Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

grazu, bet as vistiek manau kad neverta tokiu pinigu moket ax.gif Man is tokiu pat kaip jusu, su nuemeju gavos netgi sviesiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 10, 09:43)
Na va, as vakar po proceduros, is esmes esu tikrai patenkinta ir aplinkininiai gerai vertina  cool.gif koks dziaugsmas ziureti ne i ta juoda galva - ir kur protas buvo tiek nusitamsinti laugh.gif

Pirmiausia iseme spalva mazdaug iki 6 tono, kadangi pas mane visi plaukai skirtingu dazu ir spalvu mate, tai issieme ne visai tolygiai.

Ir tada daze sokoladiniu atspalviu, tiksliai nepasakysiu numeriuko, bet 5 su kazkokiais skaiciais po tasko... 5.45 ar kazkas pan. Ai, daze su keune.

Ziurejom pagal palete, mano plaukai buvo 3 tono, tai vadinasi kokiais dviem tonais pasviesinom.. Tiesa, po pirmo dazymo plaukai nera visiskai tolygus, bet labai i akis nekrenta, nors dar sake pasiplaus ir kiek pasvieses. Uzsirasiau po 1,5 men dabar, dazysim dar karta, kad jau isgautume tolygia spalva... Ir dazysim lyg 6 tonu kazkokiu, kad neuztamsinti plaukuciu vel...

Palikau uz viska 230 Lt, kol kas neatrodo, kad plaukas butu nukentejes, sake neleisti jam pradeti sauseti ir luzineti, kaukes, aliejus deti ir turetu viskas gerai buti...

Bandysiu siek tiek veliau ir foto padaryti..
B.r.i.u.n.e.t.e, o tau is karto po proceduros tiek pakirpo galu ar veliau jau islindo tas pakenkimas? Nes man galus pakirpo vos kelis cm, lygesni, bet skirtumo, kad kirpti nesimato ir kol kas as ilgaplauke kaip ir buvau

Taip, man kirpo is karto. Mano plaukai savaime sausi, o dar tiesut tiesuteliai, tai issauseje galai dar labiau matomi. Dabar praejus beveik 2 menesiams po proceduros plaukai atsigavo, nors as negaliu pasakyti, kad atrode baisiai ar buvo sudeginti ir pan. Pasviesinus spalva buvo kiek sviesesne nei tavo dabartine, uzdazem panasia spalva kaip tavo dabartine. Bet as pati sau nepatikau tokia sviesi, tai pabandymui pries 2 savaites nudaziau beamoniakiais dazai vienu tonu tamsiai ir likau patenkinta, dabar reikia nueiti i kirpykla, kad parinktu panasia spalva is ilgalaikiu dazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2012 11 11, 13:03)
grazu, bet as vistiek manau kad neverta tokiu pinigu moket  ax.gif Man is tokiu pat kaip jusu, su nuemeju gavos netgi sviesiau  4u.gif

na man nuemejes irgi nueme dar sviesiau, bet visgi nebuvau patenkinta rezultatu ir dziaugiuosi, kad nuejau atlikti sios proceduros pas specialyste smile.gif Beja, musu su aistuliaa atvejais nebuvo tikslo nuimti spalva iki kiek galima sviesesnes wink.gif
Atsakyti
Suprantu,mano tikslas irgi nebuvo nuimti kuo sviesiau smile.gif Tiesiog buvo igrisus juoda spalva doh.gif Ir nuemejas mane labai nustebino nes nesitikejau tokio rezultato
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 11 11, 16:07)
Suprantu,mano tikslas irgi nebuvo nuimti kuo sviesiau  smile.gif  Tiesiog buvo igrisus juoda spalva  doh.gif  Ir nuemejas mane labai nustebino nes nesitikejau tokio rezultato

Tai pati nusiemei?
Atsakyti
Nu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 11 11, 21:22)

Drasu smile.gif

Man tai ta kaina normali atrodo, vis tiek nuemimas spalvos, dazymas, plaukai mano ilgi, dazu issinaudoja nemazai, darbas... Plius galiukus siek tiek pakirpo...

