Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

O man tikrai labai normaliai nueme ax.gif Ir spalva tikrai sviesi gavosi,aisku irgi nelabai lygiai,bet vien del to kad paciais dazais buvo nelygiai nudazyta (nors kirpykloj daziau,bet gal kirpejai bloga diena buvo kad kazkaip nelabai ta karta viskas isejo). As tikriausiai dar karta bandysiu nusiimt ir tada iskart uzdazyt smile.gif Nors man paciai ir dabar visai patinka nutamsejus spalva,svarbu ne juoda ax.gif
Atsakyti
O kas kiek laiko galima nuiminėti spalvą? smile.gif vis dėl to užsisakiau nuėmėją šitą
http://www.beautyfor...ejas-10953.html
Jau išbandžiau neseniai, super viskas, lygiai nuėmė, gražiai, bet aišku ne iki galo, nes raudoną spalvą tikrai sunku pašalinti kai tiek metų pradažyta smile.gif bet gavausi tokia beveik natūrali su ryžumu. Netrukus nudažiau šviesesniais dažais, bet iki galo nenukando vis tiek. Matosi kad dažyti, bet norėsiu šviesesnių vėliau ir be ryžumo. Plaukai nesusigadino, neslenka, nenušiuro, blizga kol kas biggrin.gif tai va kiek pertraukos reikia padaryti kad vėl nuėmėją panaudot galėčiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 10 30, 22:41)
O man tikrai labai normaliai nueme  ax.gif  Ir spalva tikrai sviesi gavosi,aisku irgi nelabai lygiai,bet vien del to kad paciais dazais buvo nelygiai nudazyta (nors kirpykloj daziau,bet gal kirpejai bloga diena buvo kad kazkaip nelabai ta karta viskas isejo). As tikriausiai dar karta bandysiu nusiimt ir tada iskart uzdazyt smile.gif  Nors man paciai ir dabar visai patinka nutamsejus spalva,svarbu ne juoda  ax.gif

Man irgi nueme spalva iki pakankamai sviesios, bet jau taip nelygiai (siaip nors raso, kad ten nera peroksido, bet saknys po nuemimo buvo kurkas sviesesnes nei mano naturali plauku spalva ir blondine niekada nebuvau, tai nezinau kodel tai pgavosi) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 30, 22:58)
O kas kiek laiko galima nuiminėti spalvą?  smile.gif  vis dėl to užsisakiau nuėmėją šitą
http://www.beautyfor...ejas-10953.html
Jau išbandžiau neseniai, super viskas, lygiai nuėmė, gražiai, bet aišku ne iki galo, nes raudoną spalvą tikrai sunku pašalinti kai tiek metų pradažyta  smile.gif  bet gavausi tokia beveik natūrali su ryžumu. Netrukus nudažiau šviesesniais dažais, bet iki galo nenukando vis tiek. Matosi kad dažyti, bet norėsiu šviesesnių vėliau ir be ryžumo. Plaukai nesusigadino, neslenka, nenušiuro, blizga kol kas  biggrin.gif  tai va kiek pertraukos reikia padaryti kad vėl nuėmėją panaudot galėčiau?  mirksiukas.gif

Man atrodo nevertejo uzdazyt is kart ax.gif Reikejo gal pavaikscot taip,po keliu dienu vel nusiimt ir tada uzdazyt g.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 30, 23:26)
Man irgi nueme spalva iki pakankamai sviesios, bet jau taip nelygiai (siaip nors raso, kad ten nera peroksido, bet saknys po nuemimo buvo kurkas sviesesnes nei mano naturali plauku spalva ir blondine niekada nebuvau, tai nezinau kodel tai pgavosi)  g.gif

Saknys ir pas mane gerokai sviesesnes gavosi(net tokios geltonos) bet bent mano atveju zinau kodel smile.gif Turejau vos ne juodus plaukus, ir kai ataugo saknys siek tiek sugalvojau kad man reik rudai nusidazyt ir saknys gavos ryzos doh.gif Ir kai man nuiminejo spalva,tiesiog iseme ta spalva iki geltonos
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 10 31, 11:14)
Man atrodo nevertejo uzdazyt is kart ax.gif  Reikejo gal pavaikscot taip,po keliu dienu vel nusiimt ir tada uzdazyt g.gif

