Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(klakšt @ 2015 06 09, 21:41)
Tiksliai nepamenu 32 ar 36 $ , buvo ir pigesni Kai kurie  modeliai, bet maniskis pats rinkosi, tai pirkau ka issirinko (L dydi pirkau).

aciu mirksiukas.gif tai jo maniskis irgi renkasi, o kokia ememt? mano su vabalais nuziurejo biggrin.gif jauciu imsiu g.gif o tas L dydis normaliai pirmokeliui bus ane? as irgi apie L mastau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2015 06 09, 19:53)
aciu  mirksiukas.gif tai jo maniskis irgi renkasi, o kokia ememt? mano su vabalais nuziurejo  biggrin.gif jauciu imsiu  g.gif o tas L dydis normaliai pirmokeliui bus ane? as irgi apie L mastau  rolleyes.gif

Issirinko su dinozauru griauciais biggrin.gif http://www.potteryba...a...collection
man patiko sitos kuprines, kai dukra pradejo eit i mokykla, tai pirkau herlitz pirmoj klasej ta kampuota deze, paskui bebag mazesne ir didesne, dabar kai palyginau su PB kuprine, tai jei nebuciau anksciau apie jas suzinojus tai i herlitz ir kitas dezines kurpines net ziurejus nebuciau schmoll.gif thumbup.gif maniskis 135 ugio, tai jam geras L dydis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 09 birželio 2015 - 20:10
QUOTE(klakšt @ 2015 06 09, 22:05)
Issirinko su dinozauru griauciais  biggrin.gif http://www.potteryba...a...collection
man patiko sitos kuprines, kai dukra pradejo eit i mokykla, tai pirkau herlitz pirmoj klasej ta kampuota deze, paskui bebag mazesne ir didesne, dabar kai palyginau su PB kuprine, tai jei nebuciau anksciau apie jas suzinojus tai i herlitz ir kitas dezines kurpines net ziurejus nebuciau  schmoll.gif thumbup.gif  maniskis 135 ugio, tai jam geras L dydis smile.gif

jo sita irgi labai grazi, o maniskio ugis 128 cm tai idomu kaip tas L g.gif
Atsakyti
o tai nepirks pirmokėliams muzikos(vieversio),etikos (nendrės),tikybos pratybų?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2015 06 09, 20:33)
jo sita irgi labai grazi, o maniskio ugis 128 cm tai idomu kaip tas L  g.gif

man atrodo L tiktu ir jums, kazkaip tikiuosi, kad sitos kuprines uzteks bent 2 metams biggrin.gif

QUOTE(mmergyte @ 2015 06 09, 20:38)

pas mus muzikos pirks, o del tikybos/etikos kol kas ne
Atsakyti
Liusii, ačiū labai už pasisiūlymą, kreipsiuosi pagalbos, jei susigalvosiu, dėkui.

QUOTE(klakšt @ 2015 06 09, 20:41)
Tiksliai nepamenu 32 ar 36 $ , buvo ir pigesni Kai kurie  modeliai, bet maniskis pats rinkosi, tai pirkau ka issirinko (L dydi pirkau).

Tai su siuntimu faktiškai dvigubai pabrango... doh.gif Už 50 € ir čia kažką jau nusipirktume, nors nenorėčiau ir tokios sumos kuprinei išleisti, na, žiūrėsim, kaip čia gausis...

Dėl tų dydžių dabar aptariamų kuprinių, tai maniškiu ar ne tektų imti tą ant ratukų didžiausią? Ar ji panašaus dydžio, kaip L, tik kad ant ratukų? Mano vaiko ūgis dar pavasarį buvo 142, o tai per vasarą dar pasistiebs, ir pernai per vasarą labai ūgtelėjo smarkiai.

Atsakyti
kaip skiriasi pinigeliai pratyboms. musu pirmokams iseis po 50e
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2015 06 09, 21:38)

Pas mus muzikos neperka, tik tikybos arba etikos.

Tik va kainos nepasakė, tai net neįsivaizduoju kiek kainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 06 09, 08:21)
Sveikos,

Po kiek mokyklose renka pirmoko pratyboms/knygoms? Ir kokias perka?

Po 46 EUR, bet kokias būtent pirks, nežinau, perka centralizuotai..

Dėl kuprinių: ką daryti, jei vaiko ūgis tik 111 cm? Visos kuprinės per didelės...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 06 10, 12:52)
Dėl kuprinių: ką daryti, jei vaiko ūgis tik 111 cm? Visos kuprinės per didelės...

Mūsiškė panaši - 116 cm. Užsakiau per tarpininkę iš www.potterybanrkids.com small dydžio kuprinę. Jei ir ta bus didelė, nešiosim mes su vyru už dukrą ją, o ką darysi...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 06 10, 11:58)
Mūsiškė panaši - 116 cm. Užsakiau per tarpininkę iš www.potterybanrkids.com small dydžio kuprinę. Jei ir ta bus didelė, nešiosim mes su vyru už dukrą ją, o ką darysi...

Aš mačius kuprinių su ratukais,, a la rankinis bagažas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 06 10, 13:50)
Aš mačius kuprinių su ratukais,, a la rankinis bagažas.

Nepatinka man tokios ax.gif Be to, ne mūsų miesto šaligatviais vežiotis tokius čemodaniukus biggrin.gif
Atsakyti