Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(vajetau @ 2013 02 04, 18:15)
Man kai du kartus sruogiavo,tai kadangi,ant rudu plauku buvo viskas,tai ir ryzu ir pilku sruogu buvo.Tai jau isisai ploviau su tuo pilkintoju.Nes tiesa pasakius,kirpykloj nepadare kaip turejo mano manymu padaryt.
Kas idomiausia su tais Loreal- saknys sviesiai gelsvos,nors pries tai buvo juodos per 1 cm. I r aisku yra gelsvu sruogeliu doh.gif
user posted image

Supratau.Na,as jauciu irgi bandysiu dabar namie dazyti... g.gif O tas geltonumas Jūsų,tai manau,kad po dar vieno dazymo turetu isnykti.. smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandete dazyti sitais dazais? Labai vilioja,kad pasviesina net iki 8 tonu... ax.gif
http://www.google.lt...e...tml;772;800
Atsakyti
user posted image
o as svajoju apie tokius plaukus wub.gif
mano dabartiniai plaukai rudi gal kokio 4 nr. g.gif o naturalus sviesiai pilki wub.gif
pries daug metu nusidaziau juodai, taip daziau ilgai. o db jau kokie 4 metai kaip viso plauko nedazau, tik saknis ruda spalvyte. juodos jau nera nei kvapo biggrin.gif pries saule jau ir i ryzuma nesa biggrin.gif .
sakykit ar imanoma nusisviestint iki tokio lygio kaip foto ir likt su plaukais smile.gif? mano plaukai stori ir stiprus. ir ilgi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerryy: 12 vasario 2013 - 15:39
QUOTE(kerryy @ 2013 02 12, 16:38)
user posted image
o as svajoju apie tokius plaukus  wub.gif
mano dabartiniai plaukai rudi gal kokio 4 nr.  g.gif  o naturalus sviesiai pilki  wub.gif
pries daug metu nusidaziau juodai, taip daziau ilgai. o db jau kokie 4 metai kaip viso plauko nedazau, tik saknis ruda spalvyte. juodos jau nera nei kvapo biggrin.gif pries saule jau ir i ryzuma nesa  biggrin.gif .
sakykit ar imanoma nusisviestint iki tokio lygio kaip foto ir likt su plaukais smile.gif?  mano plaukai stori ir stiprus. ir ilgi...

Tikrai imanoma.Jeigu as dar turiu plauku (mano ploni),ir dabar belekiek dazyti,alinti..Bet geriausia turbut is pradziu pasikonsultuoti su kirpeja.
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 12, 16:22)
Tikrai imanoma.Jeigu as dar turiu plauku (mano ploni),ir dabar belekiek dazyti,alinti..Bet geriausia turbut is pradziu pasikonsultuoti su kirpeja.

aciu 4u.gif
as zinoma ir kalbu apie kirpejos paslaugas smile.gif pati nedrysciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 11, 10:20)
Gal kas bandete dazyti sitais dazais? Labai vilioja,kad pasviesina net iki 8 tonu... ax.gif
http://www.google.lt...e...tml;772;800

bandzius...gerai pasviesina...bet plaukas lb nusiursta ir igauna visciuko spalva...nors sviesinta buvo ant 7 lygio sp(saknys) ir 10 lygio galu (mazdaug pries 2 m)
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 12, 18:38)
bandzius...gerai pasviesina...bet plaukas lb nusiursta ir igauna visciuko spalva...nors sviesinta buvo ant 7 lygio sp(saknys) ir 10 lygio galu (mazdaug pries 2 m)

