Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 01 21, 11:47)
Na,ir kaip sekasi svieseti? smile.gif  Uzsimirso si tema..As jau nemazai nusviesejau,ypac saknys,tai jau baltos biggrin.gif  O kitur tai dar tokia ryza... doh.gif  Nezinau,ka daryt,ar eiti dar 4ta karta i kirpykla sroguot ir tonuot ar nuspirkti dazus ir paciai dazyt..Jau taip pabodo tas letas procesas..Maciau yra lorealio arba syosso ten 7 tonais pasviesinantys dazai..Kazi kaip jie... g.gif

as gal 2 kartus sruogelem daziau (milteliais) ir kokius 5 kartus visus plaukus (po tamsinimo) ir vistiek tie galai gelsvesni nei saknys smile.gif manau neverta ju sviesint tiek daug, nes tik plauka nudegina, gal geriau reikia kantrybes nusiauginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 21 sausio 2013 - 11:26
Įsinersiu į Jūsų bandančių pašviesėti būrį.

Vis neprisiruošiu nubėgt pas draugę kirpėją, jau pasiryžau šviesint sruogelėmis, nors vienintelė klaida buvo ta kad prieš gerą mėnesį nusidažiau plaukus šokolado spalva... O buvo jau pilnai atšviesėję ir ataugę natūralūs lietuviškieji pilkieji plaukučiau doh.gif

Tiesiog labai niūri man ta tamsi spalva... Reiks šiandien, arba jau tikrai rytoj lėkt šviesintis... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 01 23, 08:53)
Įsinersiu į Jūsų bandančių pašviesėti būrį.

Vis neprisiruošiu nubėgt pas draugę kirpėją, jau pasiryžau šviesint sruogelėmis, nors vienintelė klaida buvo ta kad prieš gerą mėnesį nusidažiau plaukus šokolado spalva... O buvo jau pilnai atšviesėję ir ataugę natūralūs lietuviškieji pilkieji plaukučiau  doh.gif

Tiesiog labai niūri man ta tamsi spalva... Reiks šiandien, arba jau tikrai rytoj lėkt šviesintis... biggrin.gif blush2.gif

Papasakok veliau kaip sekesi,kaip atrodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 11 24, 15:55)
Sveikos, tai va, kirpeja atkalbineja nuo spalvos nuemejo, sako, kad labai plaukam pakenks, kad kirpyklose ju jau nebenaudoja ir t.t., sako tik sruogelem sviesint  unsure.gif  Tai jus ma pasakykit, kaip atrodys juodi plaukai su sviesiom sruogom?  doh.gif  Nu mano fantazija piesia baisu helovyniska vaizda, dar atsimenu, pries kelis metus kai tik atsisukdavau rusu kanalus, tai jei kokia kaimiete rodydavo, tai ant juodu plauku po 3-4 baltas sruogs budavo uzsimetus  doh.gif  Gl realiai kuri taip bandet svieset? Gal tikroviskesne foto galit imest, nes googlinant nieko doro nerandu. Ir dar klausimelis - tai koks cia saugesnis budas sviesint, jei peroksida des? Koks skirtumas ar visus plaukus vienu metu, ar juos zudyt letai?

