuiminejot?
Turbut labai stipriai pigmenta sugere.
Ir paciai yra teke naudot spalvos nuemeja, vieninteis budas realiai nusviesint tamsiai nudazytus plaukus. Man buvo tokia situacija kad kaip durna sugalvojau paekperimentuot ir sviesius plaukus, jau sviesintus kelis kartus namu salygom, nusidaziau tamsiai bordo beveik juoda spalva. Jokia kirpeja neapsieme mano klaidos taisyt, sake neimanoma.
Bandziau dazais dazyt, is vis nulis reakcijos. Su spalvos nuemeju nueme is karto iki sviesiai oranines spalvos, paskui ji dar pasiplove per kelis kartus ir tada dejau palete su atspalviu. Aisku plaukai po visko buvo baisus, bet pati su jais kiek nesamoniu pridariau, ne tik nuemejo kalte buvo. Kazin kodel kirpejos nei viena nepasiule nuemejo panaudot, jei ne viena pardaveja, nebuciau suzinojus apie ta spalvos nuemeja
Papildyta:
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 15, 14:51)
Nu ka, persigalvojau, nusiemiau spalva su nuemeju, visai plauku nepazeide, nebuvau raudona o tokia vario spalvos, net ne ryza, bet galai beveik juodi, dejom natural blond dazus ir vel pavirtau i juoda!!!
Ar tie dazai nusiplaus/pasvieses? nu zinokit net kojos sulinko kai pamaciau....
Gal jum taip atsitiko, kad is karto ta pacia diena dejo pigmenta.
As tai namu salygom palaukiau gal savaite ar dvi, stipriai atsiplove ta oranzine spalva, liko gelsva, tad palete puikiai uztonvo, aisku tam geriau butu buve tonuot spec priemone, bet tada apie tokias nezinojau. Po to kad neatrodyciau kaip lele, kirpeja padaze tamsiai rudu sluoksniu, kurie naturalumo spalvai surteike. Kai dabar galvoju, gal del to ji man ir netonavo, kad bijojo, kad taip kaip jum neatsitikt, pasiule butent toki varianta, tamsius sluoksnius issisklaidancius tarp plauku.