QUOTE(Tanitaa @ 2007 07 26, 12:27)
Ojojoj.... Paskaiciau.... Pašiurpau.. Apie tą Trakų darželį Obelėlė.. Kažkada pačiai teko lankyt tą darželį, kai mažas vaikas buvau. Bet tada nebuvo nei globinukų, kurių man be galo gaila, nei auklėtojos blogos buvo. Tuo metu žmonės vertino savo darbą, buvo visai kitas požiūris...
Nežinojau, kad šiame darželyje dabar tokios problemos dėl ligų. Galvojau ir savo vaiką ten vesti, kai dar truputį paaugs. Dabar tenka susimastyt...
O dėl globinukų, ne taip lengva, kaip jums atrodo žiūrint iš šalies. Juk jie neturi kiekvienas šalia savęs nuolat esančią mamą, kurį jam skirtų pakankamai dėmesio, švelnumo, meilės. Dėl to ir auga tokie neišauklėti vaikai, bet kokiais būdais besistengiantys atkreipti į save dėmesį. dažniausiai tie būdai mums nėra malonūs. Deja, valstybė pernelyg mažai skiria dėmesio šiai problemai, tai didelis uždaras ratas... Gulėjau su mažiuku ligoninėj, gulėjo ten ir globinukė, teko ir pabart, ir paaiškint kas gerai kas ne, bet taip juk turi būti nuolat, kad išaugtų geras vaikas.
Dar nežinia, kokie bus mūsų vaikai, nors ir labai stengiamės dėl jų, norim tik geriausio, bet gyvenimas nenuspėjamas..
Pilnai sutinku su tavim...
Man taip pat gaila tu vaikuciu, ir jie tikrai niekuom nekalti...Cia jau valstybe turetu rupintis...Nezinau, gal pvz daugiau aukletoju priimti i darba, bet kaip zinia nelabai nori eiti ziureti 10-15vaiku ir dar pastoviai uz tokia alga, kuria galima gauti ziurint viena vaika...(cia jau kalbu apie aukles)...Ziema gulejau su dukryte ligoninej, tai irgi kartu gulejo globinuke (11m) jau nemaza, tai labai susibendravom su ja, ir bendravom po to, tik laikui begant rysys vis silpnejo kol galu gale visai nutruko...
Labai noreciau kad visi vaikuciai butu laimingi, bet zinau kad taip nebus....
Bet cia jau nuklydau nuo temos...
Kita savaite eisiu i darzeli ziureti ar pakliuvo pupa i simetini sarasa...