Gal rekomenduotumėt kirpėją Vilniuje? Mano plaukai dabar dažomi 3 nr, prie šaknų rudesni, bet galai nusijuodinę tamsūs... Noriu rudų, kaštoninių, šokoladinių... Kad irgi būtų tamsoki, bet rudesni, nes dabar į juodumą...
Žodžiu, užsirašiau penktadienį 13 val. pas Aliną (Stella forume) Pajedienės Estetikos studijoj...
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 06, 13:38)
Žodžiu, užsirašiau penktadienį 13 val. pas Aliną (Stella forume) Pajedienės Estetikos studijoj...
Labai lauksiu atsiliepimu ir kainos
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 06, 15:23)
Labai lauksiu atsiliepimu ir kainos
Aha, tikiuosi piniginei neskaudės be proto
Man įdomu kiek kitur merginos moka, kai spalvos nuėmimas eina... Aš nusiteikus kelis šimtus palikti su pakirpimu...
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 06, 15:31)
Aha, tikiuosi piniginei neskaudės be proto
Man įdomu kiek kitur merginos moka, kai spalvos nuėmimas eina... Aš nusiteikus kelis šimtus palikti su pakirpimu...
As mokejau 230 lt su galiuku kirpimu.
Plaukai, kiek pamenu, kiek ilgesni nei tavo (zemiau liemenuko uzsegimo).
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 06, 15:34)
As mokejau 230 lt su galiuku kirpimu.
mano dabar per sprindį žemiau liemenuko, bet aš pakirpsiu galus, noriu, kad sulygintų, be iškarpymų jokių, tai liks virš liemenuko užsegimo manau...
nu tai gerai gal ir nusiteikiu, kad apie 200 paliksiu...
o kur tu dažeisi? iš juodų? kokia dabar spalva? ir ar per pirmą kartą viskas pavyko? daug klausimų
As einu i Perla (J.Kubiliaus 1,Šiaurės miestelyje),uz sruogeles moku 59 lt.Plaukai beveik iki liemeneles uzsegimo,keliais centimetrais dabar trumpesni,ploni.
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 06, 15:40)
mano dabar per sprindį žemiau liemenuko, bet aš pakirpsiu galus, noriu, kad sulygintų, be iškarpymų jokių, tai liks virš liemenuko užsegimo manau...
o kur tu dažeisi? iš juodų? kokia dabar spalva? ir ar per pirmą kartą viskas pavyko? daug klausimų
Tada musu panasus plaukai, mano buvo mazdaug per du delnus zemiau uzsegimo.
Daziau pas Oksana Lazdyneliuose, plaukai buvo visiskai juodi, isiminejo spalva ir ant virsaus daze. Gavosi kazkas tarp 5-6 tono (man netgi per sviesu buvo), su ryzu atspalviu. Daza trim spalvom (vienas 4 tono, kiti du 5). Po visos proceduros teko nukirpti 12-15 cm plauku, nes issausejo galai (mano plaukai ir siaip sausi).
Galutini rezultata esu idejusi i sia tema.
Dabar pradejo atsiplaudinet jau dazai, tai renkuosi kirpeja kuri parinktu grazu atspalvi. Tad labai lauksiu atsiliepimu apie Stella (ir jei nesunku gal galesi ideti arba atsiusti az nuotrauka su plaukais po kirpyklos). Pas Oksana daugiau neisiu, nes man labai toli nuo namu, nepatinka darbas "konvejeriu", o ir sakyciau kad brangokai ima ir jos naudojama kosmetika man nelabai tinka
Už spalvos nuėmimą, perdažymą ir galų pakirpimą palikau 180lt. Plaukai ilgi, dirbo su Keune, rezultatu esu labai patenkinta.
Na va, as vakar po proceduros, is esmes esu tikrai patenkinta ir aplinkininiai gerai vertina koks dziaugsmas ziureti ne i ta juoda galva - ir kur protas buvo tiek nusitamsinti
Pirmiausia iseme spalva mazdaug iki 6 tono, kadangi pas mane visi plaukai skirtingu dazu ir spalvu mate, tai issieme ne visai tolygiai.
Ir tada daze sokoladiniu atspalviu, tiksliai nepasakysiu numeriuko, bet 5 su kazkokiais skaiciais po tasko... 5.45 ar kazkas pan. Ai, daze su keune.
Ziurejom pagal palete, mano plaukai buvo 3 tono, tai vadinasi kokiais dviem tonais pasviesinom.. Tiesa, po pirmo dazymo plaukai nera visiskai tolygus, bet labai i akis nekrenta, nors dar sake pasiplaus ir kiek pasvieses. Uzsirasiau po 1,5 men dabar, dazysim dar karta, kad jau isgautume tolygia spalva... Ir dazysim lyg 6 tonu kazkokiu, kad neuztamsinti plaukuciu vel...
Palikau uz viska 230 Lt, kol kas neatrodo, kad plaukas butu nukentejes, sake neleisti jam pradeti sauseti ir luzineti, kaukes, aliejus deti ir turetu viskas gerai buti...
Bandysiu siek tiek veliau ir foto padaryti..
B.r.i.u.n.e.t.e, o tau is karto po proceduros tiek pakirpo galu ar veliau jau islindo tas pakenkimas? Nes man galus pakirpo vos kelis cm, lygesni, bet skirtumo, kad kirpti nesimato ir kol kas as ilgaplauke kaip ir buvau
Pirmiausia iseme spalva mazdaug iki 6 tono, kadangi pas mane visi plaukai skirtingu dazu ir spalvu mate, tai issieme ne visai tolygiai.
Ir tada daze sokoladiniu atspalviu, tiksliai nepasakysiu numeriuko, bet 5 su kazkokiais skaiciais po tasko... 5.45 ar kazkas pan. Ai, daze su keune.
Ziurejom pagal palete, mano plaukai buvo 3 tono, tai vadinasi kokiais dviem tonais pasviesinom.. Tiesa, po pirmo dazymo plaukai nera visiskai tolygus, bet labai i akis nekrenta, nors dar sake pasiplaus ir kiek pasvieses. Uzsirasiau po 1,5 men dabar, dazysim dar karta, kad jau isgautume tolygia spalva... Ir dazysim lyg 6 tonu kazkokiu, kad neuztamsinti plaukuciu vel...
Palikau uz viska 230 Lt, kol kas neatrodo, kad plaukas butu nukentejes, sake neleisti jam pradeti sauseti ir luzineti, kaukes, aliejus deti ir turetu viskas gerai buti...
Bandysiu siek tiek veliau ir foto padaryti..
B.r.i.u.n.e.t.e, o tau is karto po proceduros tiek pakirpo galu ar veliau jau islindo tas pakenkimas? Nes man galus pakirpo vos kelis cm, lygesni, bet skirtumo, kad kirpti nesimato ir kol kas as ilgaplauke kaip ir buvau
labai grazu ir tikrai sviesiau