QUOTE(Pumpum @ 2012 11 17, 20:23)
Nenukando spalvos
o atrodė jau tikrai pakankamai išblukę kad dažyt, bet nudažius šaknys visiškai blond (beje labai graži spalva jei būtų visi nusidažę), o ten kur buvau jau šviesiai švelniai ryžtelėjus, tai paintensyvėjo raudona
nežinau ką daryt dabar, ar įmanoma kažkaip šviesint tuos plaukus nenaudojant chemijos, ar vaikščiot kaip belzebubui su šviesiom šaknim
galvoju kitą kart dažyt tamsiau truputį gal, nes kažkada ruda spalva tai be problemų nuėmė raudoną. Tik dabar jau tikrai reikia laukti, nors ir nenušiuro plaukai, bet jei ir toliau taip
žodžiu, gal patarsit ką.
Tikrai neesu dazymo eksperte, tik siek tiek domejausi atsplviu niuansais, nes noriu pasalinti ryza-rausva atspalvi is rudu plauku. To padaryti man nepavyko, nes net neradau tam tinkanciu priemoniu. Viskas visa lietuvos rinka pritaikyta blondinems
pvz kaip suprantu man reiketu melynai-zalio atspalvio, bet as net melyno balzamo nesugebejau rasti
visi tik violetiniai
Esme tame, kad pilkinant tamsius plaukus, dazniausia reikia neutralizuoti raudona atspalvi zalia spalva, o pilkinant sviesius plaukus neutralizuoti geltona - violetine.
Del jusu atvejo, itariu kad problema yra tame, kad jusiskiai plauku galai turi rausva atsplavi. Naturaliai sviesus plaukai savyje turi zalio pigmento ir norit juos rausvinti, reikia ji nugesinti suinternsyvinta rausva salva. Kaip suprantu Jus pasirinkote dazus su svelniu oranziniu atslpalviu. Ir galbut jie skirti tiems naturaliai sviesiems plaukams turintiems zalia atspalvi. Todel jusu raudna atspalvi tik suintensyvino.
Nezinau ar aiskiai cia pavyko isdestyti mintis
Su rudais atspalviais irgi atsargiai. Nes jei dazytumete gana tamsiai, manau ten tikrai butu raudona spalva mazinanciu pigmentu. Taciau jei tik biski parusvinti, tai tikrai sunku pasakyti kas bus. Profesionalios kirpejos tuo ir turi pranasuma, kad jos turi reikiamu produktu, korektoriu, neprieinamu paprastam vartotojui. Labai gaila kad jos ne visada turi galva teisingai jais pasinaudoti
Arba tos kurios turi galva, labai brangiai kainuoja