Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(HappyAngel @ 2015 06 03, 12:04)
Taip, pilna kuprinė neturi viršyti 1/10 vaiko svorio smile.gif Maniškės atveju tai turėtų būti 1,5 kg.

Na, nežinau ar tai įmanoma g.gif Nebent beveik viską palikinėti mokykloje.
Mano vaikinas gali neštis kiek daugiau nei 3kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2015 06 03, 14:30)
Na, nežinau ar tai įmanoma  g.gif  Nebent beveik viską palikinėti mokykloje.

Įmanoma, jei tik kuprinė nebus ergonominė, o bus paprasta 4u.gif
Atsakyti
Baigesi mokslo metai, kaip valot kuprines? Galvoju, gal duse ja ismaudyti? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2015 06 03, 15:30)
Na, nežinau ar tai įmanoma  g.gif  Nebent beveik viską palikinėti mokykloje.

Taigi va, kad sudėtinga su tokia smulkute pirmoke doh.gif Nešim kuprinę mes su vyru, o ką darysi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 06 03, 16:41)
Baigesi mokslo metai, kaip valot kuprines? Galvoju, gal duse ja ismaudyti?  g.gif  ax.gif

Mūsų kuprinę nereikės valyti, atrodo kaip nauja. O šiaip manau šepeteliu su fairy ar muilu ir po dušu išskalauti
Atsakyti
Pas mus tai pirmoje klaseje nieko nesinesios, nei knygu nei pratybu. Penala ir ta tikriausiai gali palikt mokykloj. Tai kuprines svoris tarkim musu atveju neaktualu. Is kitos puses, kai kuprine bus pustuste, nera prasmes pirkt brangios ergonomines, nei stuburas iskryps nei ka.. o ir veziosim, vaikscioti nereiks. Tai zodziu pirkti galim belenka.. tai gal ir pas kitus panasi situacija ir nereikia labai pergyvent del tos kuprines?

Mes nusipirkom ecco kuprine, nu ka.. per didele ji man. Nors raso nuo 7 metu ar nuo 6.. buvo mazesnes, bet ten rase tik iki 6 metu, tai nepirkau. O ta kaip ir didele kai uzsideda. Bet..kai tiek jos tereikes, tai nesuku galvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 03 birželio 2015 - 20:40
QUOTE(Raganaa999 @ 2015 06 03, 20:38)
Pas mus tai pirmoje klaseje nieko nesinesios, nei  knygu nei pratybu. Penala ir ta tikriausiai gali palikt mokykloj. Tai kuprines svoris tarkim musu atveju neaktualu. Is kitos puses, kai kuprine bus pustuste, nera prasmes pirkt brangios ergonomines, nei stuburas iskryps nei ka.. o ir veziosim, vaikscioti nereiks. Tai zodziu pirkti galim belenka.. tai gal ir pas kitus panasi situacija ir nereikia labai pergyvent del tos kuprines?

Mano vaikai patys eina į mokyklą ir patys pareina -abu nešis kuprines patys. Pirmokui užduodavo nemažai pamokų - tai mokykloje retai palikdavo ką nors, viską nešiodavosi namo.
Atsakyti
Aš jau suklydau dukrai pirkdama ergonominę už n šimtų litų doh.gif Nebuvo reikalinga tokia. Naudos mažai, tik gražią išsirinko. O didžiulė, išformuota, sunki pakankamai doh.gif Atgyveno tai 4 metus, bet mes daugiau nešiojom nei dukra.
Dabar išleidžiu sūnų į pirmą klasę ir pirksim paprastutę. Mes vežiosim į m-klą, be to lankys tą pačią m-klą kaip vyresnė sesė, tai nei patrūks, nei persikreips dėl kelių žingsnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2015 06 04, 12:22)
Pirmokui užduodavo nemažai pamokų - tai mokykloje retai palikdavo ką nors, viską nešiodavosi namo.

