Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(viktoshka @ 2015 07 22, 09:56)
O mums kaip tik atvirkščiai nepatogus su gumytėmis, vaikas labai vargo su jais, sunkiai ištraukiamos ir įdedamos priemones, todėl pieštukai mėtydavosi palaidai, be to man pasirodė, kad tas penalas labai sunkus net tuščias (galiu perleisti už šokoladą jei kam įdomu  4u.gif ), tai dabar turime 2 atskirus, aišku laiko atžvilgiu reikiamos spalvos ieškojimas ilgiau užtrunka, bet kolkas nieko keisti neplanuojam.

drinks_cheers.gif mes lygiai taip pat, nupirkom su gumytėm, praėjus porai mėnesių nupirkom kaip sakot cilindro formos nedidelę pieštukinę, arkeriui pieštukui trintukui, liniuotei, kitą nedidelę spalvotiems piestukams, patogiau kur kas wink.gif
QUOTE(muminukas @ 2015 07 22, 13:15)
drinks_cheers.gif ir maniškis su dviem vaikščiojo, vienas parkeiui, paprastam pieštukui su dviem skyreliais, kitas-spalvotiems pieštukams ir flomasteriams.

drinks_cheers.gif musm irgi šis variantas labiau pasiteisino
Atsakyti
gal yra nuomoniu apie Delsey kuprines?
http://www.delsey.co.../003399621.html
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 22, 07:37)
Saviškei parsiunčiau per tarpininkę štai tokią kuprinę: http://ab.pkimgs.com...0165/img39c.jpg . Ji pati išsirinko su povais. Kainavo tikrai nedaug, tačiau kuprinė puiki, lengva, talpi, atitinkanti mano smulkios ir žemos mergytės kūno sudėjimą - viskas, ko reikia pirmokiukei smile.gif

Kurio dydžio ėmėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2015 07 23, 23:17)
Kurio dydžio ėmėte?  4u.gif

Small 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 24, 07:36)

gal galima nuorodą arba parduotuvės pavadinimą,kur ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 07 24, 16:05)
gal galima nuorodą arba parduotuvės pavadinimą,kur ieškoti? 4u.gif

http://www.potteryba...s-luggage-sale/? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš pirmokėlei irgi ieškau kuprinės... kažkur buvau išskaičiusi, kad iš tų poterybarnkid reikia imti large g.gif

HappyAngel, sakai užtenka small?? Maniškė irgi kūdutė smulkutė
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 07 26, 16:45)
Sveikos, aš pirmokėlei irgi ieškau kuprinės... kažkur buvau išskaičiusi, kad iš tų poterybarnkid reikia imti large  g.gif

siaip jos pagal vaiko ugi suskirstytos g.gif ta small rasso kad tinka 116 ugiui o large aukstesniems , maniskis irgi pirmokas bus tai pagal jo 128 cm ugi mastau apie large g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2015 07 26, 17:54)
siaip jos pagal vaiko ugi suskirstytos  g.gif  ta small rasso kad tinka 116 ugiui o large aukstesniems , maniskis irgi pirmokas bus tai pagal jo 128 cm ugi mastau apie large  g.gif

tikrai taip, tokio ūgio -Large
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 07 26, 15:45)
Sveikos, aš pirmokėlei irgi ieškau kuprinės... kažkur buvau išskaičiusi, kad iš tų poterybarnkid reikia imti large  g.gif

Maniškei užtenka Small 4u.gif
Atsakyti
Maniskio ugis 120cm, kaip ir Large. O kiek laiko keliauja ir kokie siuntimo kastai?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 24, 15:08)

Aš parsisiunčiau irgi iš ten kuprinę ir, deja, labai nusivyliau. Ji graži, bet man nepasirodė tinkama pirmokui. Ji labai minkšta, visai nepakietinta, neturi jokio dugno. Kai įdedi kokią knygą, tai apačia kaip maišas kabo. Net svarsčiau, ką čia daryti, gal pačiai kokį įdėkliuką į vidų sugalvoti. Na, tikrai tikėjausi nors kiek tvirtesnes, turinčios formą kuprines. Man kainavo nedaug, bet dabar net svarstau kitą pirkti.
Beje, dėl dydžio. Ėmiau large, nes maniškio ūgis 128 cm, bet ji tikrai didelė, tokia platoka net. Sakyčiau labiau trečiokui ar ketvirtokui tiktų.
Atsakyti