Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 13, 21:17)
Kiek jau dazymu sviesiu turejot ir kaip tie plaukai stipreja? bigsmile.gif

Plaukus dazau sviesiai jau labai seniai su ivairiom pertraukom gautusi apie 12 maziausiai.(metu)Esu tradicine lietuviska pele lotuliukas.gif nuo pat vaikystes be galo ploni plaukai,savaime aisku ju ir nedaug kai tokia spalva.Ir kirpeju ivairiu turejau,juk kol atrandi ta savo,tai turi vos ne per visas pereit.O tas tvirtumas tai pasireiskia,kad plaukai pasipucia(zinoves sakys,kad pasikeicia plauko sudetis,jis tampa negyvas),jei tampa gyvi,nors velgi kiti sako,is kur tas gyvumas jei plaukas nukastas? g.gif Bet as naudoju tuop metu geras priemones,tai nei tie man plaukai slenka,nei ka.Kaip tik kai dabar bunu su rudais kolei kas tai valau vonia nuo plauku.Ai,dar mano plaukai garbanojasi savaime,kai yra sviesinami.Tokiom graziom naturaliom sruogom.O kas svarbiausia,as jauciuosi labai gerai.Tiesiog ta juoda spalva mane gniuzdo verysad.gif
user posted image,tokia esu po dazymo.Dabar pasinaudosiu patarimu del pilkintojo.Kaip tik einu plautis galva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vajetau: 14 lapkričio 2012 - 09:29
Nesuprantu ką čia pilkint susiruošėt smile.gif jūsų plaukai ne ryži, o rudi.. Pilkintoją blondinės naudoja, naudojau ir aš, kai blond buvau, kad nelįstų ryžumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 14, 09:37)
Nesuprantu ką čia pilkint susiruošėt smile.gif jūsų plaukai ne ryži, o rudi.. Pilkintoją blondinės naudoja, naudojau ir aš, kai blond buvau, kad nelįstų ryžumas  rolleyes.gif

Nea. Jie ryzi,tik apsvietimas toks.Nenoriu eit i lauka fotkintis kaimynai uzjuoktu lotuliukas.gif Saulute sviecia- ryzumas i akis pliskina.Teisybe teisybe...
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 11 14, 10:54)
Nea. Jie ryzi,tik apsvietimas toks.Nenoriu eit i lauka fotkintis kaimynai uzjuoktu lotuliukas.gif Saulute sviecia- ryzumas i akis pliskina.Teisybe teisybe...

vistiek nemanau kad pilkintojas padetu.
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 11 14, 10:54)

Nepades pilkintojas, bus murzina spalva. Plaukai pilkinami, kai jie yra lavai sviesiai geltoni, na kaip visciuko. Tada padeda. Jusu tikrai per tamsus schmoll.gif Nemetykit pinigu nereikalingiems dalykams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 13, 23:28)
Norint but grazia blondine ir turet sveikesnius plaukus labai svarbu:

1. susirast kirpeja, kuri isgaus norima rezultata ir palaikys jy
2. nekaitaliot kirpeju, dazymo priemoniu, rinktis dazus be amoniako, neeksperimentuot paciai
3. investuot y spalvos palaikymo, plauku atgaivinimo priemones
4. kuo reciau dazant braukt per visa plauka
Cia is mano asmenines patirties smile.gif Ir netgi po keleriu metu nereiskia, kad plaukai nepavargs po dazymo 4u.gif Daug maciau besidziaugianciu, kaip graziai pacios nusidaze, kiek pinigu sutaupe kirpyklai ir t.t., bet plaukus sugadinam ne per menesy ar du. Nors galima ir per tiek biggrin.gif

Gyvenime nebuvau kirpykloje. Niekada biggrin.gif mano mama buvo kirpėja, ji visą gyvenimą kirpo man plaukus ir kol gyvenau pas ją, juos dažė. Pati siūlydavo nueit į kirpyklą, bet tingėdavau ir panašiai, tai aš atradau po ilgų bandymų savo dažus ir plaukai visad būdavo normalūs. Buvo pakylimų, buvo nuosmūkių biggrin.gif kaip pvz kadaise gėriau 2 poras antibiotikų 2 kart dienoj 3 savaites, tai plaukai slinko nežmoniškai, bet vos lioviausi ir jie nustojo. Taip pat Syoss dažai sugadino smarkiai plaukus man, bet jau atsigavo senai. Kai aš pradėjau dažyti plaukus, dažai pagrinde buvo su amoniaku ir dažydavau su juo, ir viskas ok. Paskui atsiradus beamoniakiniams dažiau su tokiais, dažniausiai su garnier firmos ir viskas puiku buvo. 8 metai dažymo kas mėnesį plaukus (raudona labai greit atsiplauna, plaunu kasdien, kitaip neįmanoma) nepakenkė. Dabar galus jau labai reikia kirpti, tai kai aplankysiu mamą būtinai nusikirpsiu biggrin.gif ir dažysiu pati vėl. Svarbu jei matai, kad plaukai pavargo, palepint juos ir bent jau man viskas ok būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 14, 13:27)
Nepades pilkintojas, bus murzina spalva. Plaukai pilkinami, kai jie yra lavai sviesiai geltoni, na kaip visciuko. Tada padeda. Jusu tikrai per tamsus schmoll.gif Nemetykit pinigu nereikalingiems dalykams 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va iš tokios

user posted image

Dabar aš tokia po dviejų nuėmimų

user posted image

Kaip manot, galiu jau dažyt? biggrin.gif
Atsakyti
Kas kiek laiko nuėmimus darėt?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 14, 13:45)
Kas kiek laiko nuėmimus darėt?

Po 2 savaičių antrą padariau
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 11 14, 14:55)
Po 2 savaičių antrą padariau

Ojėj unsure.gif aš po 1,5 mėn. nerizikuosiu antro, jei ir reikės...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 14, 14:54)
Ojėj  unsure.gif  aš po 1,5 mėn. nerizikuosiu antro, jei ir reikės...

Padaryta kas padaryta smile.gif nebegalėjau net plaukų susirišt,o surišt turiu dažnai, nes trukdo. Šaknys nuaugusios per kokius 4cm, plaukai tamsūs dar palygint, susirišu ir visa kaip praplikus, kažkoks siaubekas. Tai prakentėjau ir nuėmiau antrą kart, bent surišt galiu. Smalsu, ar jau nukąstų tokią spalvą, dar palauksiu keletą dienų iki dažymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 14 lapkričio 2012 - 15:11