Nesusekiau temos, tai sakyk, kokios spalvos tavo plaukai dabar ir iki kokios spalvos nori atšviesėt? Va paskaityk apie šitą dalykėlį http://www.beautyfor...ejas-10953.html
Aš asmeniškai bandžiau ir ne kartą, ta prasme, vis nusidažydavau tai per tamsiai tai negražiu atspalviu, ir man labai padėdavo grįžt prie natūralesnės spalvos, bet vis mesdavo ryžavotą atspalvį, bet jei po to žadi uždažyt kita spalva tai padės. smile.gif ten prie atsiliepimų panos dalinasi įspūdžiais po šito spalvos nuėmėjo naudojimo, tai manau bus naudinga paskaitinėt.
ir bent jau man tai nekažką tesugadino plaukus, kokie buvo, tokie pat ir po naudojimo, na gal šiek tiek pasilpnėję... Bet vis geriau nei nuo peroksido miltelių ar sruogelių šviesinimo (ką irgi esu bandžius ne kartą ir labai gailėjausi po to). Šitos priemonės kaina apie 30 litų, yra VCUPe pirmam aukste pirkti, arba online užsisakyt. Bijau patart kad paskui blogai tau nesibaigtų g.gif bet bent jau man tai labai patiko ši priemonė... Buvau dažius nr. 4 plaukus (kažkur tokia spalva http://img.buzznet.c...rig-8977351.jpg ) o mano pačios tai kažkur tokie http://thebeautythes.../11/4101904.jpg , tai po pirmo to priemonės naudojimo gavosi kažkur tokie http://picture.fm/pi..._P0JzUpLTUK.jpg . bet vat neseniai vėl užsitamsinau ir jau po tos priemonės naudojimo gavosi gerokai tamsesni nei pirmą kart nuimant spalvą... blush2.gif bet dzin, atbluks savaime, svarbu kad bent jau man (!) plaukų nesugadino ir tikrai ženkliai išėmė tamsų pigmentą... thumbup.gif
sėkmės!
Atsakyti
Aš irgi esu labai geros nuomonės apie Salerm nuėmėją. Iš tamsiai rudų plaukų(galima sakyt juodų) po dviejų šviesinimų tą pačią diena atsišviesinau iki panašios spalvos į šią:
http://www.google.lt...,r:71,s:0,i:308

Aišku spalva nenusiėmė tolygiai, todėl iškart dėjau spalvą Natural&Easy 565 ir galų gale išejau šiek tiek šviesesnė nei buvau prieš visus eksperimentus. Rezultatu esu patenkinta dėl 2 priežasčių: 1) Plaukas liko visiškai nepakitęs į blogąją pusę, kaip tik sakyčiau jis tapo švelnesnis 2) Pagaliau "išlipau" iš juodos spalvos thumbup.gif
p.s. buvo įdomu tą pačią dieną save pamatyt ir juodą ir ryžą biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o gal zinot kokias priemones kirpejos naudoja plauku tonavimui po sviesinimo? As dabar tokia marga po pirmo sviesinimo sruogelemis. Is pradziu kol kirpeja uztonavo, sake, augaliniai dazai kazkokie, buvo geriau, bet nusiplove po keliu savaiciu. Dabar nebezinau, ar grizti i savo pradine tamsesne spalva ar dar bandyti tonuoti, nuimti ta ryzuma kazkaip. Tik nezinau ka naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2013 02 02, 21:40)
Merginos, o gal zinot kokias priemones kirpejos naudoja plauku tonavimui po sviesinimo? As dabar tokia marga po pirmo sviesinimo sruogelemis. Is pradziu kol kirpeja uztonavo, sake, augaliniai dazai kazkokie, buvo geriau, bet nusiplove po keliu savaiciu. Dabar nebezinau, ar grizti i savo pradine tamsesne spalva ar dar bandyti tonuoti, nuimti ta ryzuma kazkaip. Tik nezinau ka naudoti g.gif

As tiksliai nepasakysiu,bet gali bandyt su pilkintoju reikala atlikt pati.Aisku,varginantis reikalas kaskart galva plaut,bet manau norint dar ne tai padarai.
As tai jau blonde. thumbup.gif ,Nuotraukas imesiu greitu laiku,nes dabar prieblanda,vaizdas nesuprantamas bus. Is pradziu tai du kartus kirpeja sruogelem daze, o po menesio laiko as snd pati(pirma karta gyvenime) su Loreal extreme platinum nusidaziau. Nu zinokit esu ziauri skeptike,niekad netikejau,kad namu salygom galima blondine tapti. Bet pasirodo klydau.Aisku,yra ir geltonu sruogu verysad.gif bet atrodo,kad taip turi buti.Dazai be amoniako.Laikiau max 15 min. Nes jau super greitai spalva keites,issigandau biski,kad labai balta patapsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2013 02 03, 18:58)
Dazai be amoniako.

