Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(Pumpum @ 2012 11 14, 13:39)
Tai va iš tokios

Dabar aš tokia po dviejų nuėmimų

Kaip manot, galiu jau dažyt?  biggrin.gif

Drąsiai gali manau, pas tave atrodo, jau beveik blond gi. Tik gerus, kokybiškus dažus nusipirk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Paneles, kas yra nusiimineje spalva su Colour B4 Extra Hair Colour Remover , klausimukas - per kiek laiko reikia uzsidazyti plaukus sviesiai, kad vel negryzti i tamsia? Nes esu kazkada su Selective nuiminejus ir neuzdazius, tai per 2 sav vel uztamsejo, dabar planuoju nusiimti su Colour B4 Extra Hair Colour Remover ir bijau neuzlipti vel ant to paties greblio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 11 14, 13:39)
Tai va iš tokios

Kaip manot, galiu jau dažyt?  biggrin.gif

Bet grazi jau dabar ta spalva g.gif Ojeigu pirksi tuos visiskai blondiniskus dazus,nemoku paaiskint,bet maciau yra pirkt loreal firmos-tokie skaisciai sviesus-tai nebus jau ryzo g.gif ar kaip g.gif
Beje,plaukai tai nenusiure atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 11 14, 23:03)
Paneles, kas yra nusiimineje spalva su Colour B4 Extra Hair Colour Remover , klausimukas - per kiek laiko reikia uzsidazyti plaukus sviesiai, kad vel negryzti i tamsia? Nes esu kazkada su Selective nuiminejus ir neuzdazius, tai per 2 sav vel uztamsejo, dabar planuoju nusiimti su Colour B4 Extra Hair Colour Remover ir bijau neuzlipti vel ant to paties greblio  blush2.gif

As esu nuiminejus su juo smile.gif Mano buvo tokie rudi i ryzuma ,tai nueme iki grazios smelines rudos wub.gif Toliau neuzdazinejau ,nes norejau tik nuimti ryzuma ,likusi nuo ankstesnio dazymo pusiau nuplaunamais dazais. Veliau patamsejo spalvyte .
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 11 15, 10:41)
Bet grazi jau dabar ta spalva g.gif Ojeigu pirksi tuos visiskai blondiniskus dazus,nemoku paaiskint,bet maciau yra pirkt loreal firmos-tokie skaisciai sviesus-tai nebus jau ryzo g.gif ar kaip g.gif
Beje,plaukai tai nenusiure atrodo 4u.gif

Man nepatinka, nes realybėj ji dar truputį labiau į ryžumą smile.gif ir noriu truputį šviesesnių, nes natūraliai manieji šviesesni. Jau nusipirkau dažus, šituos:
http://csimg.webkupi...pf-natural-.jpg
Kiek žinau reikia pirkti šviesesnius truputį nei iš tiesų nori būti, tai taip ir padariau. Lauksiu rezultato. Šitie su amoniaku sudėty, bet nemanau, kad nukąs likusį ryžumą be amoniako smile.gif o jau vėliau galėsiu dažyt su švelnesniais dažais biggrin.gif plaukai jo, nenušiuro smile.gif po antro išėmimo pajaučiau, kad sausi, bet išmiegojau su kokosų ir ricinų aliejum ant galvos ir super duper vėl, švelnūs ir blizgantys thumbup.gif galus tik reik pakirpt smile.gif
Atsakyti
Nenukando spalvos verysad.gif o atrodė jau tikrai pakankamai išblukę kad dažyt, bet nudažius šaknys visiškai blond (beje labai graži spalva jei būtų visi nusidažę), o ten kur buvau jau šviesiai švelniai ryžtelėjus, tai paintensyvėjo raudona doh.gif nežinau ką daryt dabar, ar įmanoma kažkaip šviesint tuos plaukus nenaudojant chemijos, ar vaikščiot kaip belzebubui su šviesiom šaknim biggrin.gif galvoju kitą kart dažyt tamsiau truputį gal, nes kažkada ruda spalva tai be problemų nuėmė raudoną. Tik dabar jau tikrai reikia laukti, nors ir nenušiuro plaukai, bet jei ir toliau taip doh.gif biggrin.gif žodžiu, gal patarsit ką.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 11 17, 20:23)
Nenukando spalvos  verysad.gif  o atrodė jau tikrai pakankamai išblukę kad dažyt, bet nudažius šaknys visiškai blond (beje labai graži spalva jei būtų visi nusidažę), o ten kur buvau jau šviesiai švelniai ryžtelėjus, tai paintensyvėjo raudona  doh.gif  nežinau ką daryt dabar, ar įmanoma kažkaip šviesint tuos plaukus nenaudojant chemijos, ar vaikščiot kaip belzebubui su šviesiom šaknim  biggrin.gif  galvoju kitą kart dažyt tamsiau truputį gal, nes kažkada ruda spalva tai be problemų nuėmė raudoną. Tik dabar jau tikrai reikia laukti, nors ir nenušiuro plaukai, bet jei ir toliau taip  doh.gif  biggrin.gif  žodžiu, gal patarsit ką.