Bet veliau gal uzdazius kitais dazais,imanoma ta "visciuka" panaikint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 12, 22:38)
Bet veliau gal uzdazius kitais dazais,imanoma ta "visciuka" panaikint? ax.gif

po to atsimenu uzdaziau sitais, ir viskas buvo ciki, buvau sidabrine blondineuser posted image
lb gerai nukanda ryzuma ( jose peroksido turbut tiek pat kiek milteliose mirksiukas.gif )
Atsakyti
as dar su klausimeliu ax.gif
kaip galvojat geriau sveisintis sruogelemis ar iskart spalva nueminet? galvojau apie sruogeles, maniau taip maziau plaukui pakenksiu. bet cia kelis komentarus pasikaiciau kad sruogeles gali dar labiau nualint plauka.
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 12, 23:06)
as dar su klausimeliu  ax.gif
kaip galvojat geriau sveisintis sruogelemis ar iskart spalva nueminet? galvojau apie sruogeles, maniau taip maziau plaukui pakenksiu. bet cia kelis komentarus pasikaiciau kad sruogeles gali dar labiau nualint plauka.

Na,as pati sruogelem daziau,tai aisku,kad plaukui pakenke,bet naudojant aliejus,kaukes atsistato,bet kokiu atveju plaukai,kurie dazomi sviesiai yra labiau pakenkiami negu dazant kitomis tamsesnemis spalvomis.Mano kirpeja man ir patare geriau sroguot negu nuiminet spalva,tai as taip ir dariau.Tik tas procesas jau puse metu tesiasi,tai man paciai kaip ir atsibodo laukti,tai bandysiu tuos sviesinancius dazus (minejau ankstesniuose postuose).Zodziu,manau bet kokiu atveju viskas kenkia biggrin.gif Belieka pasirinkt,kuri kenkimo priemone priimtinesne biggrin.gif Tik as pati asmeniskai bijojau su tais nuemimais zaisti (bent namie).Aisku,nuejus pas profesionala manau vistiek geriau padarys negu namie.Bet cia irgi kaip kam. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 12, 22:37)
po to atsimenu uzdaziau sitais, ir viskas buvo ciki, buvau sidabrine blondineuser posted image
lb gerai nukanda ryzuma ( jose peroksido turbut tiek pat kiek milteliose mirksiukas.gif )

Pallete skaitomi vieni stipriausiu dazu,tai tikiu,kad gerai suveike thumbup.gif O po kiek laiko uzdazete,is karto po syoss ar laukete dar kuri laika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 13, 10:23)
Na,as pati sruogelem daziau,tai aisku,kad plaukui pakenke,bet naudojant aliejus,kaukes atsistato,bet kokiu atveju plaukai,kurie dazomi sviesiai yra labiau pakenkiami negu dazant kitomis tamsesnemis spalvomis.Mano kirpeja man ir patare geriau sroguot negu nuiminet spalva,tai as taip ir dariau.Tik tas procesas jau puse metu tesiasi,tai man paciai kaip ir atsibodo laukti,tai bandysiu tuos sviesinancius dazus (minejau ankstesniuose postuose).Zodziu,manau bet kokiu atveju viskas kenkia biggrin.gif  Belieka pasirinkt,kuri kenkimo priemone priimtinesne biggrin.gif  Tik as pati asmeniskai bijojau su tais nuemimais zaisti (bent namie).Aisku,nuejus pas profesionala manau vistiek geriau padarys negu namie.Bet cia irgi kaip kam. smile.gif
Papildyta:
Pallete skaitomi vieni stipriausiu dazu,tai tikiu,kad gerai suveike thumbup.gif  O po kiek laiko uzdazete,is karto po syoss ar laukete dar kuri laika? g.gif

uzdaziau kiek pamenu mazdaug po menesio. Is karto nerekomenduojama uzdazyt, nes kitaip plaukam šakės mirksiukas.gif
Atsakyti
Padekit!
Paklausiau kirpejos patarimo ir pradejau juodus plaukus sviesint sruogelem: pabalinom ir uzdejom vario spalva, rezultatas - mirtise su raudonom sruogom! swoon.gif
esu ryskiai juoda su raudonais dryziais cry.gif
Ka dabar daryt? Kaip suktis is padeties? Nuejau pas kita kirpeja tai sake su spalvos nuemeju nueminet visus plaukus, bet as nenoriu but ryza su tamsiais galais. Nu ka dabar daryt?? doh.gif
Atsakyti