Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

Buna ir be baiboku ir baldu kad ir ikea'joj. Kainuoja 4-6 k. pigiau, o tarnuoja tiek pat. O kad kelionine kuprine geriau vaikui nei mokykline tai dar vel atskira tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2015 07 21, 21:49)
Buna ir be baiboku ir baldu kad ir  ikea'joj. Kainuoja 4-6 k. pigiau, o tarnuoja tiek pat. O kad kelionine kuprine geriau vaikui nei mokykline tai dar vel atskira tema smile.gif
Jei apie ecco- yra 1var kuprines pradinukams, kt - vyresniems. 4u.gif Kartu ir prisegamas maiselis sportinei aprangai ir tt. Nebent ne ecco omeny turejot.
O kad ir kupriniu, ir baldu pasirinkimas siais laikais platus - tai kas be ko! Bet juk pagal kazkokius kriterijus visgi renkames..ar ne? ax.gif
Tiesiog is patirties tie musu pirkiniai pasiteisino, todel tai subjektyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grivita: 21 liepos 2015 - 22:03
QUOTE(grivita @ 2015 07 21, 22:02)
Tiesiog is patirties tie musu pirkiniai pasiteisino, todel tai subjektyvu.

Tiesiog mums irgi pasiteisino tie pigesni variantai, parasiau tik tam, kad zmones negalvotu kad tik brangus daiktas gerai bus mokinukui ir kad tam paskutiniu pinigu nebutina isleisti smile.gif tada geriau su vaiku I ciuozykla, baseina, kina ar pan. nueiti, juk visaip buna, kiti ir brangiausias kuprines kas metus keicia. Nesiginciju su jumis smile.gif
Atsakyti
Saviškei parsiunčiau per tarpininkę štai tokią kuprinę: http://ab.pkimgs.com...0165/img39c.jpg . Ji pati išsirinko su povais. Kainavo tikrai nedaug, tačiau kuprinė puiki, lengva, talpi, atitinkanti mano smulkios ir žemos mergytės kūno sudėjimą - viskas, ko reikia pirmokiukei smile.gif
Ta Ecco kuprinę žiūrėjau ir aš, būčiau pirkusi, jei nebūčiau radusi šitos (vien dėl svorio). Tačiau radau šitą (teisingiau, kažkuri mama šitoje temoje užrodė, ačiū jai aciuks.gif ), tegul dabar paturi su baibokais, tegul nesiskaudina širdelės, kad draugių kuprinės bus spalvotos, žaismingos (reikia pripažinti, kad didžioji dauguma tokių ir bus, žiūrint į kuprinių pradinukams tendencijas), o jos ne rolleyes.gif Ir kada gi tais baibokais džiaugtis, jei ne dabar? smile.gif Galų gale baibokas baibokui nelygus smile.gif Ir pritariu Onorai - geriau tą pinigėlių skirtumą išleisim geram laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2015 07 22, 07:26)
Tiesiog mums irgi pasiteisino tie  pigesni variantai, parasiau tik tam, kad zmones negalvotu kad tik brangus daiktas gerai bus mokinukui ir kad tam paskutiniu pinigu nebutina isleisti smile.gif tada geriau su vaiku I ciuozykla, baseina, kina ar pan. nueiti, juk visaip buna, kiti ir brangiausias kuprines kas metus keicia. Nesiginciju su jumis smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mums irgi pasiteisino pigesnis variantas ir ne kiek nesigailim. O brangus irgi nevisada reiškia kokybiškas ir ilgaamžiškas (kalbu ne apie konkrečius daiktus), bet kiekvienas renka pagal savo prioritetus, norus ir galimybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 22, 08:37)
Galų gale baibokas baibokui nelygus smile.gif Ir pritariu Onorai - geriau tą pinigėlių skirtumą išleisim geram laikui smile.gif

thumbup.gif jeigu tik vaikas patenkintas, o daiktas kokybiskas ir tevu akimis atitinka visus butinus reikalavimus, plius dar ir pramogoms lieka, be abejones, puikuma! O juk kiek zmoniu, tiek skoniu.. man irgi sis povu variantas mielas wub.gif Baibokais pavadinau visokius reksmingus "spidermanus", blizgancias princeses ar leles vampyres, bet ir siems vaizdams, tikiu, atsiranda savas pirkejas!