Šiuose dažuose yra kas pakeičia amoniaką ir kenkia lygiai tiek pat, gal net ir labiau-vandenilio peroksidas ir etinolaminas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rimule @ 2013 02 02, 22:40)
Merginos, o gal zinot kokias priemones kirpejos naudoja plauku tonavimui po sviesinimo?

Galima naudoti beamoniakius dažus su pačiu silpniausiu oksidantu. Aš tonuodavau kažkada su Londa 8/81 spalva ir 1,9 % oksidantu
Tokiais dažais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 03 vasario 2013 - 19:37
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 03, 21:36)
Šiuose dažuose yra kas pakeičia amoniaką ir kenkia lygiai tiek pat, gal net ir labiau-vandenilio peroksidas ir etinolaminas ax.gif
Papildyta:

Galima naudoti beamoniakius dažus su pačiu silpniausiu oksidantu. Aš tonuodavau kažkada su Londa 8/81 spalva ir 1,9 % oksidantu
Tokiais dažais

Aciu uz patarimus 4u.gif O sitie dazai tiesiog nuima ryzuma ir dar ir spalvos kokios prideda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2013 02 03, 20:31)
Aciu uz patarimus 4u.gif   O sitie dazai tiesiog nuima ryzuma ir dar ir spalvos kokios prideda? g.gif

Su šia spalva šiek tiek intensyvesnė pilka-spalva hellblond pearl-ash. Bet čia tik kaip pavyzdį įkėliau, tų dažų tonavimui beveik kiekvienas prekinis ženklas turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 03 vasario 2013 - 21:12
QUOTE(vajetau @ 2013 02 03, 19:58)
As tiksliai nepasakysiu,bet gali bandyt su pilkintoju reikala atlikt pati.Aisku,varginantis reikalas kaskart galva plaut,bet manau norint dar ne tai padarai.
As tai jau blonde. thumbup.gif ,Nuotraukas imesiu greitu laiku,nes dabar prieblanda,vaizdas nesuprantamas bus. Is pradziu tai du kartus kirpeja sruogelem daze, o po menesio laiko as snd pati(pirma karta gyvenime) su Loreal extreme platinum nusidaziau. Nu zinokit esu ziauri skeptike,niekad netikejau,kad namu salygom galima blondine tapti. Bet pasirodo klydau.Aisku,yra ir geltonu sruogu verysad.gif bet atrodo,kad taip turi buti.Dazai be amoniako.Laikiau max 15 min. Nes jau super greitai spalva keites,issigandau biski,kad labai balta patapsiu doh.gif

As tai jau gal 4 ar 5 kartus sruogom daziau,paskutini karta tonavo (neklausiau kazkaip net su kuo),bet nu kaip galai i raudonuma,taip ir raudonuma doh.gif Tik saknys sviesios..Jau ir gaila pinigu pasidare eiti i tas kirpyklas. schmoll.gif O pas jus buvo koks raudonumas ir loreal dazai nueme ar koks atspalvis buvo po tu sruogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 04, 09:08)
As tai jau gal 4 ar 5 kartus sruogom daziau,paskutini karta tonavo (neklausiau kazkaip net su kuo),bet nu kaip galai i raudonuma,taip ir raudonuma doh.gif  Tik saknys sviesios..Jau ir gaila pinigu pasidare eiti i tas kirpyklas. schmoll.gif  O pas jus buvo koks raudonumas ir loreal dazai nueme ar koks atspalvis buvo po tu sruogu? g.gif

Man kai du kartus sruogiavo,tai kadangi,ant rudu plauku buvo viskas,tai ir ryzu ir pilku sruogu buvo.Tai jau isisai ploviau su tuo pilkintoju.Nes tiesa pasakius,kirpykloj nepadare kaip turejo mano manymu padaryt.
Kas idomiausia su tais Loreal- saknys sviesiai gelsvos,nors pries tai buvo juodos per 1 cm. I r aisku yra gelsvu sruogeliu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vajetau: 04 vasario 2013 - 17:21