Na va, man po 3 plovimų šiek tiek pasiplovė spalva, daugiau rudumo lenda ir dirbtiniam apšvietime... Nors aš lyg dar noriu šviesesnių... Kitą kartą 6 dažysim, žiūrėsiu kaip tada bus...
Gal kas žinot, jei noriu dar pašviesinti ir vėl reikalingas spalvos išėmimas, po kiek laiko po pirmo karto vėl galima tą procedūrą daryt? Ar jei pas mane 5 tonas, tai jau ir taip vienu tonu pašviesins, be spalvos išėmimo?
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 10, 16:57)
Spalva kokia o po spalvos isemimo plaukai nesusigadina? Esu girdejus kad jei isimineji tai visai negyvas plaukas, as blondine daug metu buvau,pries metus uzsimaniau tamsiu, nudaze sokoladine spalva, atrodziau tikrai graziai bet su savim nesusigyvenau, o tada man uzsidege ir drastiskai daziausia pati kad vel sugrysti i blond, kokius 5 kartus namie vistiek likau tik apelsinas, ir tuomet dar pusmeti dazem kirpykloj kol atstatem grazia spalva, bet plaukai susigadino smarkiai, dabar ataugineju..
Ir vel ziuriu i sokoladines foto ir alpstu kaip noriu
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 13, 08:45)
Gal kas žinot, jei noriu dar pašviesinti ir vėl reikalingas spalvos išėmimas, po kiek laiko po pirmo karto vėl galima tą procedūrą daryt? Ar jei pas mane 5 tonas, tai jau ir taip vienu tonu pašviesins, be spalvos išėmimo?
man sake kartoti procedura ne anksciau nei po 3-4 menesiu.
Bet jei nori pasviesinti 1-1.5 tono tai turetu pavykti ir be spalvos nuemimo
QUOTE(Rokita @ 2012 11 13, 10:45)
Spalva kokia o po spalvos isemimo plaukai nesusigadina? Esu girdejus kad jei isimineji tai visai negyvas plaukas.
Pasiskaitykite kelis paskutinius puslapius, yra atsakymas i jusu klausima
QUOTE(Rokita @ 2012 11 13, 10:45)
Spalva kokia o po spalvos isemimo plaukai nesusigadina?
Ačiū
Man bent iškart po procedūros susigadinimo nesimato, kirpėja pasakė, kad jei neleisiu jiems išsausėt ir pradėt trupėt, bus viskas gerai... Tai aliejus, kaukes, balzamus tepuosi...
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 13, 11:48)
man sake kartoti procedura ne anksciau nei po 3-4 menesiu.
Ai tai gerai, man daugiau gal ir nereikės šviesinti...
mergaites gal ne i tema bet paklausiu..jei yra kirpeju,padekite prasau koks kodukas yra kirpimo, pagal ekonomines veiklos rusiu klasifikatoriu aciu
QUOTE(Rokita @ 2012 11 13, 09:45)
Spalva kokia o po spalvos isemimo plaukai nesusigadina? Esu girdejus kad jei isimineji tai visai negyvas plaukas, as blondine daug metu buvau,pries metus uzsimaniau tamsiu, nudaze sokoladine spalva, atrodziau tikrai graziai bet su savim nesusigyvenau, o tada man uzsidege ir drastiskai daziausia pati kad vel sugrysti i blond, kokius 5 kartus namie vistiek likau tik apelsinas, ir tuomet dar pusmeti dazem kirpykloj kol atstatem grazia spalva, bet plaukai susigadino smarkiai, dabar ataugineju..
Pirmą kart nuiminėjant spalvą (namų sąlygom aš) viskas ok, uždažiau iš kart ir kaip ir nenukrito plaukai. O va antrą kart nuiminėjant pajaučiau, kad vos pasausėjo plaukai, tai iš kart išplovus toną kaukės pritepiau ir lyg ir nieko, bet nedažiau iš kart, porą kart patepsiu aliejum prieš miegant, tik tada dažysiu. Šiaip normalu manau, kad po tokios procedūros alinamas plaukas, tai viską reikia daryti atsargiai ir po to atgaivinti plauką, kad žvilgesio neprarastų
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 13, 08:45)
Na va, man po 3 plovimų šiek tiek pasiplovė spalva, daugiau rudumo lenda ir dirbtiniam apšvietime... Nors aš lyg dar noriu šviesesnių... Kitą kartą 6 dažysim, žiūrėsiu kaip tada bus...