Dar del piestukiniu toks pastebejimas, kad pirkom uztraukiama cilindro formos, vienas skyrius. Sumest tai labai patogu, bet va reik ka susirast, beria viska ant stalo, iesko, kuicias, gaista.. Tikrai nepatogu, tad pirkom toki - tik priemones pakeitem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grivita: 22 liepos 2015 - 08:48
QUOTE(grivita @ 2015 07 22, 09:40)
Dar del piestukiniu toks pastebejimas, kad pirkom uztraukiama cilindro formos, vienas skyrius. Reik ka susirast, beria viska ant stalo, iesko. Tikrai nepatogu, tad pirkom toki - tik priemones pakeitem  4u.gif

Aš irgi apie tokį galvoju drinks_cheers.gif , tik tuščią pirksiu, užpildysim atskirai pirktomis priemonėmis, nes ne kartą teko girdėti, jog tos iš anksto sukomplektuotos ne itin kokybiškos būna.
Atsakyti
QUOTE(grivita @ 2015 07 22, 08:40)
Dar del piestukiniu toks pastebejimas, kad pirkom uztraukiama cilindro formos, vienas skyrius. Reik ka susirast, beria viska ant stalo, iesko. Tikrai nepatogu, tad pirkom toki - tik priemones pakeitem 4u.gif

100 proc. sutinku, kad kiek žmonių tiek skonių ir nuomonių 4u.gif

O mums kaip tik atvirkščiai nepatogus su gumytėmis, vaikas labai vargo su jais, sunkiai ištraukiamos ir įdedamos priemones, todėl pieštukai mėtydavosi palaidai, be to man pasirodė, kad tas penalas labai sunkus net tuščias (galiu perleisti už šokoladą jei kam įdomu 4u.gif ), tai dabar turime 2 atskirus, aišku laiko atžvilgiu reikiamos spalvos ieškojimas ilgiau užtrunka, bet kolkas nieko keisti neplanuojam.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 22, 08:45)
Aš irgi apie tokį galvoju drinks_cheers.gif , tik tuščią pirksiu, užpildysim atskirai pirktomis priemonėmis, nes ne kartą teko girdėti, jog tos iš anksto sukomplektuotos ne itin kokybiškos būna.

mes pirkom herlitz komplektuota, tai is penalo tik trintuka geresni pakeitem, piestukai puikiai tarnavo.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 22, 09:45)

geriau nupirkit kelias paprastas tas su užtrauktukais pieštukines, mažytą visai - parkeriui, pieštukui, trintukui, pieštukams ir flomasteriams dar kitą. Vaikai tingi kraut į tas dideles, tvarkos bus nerasta, be to užima daug laiko. Net mano jau būsima dešimtokė va taip daro, matyt patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 07 22, 09:56)
100 proc. sutinku, kad kiek žmonių tiek skonių ir nuomonių  4u.gif

O mums kaip tik atvirkščiai nepatogus su gumytėmis, vaikas labai vargo su jais, sunkiai ištraukiamos ir įdedamos priemones, todėl pieštukai mėtydavosi palaidai, be to man pasirodė, kad tas penalas labai sunkus net tuščias (galiu perleisti už šokoladą jei kam įdomu  4u.gif ), tai dabar turime 2 atskirus, aišku laiko atžvilgiu reikiamos spalvos ieškojimas ilgiau užtrunka, bet kolkas nieko keisti neplanuojam.

Va va būtent kiek žmonių tiek nuomonių. drinks_cheers.gif

Mano vyresnioji turi su gumytėm, tai 3 metus atitarnavo dar ir 4 tarnaus.

Mažoji, kai ėjo į tas parengiamąsias pamokėles davėm paprastą su užtrauktuku, tai parėjus pareiškė, kad jai irgi reikės su tom gumytėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 07 22, 12:11)
geriau nupirkit kelias paprastas tas su užtrauktukais pieštukines, mažytą visai - parkeriui, pieštukui, trintukui, pieštukams ir flomasteriams dar kitą. Vaikai tingi kraut į tas dideles, tvarkos bus nerasta, be to užima daug laiko. Net mano jau būsima dešimtokė va taip daro, matyt patogiau  4u.gif

drinks_cheers.gif ir maniškis su dviem vaikščiojo, vienas parkeiui, paprastam pieštukui su dviem skyreliais, kitas-spalvotiems pieštukams ir flomasteriams.
Atsakyti