Tikrai neesu dazymo eksperte, tik siek tiek domejausi atsplviu niuansais, nes noriu pasalinti ryza-rausva atspalvi is rudu plauku. To padaryti man nepavyko, nes net neradau tam tinkanciu priemoniu. Viskas visa lietuvos rinka pritaikyta blondinems doh.gif pvz kaip suprantu man reiketu melynai-zalio atspalvio, bet as net melyno balzamo nesugebejau rasti schmoll.gif visi tik violetiniai doh.gif

Esme tame, kad pilkinant tamsius plaukus, dazniausia reikia neutralizuoti raudona atspalvi zalia spalva, o pilkinant sviesius plaukus neutralizuoti geltona - violetine.
Del jusu atvejo, itariu kad problema yra tame, kad jusiskiai plauku galai turi rausva atsplavi. Naturaliai sviesus plaukai savyje turi zalio pigmento ir norit juos rausvinti, reikia ji nugesinti suinternsyvinta rausva salva. Kaip suprantu Jus pasirinkote dazus su svelniu oranziniu atslpalviu. Ir galbut jie skirti tiems naturaliai sviesiems plaukams turintiems zalia atspalvi. Todel jusu raudna atspalvi tik suintensyvino.
Nezinau ar aiskiai cia pavyko isdestyti mintis blush2.gif

Su rudais atspalviais irgi atsargiai. Nes jei dazytumete gana tamsiai, manau ten tikrai butu raudona spalva mazinanciu pigmentu. Taciau jei tik biski parusvinti, tai tikrai sunku pasakyti kas bus. Profesionalios kirpejos tuo ir turi pranasuma, kad jos turi reikiamu produktu, korektoriu, neprieinamu paprastam vartotojui. Labai gaila kad jos ne visada turi galva teisingai jais pasinaudoti blush2.gif Arba tos kurios turi galva, labai brangiai kainuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 18 lapkričio 2012 - 14:19
QUOTE(Dorela @ 2012 11 18, 14:06)
Tikrai neesu dazymo eksperte, tik siek tiek domejausi atsplviu niuansais, nes noriu pasalinti ryza-rausva atspalvi is rudu plauku. To padaryti man nepavyko, nes net neradau tam tinkanciu priemoniu. Viskas visa lietuvos rinka pritaikyta blondinems  doh.gif pvz kaip suprantu man reiketu melynai-zalio atspalvio, bet as net melyno balzamo nesugebejau rasti schmoll.gif  visi tik violetiniai doh.gif

Esme tame, kad pilkinant tamsius plaukus, dazniausia reikia neutralizuoti raudona atspalvi zalia spalva, o pilkinant sviesius plaukus neutralizuoti geltona - violetine.
Del jusu atvejo, itariu kad problema yra tame, kad jusiskiai plauku galai turi rausva atsplavi. Naturaliai sviesus plaukai savyje turi zalio pigmento ir norit juos rausvinti, reikia ji nugesinti suinternsyvinta rausva salva. Kaip suprantu Jus pasirinkote dazus su svelniu oranziniu atslpalviu. Ir galbut jie skirti tiems naturaliai sviesiems plaukams turintiems zalia atspalvi. Todel jusu raudna atspalvi tik suintensyvino.
Nezinau ar aiskiai cia pavyko isdestyti mintis  blush2.gif

Su rudais atspalviais irgi atsargiai. Nes jei dazytumete gana tamsiai, manau ten tikrai butu raudona spalva mazinanciu pigmentu. Taciau jei tik biski parusvinti, tai tikrai sunku pasakyti kas bus. Profesionalios kirpejos tuo ir turi pranasuma, kad jos turi reikiamu produktu, korektoriu, neprieinamu paprastam vartotojui. Labai gaila kad jos ne visada turi galva teisingai jais pasinaudoti  blush2.gif Arba tos kurios turi galva, labai brangiai kainuoja  ax.gif

Supratau apie ką jūs, kažkada skaičiau šia tema straipsnį. Esmė kad tikėjaus, kad būsiu ryžoka. Galvojau panaudosi pilkintoją, pakentėsiu, bet ja bent šviesi. O dabar net nepašviesėjo o dar paraudonėjo blink.gif nors jau buvau tikrai švelnios ryžtelėjusios spalvos, tai nė nesitikėjau tokio rezultato... Nei kur išlįst dabar su šviesiom šaknim biggrin.gif turbūt reikia luktelt vėl bent porą savaičių ir dažyt rudai ir nesukt galvos. O tada po kažkiek laiko pradėt šviesinti, nebežinau unsure.gif
Atsakyti
O tai nenorit i kirpykla pas profesionalus eiti? biggrin.gif

Man savaite praejo po sviesinimo, dar siek tiek spalva pasiplove, dar kiek pasviesejo, dziaugiuosi ax.gif

brunete, gal issirinkai kirpeja ir dazei jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 lapkričio 2012 - 19:01
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 18, 20:00)

Kolkas ne, esu apmastymuose ka daryti su plaukais, kazkaip nepatinka esama spalva, tai nezinau ar tamsinti/sviesinti ar tik kita tona rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 18, 19:00)
O tai nenorit i kirpykla pas profesionalus eiti? biggrin.gif

Man savaite praejo po sviesinimo, dar siek tiek spalva pasiplove, dar kiek pasviesejo, dziaugiuosi  ax.gif

Kol kas nenoriu, nerandu tam tinkamo laiko, nes iki nakties būnu užsiėmus dažniausiai, ir šiaip pinigo trūksta tokiems dalykams smile.gif
Atsakyti
Užsiknisau dažydama jau. Gana. Nusidažiau rudai, kuriam laikui būsiu tokia biggrin.gif kada nors ateity sugalvosiu ką daryt su šviesinimu. Manau atrodau gerai biggrin.gif niekad negalvojau kad tiek kankinsiu plaukus, kol nenukrito reikia liautis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti