Jei pražioplinau, atleiskit

Gal yra nuomonių, patirties ir pan. apie Trakuose, Lentvaryje esančius darželius ?

molli, 24 Rug 2006 - 16:39, parašė:
molli, 24 Rug 2006 - 16:39, parašė: ![]()
Aš saviškęjau antra savaitė vedu į draželį Trakuose "Ežerėlis".Čia apie jį ko gero rašė ciobrelis 77, kad eilė didelė
Nes užrašiau į šį darželį kai dukrtyei buvo 6 mėn.
Šiaip kike girdėjau, kad ten eilė dirbtinai sudaryta, kad po to kyšius už priėmimą galima būtų imt, bet vistiek galvoju anksčiau užrašysiu.
O tas kitas kur yra tai ten su globinukais kartu grupėse vaikučiai būna.
O vedžiau tai aš į Ežerėlį, nes pati ten kažkada vaikščiojau, tai man ten labiau patinka.
ciobrelis77, 13 Rgs 2006 - 21:30, parašė:
ciobrelis77, 13 Rgs 2006 - 21:30, parašė: ![]()
geras...
as uzrasiau i "Obelele". Apie globinukus ne vienu zodziu direktore neuzsimine![]()
Nezinau, gerai cia, ar blogai
mima, 22 Rgs 2006 - 13:10, parašė:
mima, 22 Rgs 2006 - 13:10, parašė: ![]()
Apie Lentvario darzeli Silas
Musu pirmoji lanke ji nuo 4 iki 6 metuku. Prisiminimai puikus aukletoja Genute buvo nuostabi. Virejos mano mergiotei kepe specialu kotleta, nes mesos nevalge, o tik plutele![]()
Antraja nusprendeme leisti prie vyresniosios mokyklos i berzyneliPradejau leisti nuo 1.5 metuku. Pasibaisejau tuo berzyneliu del aplinkos ir paciu aukletoju. Parbegome i Lentvari
Mus vel labai maloniai prieme. Pradejau leisti i Peledziuku gr.
Gal buvo per maza (daug sirgo), gal aukletoju biolaikai nesutapo. Nenorejo Jore eiti. Tai buvo praejusiais metais. Nuo rugsejo vel bandome eiti. Zaviuosi zemuogiuku aukletojomis. Vaiku 19, visus apsokineja, mielos ir malonios. Jore pasilieka neverkdama, tuo esu labai patenkinta. Kasdiena pereinu visa darzeli ir matau, kaip su kitais vaikais elgiasi kitos aukletojos, tikrai nuostabu
Siame darzelyje tikrai dirba nuosirdus zmones, aisku, pasitaiko isimciu, bet kur ju nebuna. Na va. padariau reklama
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė