AS dairausi,groziuosi,ir dabar tik toptelejo,kad juk namie tai dazomes del to,kad nepigiai tose kirpyklose atsieina. Tai o jeigu kreiptumetes pavyzdziui i tokia vieta -
http://www.kirpejukursai.lt/naujienos/ na. ten raso,kad visos paslaugos po 3 litus,o juk jos ne vienos mokosi,salia stovi zmogus ismanantis.Jau ne tiek paekspirementave,tai gal ir patarimu sulauktumet.
QUOTE(vajetau @ 2012 11 21, 13:58)
AS dairausi,groziuosi,ir dabar tik toptelejo,kad juk namie tai dazomes del to,kad nepigiai tose kirpyklose atsieina. Tai o jeigu kreiptumetes pavyzdziui i tokia vieta -
http://www.kirpejukursai.lt/naujienos/ na. ten raso,kad visos paslaugos po 3 litus,o juk jos ne vienos mokosi,salia stovi zmogus ismanantis.Jau ne tiek paekspirementave,tai gal ir patarimu sulauktumet.
Kaip faina,gaila,kad randasi Kaune...
QUOTE(vajetau @ 2012 11 21, 12:58)
Visai neblogas pasiūlymas aš tai tik namie dažausi dar ir dėl laiko sumetimų, nes grafikas mano nepastovus ir niekad nežinau kada užsiėmus būsiu, kada ne, tai man geriau grįžus namo nusitepliot pačiai ir ramu
Sveikos, tai va, kirpeja atkalbineja nuo spalvos nuemejo, sako, kad labai plaukam pakenks, kad kirpyklose ju jau nebenaudoja ir t.t., sako tik sruogelem sviesint Tai jus ma pasakykit, kaip atrodys juodi plaukai su sviesiom sruogom? Nu mano fantazija piesia baisu helovyniska vaizda, dar atsimenu, pries kelis metus kai tik atsisukdavau rusu kanalus, tai jei kokia kaimiete rodydavo, tai ant juodu plauku po 3-4 baltas sruogs budavo uzsimetus Gl realiai kuri taip bandet svieset? Gal tikroviskesne foto galit imest, nes googlinant nieko doro nerandu. Ir dar klausimelis - tai koks cia saugesnis budas sviesint, jei peroksida des? Koks skirtumas ar visus plaukus vienu metu, ar juos zudyt letai?
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 24, 16:25)
Nežinau, bet kitose kirpyklose naudoja, aš nepastebiu jokio plaukų sugadinimo
O kokios firmos? Kirpeja sako, kad juose yra peroksido, todel ir kenkia? Ar cia idomu nebuvo musu pokalbis su ja, kad viena apie batus, kita apie ratus, nes zinau, kad spalvos plovimas vyksta su peroksidu, o as omeny turiu nuemeja kaip atskira priemone. Kur man tada ji pirkti ir nestis pas ja, kad nuimtu ?
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 11 24, 16:35)
O kokios firmos? Kirpeja sako, kad juose yra peroksido, todel ir kenkia? Ar cia idomu nebuvo musu pokalbis su ja, kad viena apie batus, kita apie ratus, nes zinau, kad spalvos plovimas vyksta su peroksidu, o as omeny turiu nuemeja kaip atskira priemone. Kur man tada ji pirkti ir nestis pas ja, kad nuimtu ?
As pati is tamsiu plauku dabar esu tokia lyg varine lyg i ruda atspalvi, po truputi svieseju.. man naudojo ta nuemeja, bet neisivaizduoju koks ten pavadinimas, ta nuemeja jin su Fanol kauke maise, tai mano plaukai svelnuciai po tos spalvos nuemimo lyg nieko nebutu daryta, o dazo man su Milk Shake firma, labai man patinka, tos firmos dazu atspalviai labai naturalus ir ilgai islieka, as po kirpejos koki puse menesio jauciuosi kaip ka tik grizus is kirpejus, o pacios zinot koks malonus jausmas, ir spalva sodri ir svelnus grazus plaukai.. tai va tokia mano patirtis
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 11 24, 17:35)
Man atlikinejo ta procedura, pavadino spalvos nuemimu (ne sviesinimu ar balinimu), dejo peroksida 6 ir 9% maisyta su kazkuom. Na aisku plaukai pasausejo, bet nera jau taip baisiai Beja, naturalu kad pasviesino tik keliais tonais, iki mazdaug 6 lygio
Koks baisus man sitas rebusas, labai mazai plauku turiu, labai, ir jie tokie ploni kaip pukeliai... net persvieciami, kaip bijau likt plika Bet ta juoda spalva kazkaip sendint pradejo, o as dar kvaisa 2 metus ne tik saknis, bet visus plaukus juodai daziau, dar peroksidu bandziau pasviesint juoduma, tai tik nusiuro...
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 11 24, 18:08)
Koks baisus man sitas rebusas, labai mazai plauku turiu, labai, ir jie tokie ploni kaip pukeliai... net persvieciami, kaip bijau likt plika Bet ta juoda spalva kazkaip sendint pradejo, o as dar kvaisa 2 metus ne tik saknis, bet visus plaukus juodai daziau, dar peroksidu bandziau pasviesint juoduma, tai tik nusiuro...
Siaip,galejai pasiskaityt ankstesnius postus Bet pasikartosiu,mano kirpeja taip pat sake,kad geriau sviesint sruogelemis negu balint/nuiminet spalva.Taigi as ir sroguoju,jau 2 kartus buvau.Taip pat labai pergyvenau,kad kaip as cia dabar atrodysiu juoda su sruogom,o atrodo zinok visai gerai. Tik tiek,kad labai sunku ta juoduli isimti,tai prie saknu daugiau sviesu,einant zemyn prie galiuku,gavosi tokios rausvos,kai kur ryztelejusios sruogos,bet bendras vaizdas tikrai visai nieko,is pradziu tik keista buvo. Kadangi mano plaukai taipogi labai ploni,tai uztad ir nedrystu balint visu iskart,o be to tas sruogavimas visai patinka Aisku plaukai labai issausejo ir veliasi,bet manau po nuemimo,tai gal ir veltis nebeliktu net kam Tai tokia mano patirtis.Gruodi eisiu trecia karta dazyti. Imesciau foto,bet kazkaip nemoku as cia jos ikelti,nesigauna man kazkas...
Na,ir kaip sekasi svieseti? Uzsimirso si tema..As jau nemazai nusviesejau,ypac saknys,tai jau baltos O kitur tai dar tokia ryza... Nezinau,ka daryt,ar eiti dar 4ta karta i kirpykla sroguot ir tonuot ar nuspirkti dazus ir paciai dazyt..Jau taip pabodo tas letas procesas..Maciau yra lorealio arba syosso ten 7 tonais pasviesinantys dazai..Kazi kaip jie...