Pirmokams apskritai negali užduoti namų darbų, kaip Jūsiškiui užduodavo nemažai? g.gif

Rasma, va ir aš galvoju, kad nesiversiu per galvą ir nepirksiu kuprinės, už kurią gerą gabalą algos teks palikti doh.gif Kai pradės į/iš mokyklos vaikščioti pati, tuomet ir žiūrėsim. Tokią matavosi dukra http://www.kuprines....ine-rozine.html , patiko jai, tai ją turbūt ir pirksim.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 06 04, 14:44)
Pirmokams apskritai negali užduoti namų darbų, kaip Jūsiškiui užduodavo nemažai? g.gif
Rasma, va ir aš galvoju, kad nesiversiu per galvą ir nepirksiu kuprinės, už kurią gerą gabalą algos teks palikti doh.gif Kai pradės į/iš mokyklos vaikščioti pati, tuomet ir žiūrėsim. Tokią matavosi dukra http://www.kuprines....ine-rozine.html , patiko jai, tai ją turbūt ir pirksim.

Pabaigt ką nespėjo padaryt per pamoką. Mano viena dukra trečiokė, tai tikrai pirmoj klasėj reikėdavo kažką pabaigt. Dažniausiai ilgai vargdavom prie dailės darbelių (nes ji juos labai jau smulkmeniškai ir gražiai norėdavo padaryti).
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 06 04, 14:44)
aš galvoju, kad nesiversiu per galvą ir nepirksiu kuprinės, už kurią gerą gabalą algos teks palikti doh.gif Kai pradės į/iš mokyklos vaikščioti pati, tuomet ir žiūrėsim. Tokią matavosi dukra http://www.kuprines....ine-rozine.html

Protingas požiūris drinks_cheers.gif
Ir nepirkit kompektuotos, iš patirties sakau ax.gif Visada pirmom savaitėm prasideda akcijos ir galima rasti daug kokybiškesnių ir pigesnių priemonių mokyklai, nei permokėti už tuos rinkinius (kur penalai, flomasteriai ir pan.).

Ir nepamirškit tą būtiną plastikinę dūdą nusipirkt. Šitų tai anšlagas visąlaik būna, nes nepagalvoja žmonės, o nespėja vežt knygynai ir PC biggrin.gif
Papildyta:
Saviškiui tokias žiūriu:
http://www.kuprines....euzpildyta.html

http://www.kuprines....9f9ba9d68b3554a

Dukra dabar tampo "Gabol" kuprinę. Nerealiai patogi, diržai pamikštinti, nugarėlė speciali, tvirta, kokybiška, dugnas su pakietinimu, viduj thumbup.gif Keli užtraukiami skyriai.
Dukros tokio tipo, tik jau kitokie piešiniai:
http://www.officeday...X16CM-oxid.html

Ta ergonominė dėžė ant nugaros - vaikams nesusipratimas. Eina kaip į kalnų žygį įsirežę, net vaiko nesimato biggrin.gif Kur pastato prie suolo, nepraeit, kliūna.
Bet žiema tai thumbup.gif Nuo kalniukų darda kaip ant padangų ir šiuo klausimu - patvarios, patogios atsisėst.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 06 04, 16:37)
1. Ir nepirkit kompektuotos, iš patirties sakau  ax.gif Visada pirmom savaitėm prasideda akcijos ir galima rasti daug kokybiškesnių ir pigesnių priemonių mokyklai, nei permokėti už tuos rinkinius (kur penalai, flomasteriai ir pan.).

2. Ir nepamirškit tą būtiną plastikinę dūdą nusipirkt. Šitų tai anšlagas visąlaik būna, nes nepagalvoja žmonės, o nespėja vežt knygynai ir PC biggrin.gif

3. Ta ergonominė dėžė ant nugaros - vaikams nesusipratimas. Eina kaip į kalnų žygį įsirežę, net vaiko nesimato biggrin.gif Kur pastato prie suolo, nepraeit, kliūna.

4. Bet žiema tai thumbup.gif Nuo kalniukų darda kaip ant padangų ir šiuo klausimu - patvarios, patogios atsisėst.

1. Oi ne, net minties nebuvo schmoll.gif

2. Turi maniškė dūdelę, muzikos mokyklą lankė, reikėjo ir ten smile.gif

3. Žinau ir suprantu, o dar kai maniškė tokia kruopa, iš po tos dėžės išvis jos nesimatys doh.gif

4. Super cool.gif Mokėsiu didelius pinigus už papimpintas rogutes cool.gif biggrin.gif
Atsakyti