Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 13, 21:26)
Padekit!
Paklausiau kirpejos patarimo ir pradejau juodus plaukus sviesint sruogelem: pabalinom ir uzdejom vario spalva, rezultatas - mirtise su raudonom sruogom!  swoon.gif
esu ryskiai juoda su raudonais dryziais cry.gif
Ka dabar daryt? Kaip suktis is padeties? Nuejau pas kita kirpeja tai sake su spalvos nuemeju nueminet visus plaukus, bet as nenoriu but ryza su tamsiais galais. Nu ka dabar daryt??  doh.gif

gal bandyti nuimti su spalvos nuemeju, ir tada vel sruogom bandyti dazyti, kad daugmaz susilygintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 13, 20:26)
Nuejau pas kita kirpeja tai sake su spalvos nuemeju nueminet visus plaukus, bet as nenoriu but ryza su tamsiais galais.

kodel? juk gera kirpeja tikrai taves nepaleis "spalvotos" po spalvos nuemimo turi uzdazyti kita spalva ir viska taip islygins. na bent kiek as konsultavausi. jei klystu- taisykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 13, 21:26)
Padekit!
Paklausiau kirpejos patarimo ir pradejau juodus plaukus sviesint sruogelem: pabalinom ir uzdejom vario spalva, rezultatas - mirtise su raudonom sruogom!  swoon.gif
esu ryskiai juoda su raudonais dryziais cry.gif
Ka dabar daryt? Kaip suktis is padeties? Nuejau pas kita kirpeja tai sake su spalvos nuemeju nueminet visus plaukus, bet as nenoriu but ryza su tamsiais galais. Nu ka dabar daryt??  doh.gif

O tai ko jus tikejotes,kad sau dazet dazet juodai ir staiga jums bus sviesios sruogos? biggrin.gif Mane kirpeja is karto perspejo,kad bus "rausva" spalva.Ilgas procesas su sruogelemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 14, 15:13)
O tai ko jus tikejotes,kad sau dazet dazet juodai ir staiga jums bus sviesios sruogos? biggrin.gif  Mane kirpeja is karto perspejo,kad bus "rausva" spalva.Ilgas procesas su sruogelemis smile.gif

O vat manes neperspejo del galimo raudonumo po uzdazymo, juolab, kad nusviesintos sruogeles buvo baltos, net ne ryzos doh.gif
Na, eisiu dar prisidet sruogeliu ant likusiu juodu plauku, tada manau bus geriau, o sake, tas intensyvus raudonumas pasiplaus ir tada dar karta uzdazyt reikes rudu g.gif
Labai jau to nuemejo bijau, dabar plaukai beveik nepasizeide, tai nesinori ju "damust" su nuemeju. Lauksiu rezultato, reiks veliau foto ikelt, ivertinimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 14, 19:30)
O vat manes neperspejo del galimo raudonumo po uzdazymo, juolab, kad nusviesintos sruogeles buvo baltos, net ne ryzos  doh.gif
Na, eisiu dar prisidet sruogeliu ant likusiu juodu plauku, tada manau bus geriau, o sake, tas intensyvus raudonumas pasiplaus ir tada dar karta uzdazyt reikes rudu  g.gif
Labai jau to nuemejo bijau, dabar plaukai beveik nepasizeide, tai nesinori ju "damust" su nuemeju. Lauksiu rezultato, reiks veliau foto ikelt, ivertinimui  doh.gif

Veliau bus geriau.. smile.gif As jau puse metu kankinuosi sruogom,jau pabodo,bet atsviesejau,aisku tik galai tokie ryzi (raudoni) liko,o saknys jau blondiniskos..Tai sakau dabar jau namu salygom visus uzdazysiu.To nuemejo ir as bijojau ir tebebijau smile.gif Ikelkit,bus idomu.Noreciau ir as savo ikelti,bet kazko tai neduoda ar nemoku as... schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Nesuprantu ko cia bijot to nuemejo g.gif Man kaip tik baisiau butu plaukus peroksidu dazyt negu nuemeju.Nusiemiau spalva is juodos,dabar nors ir keliu spalvu plaukai gavos bet nei kiek nenukentejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2013 02 15, 15:09)
Nesuprantu ko cia bijot to nuemejo  g.gif 

ir man taip pat atrodo drinks_cheers.gif beto, su nuemeju viena karta nuimsi spalva, o jei daug kartu dazyti, tai daugiau pakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 14, 19:44)
Veliau bus geriau.. smile.gif  As jau puse metu kankinuosi sruogom,jau pabodo,bet atsviesejau,aisku tik galai tokie ryzi (raudoni) liko,o saknys jau blondiniskos..Tai sakau dabar jau namu salygom visus uzdazysiu.To nuemejo ir as bijojau ir tebebijau smile.gif  Ikelkit,bus idomu.Noreciau ir as savo ikelti,bet kazko tai neduoda ar nemoku as... schmoll.gif  g.gif

