Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(Elentari @ 2015 08 12, 10:50)
* Ką reiškia "pirmokui priklauso"? smile.gif Ne pagal klasę, o vaiką žiūrėkite, juk visų ir ūgiai skirtingi, vienas pirmokas 120, kitas 145 ūgio, o kur dar sudėjimas, tai tiesiog matuokit ant vaiko ir matysite, kuri jam geriausiai tinka.

Pirmokui bet kokio ugio MINI butu per maza, nebent tikrai nereiks pratybu jokiu nesiotis, o tik penala ir uzkandzius.

Pagal daiktu kieki mes ir I MIDI kai kuriomis dienomis sunkiai talpinome reikalingas priemones.
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2015 08 10, 22:56)
Dėl kuprinės šiandien dar žiūrinėjau herlitz smart modelį. Tai pasirodė toks tarpinis variantas tarp mini ir midi g.gif

drinks_cheers.gif Mums visiškai pasiteisino mirksiukas.gif mini pasirodė mazoka, o midi sunkesnė už smart, ir tie papildomi gramai nepasiteisina, nes ir į smart viskas telpa, netgi mūsų atveju, tai kuprinė dažniausia būdavo pustuštė - trys knygos, trys sąsiuviniai ir penalas, gal todėl, kad visas dailės priemones palikdavome mokykloje, sporto aprangą taip pat.
Dar dėl kokybės, metus atnešiojus ji mums kaip nauja, net valyti neprireikė, bet čia aišku šiek tiek nuo vaiko priklauso.

Sąsiuviniai. Sunaudojom 4 langeliais ir 7 linijomis, ir visada galima nusipirkti papildomai wink.gif

Penalas. Turėjom du - vienas tokio tipo:
http://www.sanitex.e...-...lid=436&tr=
viduje kelios gumytės, užtrauktuku užsegamas skyrius, o pagrindinis, kuriame laikė pieštukus. Flomasteriams turėjome atskirą, kurį laikėm mokykloj.

Iš sąrašo per visus mokslo metus mums neprireikė lipalo, akvarelės ir A4 segtuvo.
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2015 08 13, 11:52)
Iš sąrašo per visus mokslo metus mums neprireikė lipalo, akvarelės ir A4 segtuvo.

g.gif Mokykloje nepiešė ir jokių darbelių neklijavo? Nes namie mums nereikėjo namų darbams, bet šias priemones palikome klasėje.
Atsakyti
Dėl akvarelės keista,piešė tik guašu?
Atsakyti
Noriu nuomoniu. Sunus sako kad mokiniai nesioja gertuves, nors mokykloje yra geriamas vanduo is aparato. Tai ir svarstau ar reikia tos gertuves. Kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2015 08 16, 19:28)
Noriu nuomoniu. Sunus sako kad mokiniai nesioja gertuves, nors mokykloje yra geriamas vanduo is aparato. Tai ir svarstau ar reikia tos gertuves. Kaip pas jus?

Aš nenorėčiau, kad mano vaikas gertų vandenį iš aparato, todėl planuoju įdėti iš namų.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 08 17, 01:34)
Aš nenorėčiau, kad mano vaikas gertų vandenį iš aparato, todėl planuoju įdėti iš namų.

O kodel? Kuom blogas vanduo is aparatu?
Atsakyti
Maniškė baigė paruošiamąją mokykloje. Tai klasėje buvo kriauklė, bet vandenį iš namų nešiojosi. Vanduo buvo daugiau skirtas prailgintai grupei, nes ji buvo kitame kabinete ir kriauklės nebuvo. Nors labai dažnai ir likdavo neišgertas vanduo iš gertuvės. Čia man kita problema mokykloje - vaikas pats perka pietus mokykloje ir prisiperka visko doh.gif . Tai nusipirkdavo sulčių iš pakelių, nes valgykloje kompoto ar paprasto vandens nebūdavo, gertuvę pamiršdavo.
Atsakyti
Visada dėdavau neptūno vandens buteliuką,kad nebūtų gailą jei pames kokią gertuvę ar pan... ax.gif kadangi geria tik vandenį,žinau kad valgykloje sulčių ar kitokio šlamšto neperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2015 08 14, 15:52)
Dėl akvarelės keista,piešė tik guašu?

Pas mus taip pat akvarele liko nepaliesta.

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2015 08 17, 01:08)

Slykstaus skonio. Negaliu pakesti tu minkstintu. Idedu buteliuka is namu. Kas 5 dienas pakeiciam buteliuka nauju ax.gif
Papildyta:
Dar apie pirmoko daiktus. Turejo Belmil kuprine. Kadangi ryte vaziuodavom masina, tai nesioti teko mazai. Bet kol as parnesdavau, tai ranka pavargdavo. Jei vaikui paciam reiketu nesioti, tai per sunki ji pirmokui.

Penalas buvo vienas 2 skyriu. Viename parkeris, piestukas, trintukas, liniuote, kitame spalvoti piestukai. Flomasterius laike mokykloj, nes naudojo mazai.

Sasiuviniu buvau per daug nupirkus, per metus prirase 3 tokiu ir tokiu. Ir tai trecias buvo reikalingas, nes antra pamete smile.gif

Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2015 08 17, 02:08)

O kuo jis geras? Panaršykit internete, kodėl juo žavėtis nereikėtų 4u.gif . Mes geriam vandenį iš tų aparatų tik tokiu atveju, jei neturim pasirinkimo ir labai reikia atsigerti tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 08 17, 18:29)
O kuo jis geras? Panaršykit internete, kodėl juo žavėtis nereikėtų  4u.gif .  Mes geriam vandenį iš tų aparatų tik tokiu atveju, jei neturim pasirinkimo ir labai reikia atsigerti tuo metu.

As poliklinikoje daviau vaiku, tai net negere, sako, kodel toks neskanus ax.gif Bet is tikruju bjauraus skonio vanduo unsure.gif
Atsakyti