Tai turbūt kad nereikėjo, tik pagalvojau gal nuims netyčia biggrin.gif tai va tik klausimas dabar kada vėl galiu bandyt nuimt, kad nepakenkt. Kol kas lepinsiu aliejais biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas patars, mano plaukai buvo dažyti tamsiai rudoka spalva, nusiėmiau su colourB4,kadangi prieš kurį laiką plaukai buvo dažyti į raudonumą ( pasirodo yra kirpėjų, kur rudumą, supranta su raudonumu unsure.gif ), nusiėmus spalvą plaukai buvo ryžoki, ėmiausi dar kartą, nes norėjau plaukus pasišviesinti , nuėmė tikrai gerai ir šviesiai, nusipirkaui dažus iš parduotuvės , šviesius, nu ne itin, keliais tonais šviesesnius,nei nuiimti splava ir ką manot? nusidažiau,o plaukai grįžo į pradinę spalvą - tamsiai rudi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kas ne taip,taip pikta, du kart nusiėmiau spalvą, da-iau ir rezulgtatas nulis..jau neviltis jama, gaila plaukų ką nors bedaryt , bet su ta spalva negaliu būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2012 11 04, 11:51)
sveiki, gal kas patars, mano plaukai buvo dažyti tamsiai rudoka spalva, nusiėmiau su colourB4,kadangi prieš kurį laiką plaukai buvo dažyti į raudonumą ( pasirodo yra kirpėjų, kur rudumą, supranta su raudonumu unsure.gif ), nusiėmus spalvą plaukai buvo ryžoki, ėmiausi dar kartą, nes norėjau plaukus pasišviesinti , nuėmė tikrai gerai ir šviesiai, nusipirkaui dažus iš parduotuvės , šviesius, nu ne itin, keliais tonais šviesesnius,nei nuiimti splava  ir ką manot? nusidažiau,o plaukai grįžo į pradinę spalvą - tamsiai rudi doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kas ne taip,taip pikta, du kart nusiėmiau spalvą, da-iau ir rezulgtatas nulis..jau neviltis jama, gaila plaukų ką nors bedaryt , bet su ta spalva negaliu būt doh.gif

Tas kad jei tu nori šviesių plaukų, tai turi pirkt keliais tonais šviesesnius dažus, nes visad jie tamsiau nudažo. Jei imsi dark blonde tai tapsi tamsiai ruda biggrin.gif o jei nori būt šviesi blondinė, tai vos ne peroksidinius turi imt, kad normali spalva gautųsi.
Atsakyti
Tai va,as jau po sruogeliu dazymo (antra karta).Pasiteiravau kirpejos del tu nuemimu spalvos,tai sake,jog tikrai labai kenkia ir sruogelemis maziau kenksminga.Tai uzsirasiau dar treciajam dazymui,visai sauniai tos sruogos gavosi,man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 11 04, 18:35)
Tai va,as jau po sruogeliu dazymo (antra karta).Pasiteiravau kirpejos del tu nuemimu spalvos,tai sake,jog tikrai labai kenkia ir sruogelemis maziau kenksminga.Tai uzsirasiau dar treciajam dazymui,visai sauniai tos sruogos gavosi,man patinka thumbup.gif

Tai ir aš spėčiau, kad mažiau sruogom kenkia, nes ne visus dažai. Bet man reikalas iš raudonų plaukų pakeist spalvą, kurie taip dažyti jau beveik 8 metai. Tai dažydama sruogelėm atrodyčiau tragiškai. Beveik savaitė praėjo po pirmojo nuėmimo. Jei iškęsiu manau dar 2 savaites tikrai tempsiu iki sekančio nuėmimo. Gaila plaukų, tuo labiau kai namų sąlygom terliojuosi. Kol kas jie lepinimo procese biggrin.gif atrodo neblogai, tik spalva kol kas išblukus po kelių plovimų visai, negražiai atrodau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 11 04, 19:56)
Tai ir aš spėčiau, kad mažiau sruogom kenkia, nes ne visus dažai. Bet man reikalas iš raudonų plaukų pakeist spalvą, kurie taip dažyti jau beveik 8 metai. Tai dažydama sruogelėm atrodyčiau tragiškai. Beveik savaitė praėjo po pirmojo nuėmimo. Jei iškęsiu manau dar 2 savaites tikrai tempsiu iki sekančio nuėmimo. Gaila plaukų, tuo labiau kai namų sąlygom terliojuosi. Kol kas jie lepinimo procese  biggrin.gif  atrodo neblogai, tik spalva kol kas išblukus po kelių plovimų visai, negražiai atrodau  unsure.gif  biggrin.gif

Mano,tai kai silpni plaukai,tai neistvertu turbut to..Jau ir po sruogeliu baisiai veliasi,kiek ispesti reikia,o po balinimo,tai turbut plika likciau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2012 11 04, 12:51)
sveiki, gal kas patars, mano plaukai buvo dažyti tamsiai rudoka spalva, nusiėmiau su colourB4,kadangi prieš kurį laiką plaukai buvo dažyti į raudonumą ( pasirodo yra kirpėjų, kur rudumą, supranta su raudonumu unsure.gif ), nusiėmus spalvą plaukai buvo ryžoki, ėmiausi dar kartą, nes norėjau plaukus pasišviesinti , nuėmė tikrai gerai ir šviesiai, nusipirkaui dažus iš parduotuvės , šviesius, nu ne itin, keliais tonais šviesesnius,nei nuiimti splava  ir ką manot? nusidažiau,o plaukai grįžo į pradinę spalvą - tamsiai rudi doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kas ne taip,taip pikta, du kart nusiėmiau spalvą, da-iau ir rezulgtatas nulis..jau neviltis jama, gaila plaukų ką nors bedaryt , bet su ta spalva negaliu būt doh.gif

Reikejo imti dazus ne maziau nei 3 tonais sviesesnius nei norite gauti rezultate ir laikyti ne tiek kiek nurodyta instrukcijoje, o 10-15 min.
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 11 05, 09:20)
Mano,tai kai silpni plaukai,tai neistvertu turbut to..Jau ir po sruogeliu baisiai veliasi,kiek ispesti reikia,o po balinimo,tai turbut plika likciau.. biggrin.gif

Pas mane tai plaukų nėra labai daug, galiukai visai linkę skilinėti, tačiau pfu pfu pfu, jie visai neslenka ir ganėtinai sveikai atrodo, ypač jei dar patrinu kokiais aliejais prieš plaunant. Net nežinau nuo ko čia, nes niekad neskyriau ypatingos priežiūros, tingiu biškį blush2.gif o dažau dažau, alinu juos, va dar nuėmėją panaudojau, dažiau vėl, nenukando dar spalvos, reiks dar išimt.. Ir nieko, plaukai dabar švelnučiais, purūs ir blizga biggrin.gif vienintelį kart baisiai slinko kai antibiotikus vartojau dideliais kiekiais, tada tai kuokštais roviau. Ir nukirpau pusę plaukų kai su Syoss nudažiau trečią kart. Pirmą kart dažant labai spalva patiko, antrą kart pagalvojau, kad sutapimas jog pašiuro plaukai, o va trečias kartas lemtingas buvo doh.gif daugiau dažniausiai su garnier dažydavau, tai viskas super, nieks neišlenka per dažymus. O ten kad keli plaukai iškrenta šukuojant skaitau normalu smile.gif tik va norėčiau užsiauint ilgesnes kasas, dabar siekia liemenėlės užsegimą, po Syoss stebuklų nebeatauga kokie kadaise buvo biggrin.gif sakau natūraliai kai šviesi esu, šaknys šviesios, tai gal ištempsiu ilgiau nedažydama plaukų nei kad raudonais dažais, gal ir ataugs greičiau smile.gif
Atsakyti