Namie buciau issigandus pamacius visokiu spalvu plaukus po spalvos nuemimo laugh.gif
Atsakyti
O Alina kartais ne dekretinėse? Kaip sekėsi pas ją užsirašyti su laiku? Aš pas ją niekada nebuvau, bet ji pati man tokia gražutėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2012 11 12, 14:27)
O Alina kartais ne dekretinėse? Kaip sekėsi pas ją užsirašyti su laiku? Aš pas ją niekada nebuvau, bet ji pati man tokia gražutėsmile.gif

Kad ne, dirba normaliai wink.gif aš kadangi galėjau ir dienos metu lankytis, tai užsirašiau tą pačią savaitę kai ir paskambinau, skambinau pirmadienį, tai siūlė jau net trečiadienį dienos metu... Jei tik vakare, tai gal daugiau užimta būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 lapkričio 2012 - 13:30
Aš ir noriu ir dvejoju.. Turiu konkretų pavyzdį - kambariokė galvojo, jog pigesnė kirpykla ne visada yra blogesnė. Ir jai iš beveik juodos iki visiškai baltų nubalino per 2-3metus. Bet kaip ji tarpuose atrodė blink.gif doh.gif aš gyvenime sau neleisčiau tokia vaikščioti.. Tai paskui pamąsčiau, kad jeigu eiti kur brangiau, garsesnį saloną, gal ten ne taip ilgai užtruks tas šviesinimas? Aš nenoriu šiek tiek pašviesėti, aš noriu iš tamsiaplaukės rudaplaukės virsti auksaplauke šviesuole. Panašiai kaip kokia Oksana Pikul. Kantrybės neturiu, bet dabar va šiek tiek atsiplovė sena spalva, darausi blankesnė, tai gal sakau pavyks? Pamesti plaukus nebijau, svarbu, kad rezultatas būtų geras ir greitas..

Padrąsink mane ar verta pas Aliną eiti, kaip ji tau kaip profesionalė? Ar verčiau nerizikuoti ir prisiduoti geram bet brangiam kirpėjui?
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2012 11 12, 14:38)

Padrąsink mane ar verta pas Aliną eiti, kaip ji tau kaip profesionalė? Ar verčiau nerizikuoti ir prisiduoti geram bet brangiam kirpėjui?

Joks rimtas kirpejas nesutiks jums sviesinti plauku per viena karta daugiau nei mazdaug 3 tonais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2012 11 12, 14:38)
Aš ir noriu ir dvejoju.. Turiu konkretų pavyzdį - kambariokė galvojo, jog pigesnė kirpykla ne visada yra blogesnė. Ir jai iš beveik juodos iki visiškai baltų nubalino per 2-3metus. Bet kaip ji tarpuose atrodė blink.gif  doh.gif  aš gyvenime sau neleisčiau tokia vaikščioti.. Tai paskui pamąsčiau, kad jeigu eiti kur brangiau, garsesnį saloną, gal ten ne taip ilgai užtruks tas šviesinimas? Aš nenoriu šiek tiek pašviesėti, aš noriu iš tamsiaplaukės rudaplaukės virsti auksaplauke šviesuole. Panašiai kaip kokia Oksana Pikul. Kantrybės neturiu, bet dabar va šiek tiek atsiplovė sena spalva, darausi blankesnė, tai gal sakau pavyks? Pamesti plaukus nebijau, svarbu, kad rezultatas būtų geras ir greitas..

Aš kažkada iš raudonų šviesinausi, norėjau blond būtų, tai šviesindavo sruogelėmis ir tikrai užtruko, kol plaukai visai šviesūs buvo ax.gif bet man plaukai tai žiauriai susigadino g.gif

Man patiko Alina, nieko negaliu blogo pasakyt, o ir šiaip pirmą kartą tokią procedūrą dariau ir nėra su kuo lyginti, bet rezultatas man patinka, plaukai neatrodo sugadinti.
Atsakyti
Aš po dviejų savaičių kątik išėmiau antrą kartą spalvą iš raudonų. Dabar esu šviesiai ryža, ir lygiai nusiėmė namų sąlygomis thumbup.gif na keletą dienų dabar patepliosiu aliejais ir dažysiu smile.gif
Atsakyti