Nu ka, persigalvojau, nusiemiau spalva su nuemeju, visai plauku nepazeide, nebuvau raudona o tokia vario spalvos, net ne ryza, bet galai beveik juodi, dejom natural blond dazus ir vel pavirtau i juoda!!! cry.gif
Ar tie dazai nusiplaus/pasvieses? nu zinokit net kojos sulinko kai pamaciau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2013 02 15, 15:09)
Nesuprantu ko cia bijot to nuemejo  g.gif  Man kaip tik baisiau butu plaukus peroksidu dazyt negu nuemeju.Nusiemiau spalva is juodos,dabar nors ir keliu spalvu plaukai gavos bet nei kiek nenukentejo thumbup.gif

o ka toliau darysit? desit spalva?
Atsakyti
Manau desiu,bet po mano nuemimo praejo jau geri 3 men smile.gif ir kadangi plaukai jau nebe juodi dazysiu kuo panasesne i savo spalva ir daugiau stengsiuosi nebedazyti g.gif
Atsakyti
Nu idomu kaip galima patapt vel juoda dazant su blond dazais..Uztad ir nenorejau nuemejo biggrin.gif Kas ten per chemija,kad taip sureaguoja g.gif O namu salygom nuiminejot?
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 15, 15:54)
Nu idomu kaip galima patapt vel juoda dazant su blond dazais..Uztad ir nenorejau nuemejo biggrin.gif  Kas ten per chemija,kad taip sureaguoja g.gif  O namu salygom nuiminejot?

Turbut labai stipriai pigmenta sugere.

Ir paciai yra teke naudot spalvos nuemeja, vieninteis budas realiai nusviesint tamsiai nudazytus plaukus. Man buvo tokia situacija kad kaip durna sugalvojau paekperimentuot ir sviesius plaukus, jau sviesintus kelis kartus namu salygom, nusidaziau tamsiai bordo beveik juoda spalva. Jokia kirpeja neapsieme mano klaidos taisyt, sake neimanoma. doh.gif Bandziau dazais dazyt, is vis nulis reakcijos. Su spalvos nuemeju nueme is karto iki sviesiai oranines spalvos, paskui ji dar pasiplove per kelis kartus ir tada dejau palete su atspalviu. Aisku plaukai po visko buvo baisus, bet pati su jais kiek nesamoniu pridariau, ne tik nuemejo kalte buvo. Kazin kodel kirpejos nei viena nepasiule nuemejo panaudot, jei ne viena pardaveja, nebuciau suzinojus apie ta spalvos nuemeja
Papildyta:
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 02 15, 14:51)
Nu ka, persigalvojau, nusiemiau spalva su nuemeju, visai plauku nepazeide, nebuvau raudona o tokia vario spalvos, net ne ryza, bet galai beveik juodi, dejom natural blond dazus ir vel pavirtau i juoda!!! cry.gif
Ar tie dazai nusiplaus/pasvieses? nu zinokit net kojos sulinko kai pamaciau....  doh.gif

Gal jum taip atsitiko, kad is karto ta pacia diena dejo pigmenta. blink.gif As tai namu salygom palaukiau gal savaite ar dvi, stipriai atsiplove ta oranzine spalva, liko gelsva, tad palete puikiai uztonvo, aisku tam geriau butu buve tonuot spec priemone, bet tada apie tokias nezinojau. Po to kad neatrodyciau kaip lele, kirpeja padaze tamsiai rudu sluoksniu, kurie naturalumo spalvai surteike. Kai dabar galvoju, gal del to ji man ir netonavo, kad bijojo, kad taip kaip jum neatsitikt, pasiule butent toki varianta, tamsius sluoksnius issisklaidancius tarp plauku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 15 vasario 2013 - 20:18