Vienu tonu manau tikrai iseis pasviesint be isemimo, aisku priklauso nuo kirpejos technikos
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 13, 15:47)
Vienu tonu manau tikrai iseis pasviesint be isemimo, aisku priklauso nuo kirpejos technikos
Priimkit Ryze i savo buri
Pirmas zingsnis zengtas is tamsiai rudu iseita, foto nepadariau.Idesiu ryt savo spalva.O dabar dar toks klausimas iskilo- ar ta ryza galima nugesint su pilkintoju tokiu spec sampunu. Ta mano ryzuma kaip kas supranta- prie kiekvieno apsvietimo vis kitaip atrodo.Kirpeja kategoriskai atsisake dazyt is karto blond-as dabar uzsieny-LT viska padarydavo,ko norejau. Mano plaukai tvirteja nuo sviesinimo-kai kitiem pabega,tai mano sustipreja.
QUOTE(vajetau @ 2012 11 13, 18:01)
Priimkit Ryze i savo buri
Pirmas zingsnis zengtas is tamsiai rudu iseita, foto nepadariau.Idesiu ryt savo spalva.O dabar dar toks klausimas iskilo- ar ta ryza galima nugesint su pilkintoju tokiu spec sampunu. Ta mano ryzuma kaip kas supranta- prie kiekvieno apsvietimo vis kitaip atrodo.Kirpeja kategoriskai atsisake dazyt is karto blond-as dabar uzsieny-LT viska padarydavo,ko norejau. Mano plaukai tvirteja nuo sviesinimo-kai kitiem pabega,tai mano sustipreja.
Labas ryže gali pamėgint pilkintoją
QUOTE(vajetau @ 2012 11 13, 19:01)
Mano plaukai tvirteja nuo sviesinimo-kai kitiem pabega,tai mano sustipreja.
Kiek jau dazymu sviesiu turejot ir kaip tie plaukai stipreja?
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 13, 21:17)
Kiek jau dazymu sviesiu turejot ir kaip tie plaukai stipreja?
Man irgi pfu pfu nešiūra plaukai nuo dažymo, nors nieko ypatingo jiems niekad nedariau. Tik dabar lepinu kol nuiminėju spalvą. Kaip tik nudažau taip ir blizga jie. Galai tik linkę truputį šakotis, bet manau tai normalu. Kažin kaip nuo šviesinimo bus, neketinu būt baltapūkė visiška, bet vis tiek ne gėlytės čia plaukams tikiuos viskas taip pat puiku bus
Norint but grazia blondine ir turet sveikesnius plaukus labai svarbu:
1. susirast kirpeja, kuri isgaus norima rezultata ir palaikys jy
2. nekaitaliot kirpeju, dazymo priemoniu, rinktis dazus be amoniako, neeksperimentuot paciai
3. investuot y spalvos palaikymo, plauku atgaivinimo priemones
4. kuo reciau dazant braukt per visa plauka
Cia is mano asmenines patirties Ir netgi po keleriu metu nereiskia, kad plaukai nepavargs po dazymo Daug maciau besidziaugianciu, kaip graziai pacios nusidaze, kiek pinigu sutaupe kirpyklai ir t.t., bet plaukus sugadinam ne per menesy ar du. Nors galima ir per tiek
1. susirast kirpeja, kuri isgaus norima rezultata ir palaikys jy
2. nekaitaliot kirpeju, dazymo priemoniu, rinktis dazus be amoniako, neeksperimentuot paciai
3. investuot y spalvos palaikymo, plauku atgaivinimo priemones
4. kuo reciau dazant braukt per visa plauka
Cia is mano asmenines patirties Ir netgi po keleriu metu nereiskia, kad plaukai nepavargs po dazymo Daug maciau besidziaugianciu, kaip graziai pacios nusidaze, kiek pinigu sutaupe kirpyklai ir t.t., bet plaukus sugadinam ne per menesy ar du. Nors galima ir per tiek