Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(mmergyte @ 2015 04 28, 17:44)
mano nuomonė tokia(tik reikėtų pasaktyi,kad sūnų vežioju į mokyklą,tai jam kuprinę neštis reikia ~200m per dieną biggrin.gif ) jei vaikas nori,kad jo pirma kuprinė būtų su vienaragiu,nu jis turi tokią gauti blush2.gif  aišku jei linksta vaikas pusiau nedėt tokios,ieškoti lengvesnio vienaragio...bet vistiek pirksite uždėję ant kupros,gi pats vaikas jaučia ir svorį,ir ką jam teks nešti.. blush2.gif  pirma klasė,pirmakuprinė,nu....ji turi būti tokia svajonių kuprinė blush2.gif

Bet kuprinę pirksit beveik tuščią. Ir, jei prikrautos kuprinės svori pagal higienos normas turi neviršyti 10 proc vaiko svorio, tai mum jokios populiariosios kuprinės netinka. Ir va vaiko sveikata man svarbesnė už jos svajonių kuprinę cool.gif. Aišku, jei į mokyklą vežiočiau, gal kitaip galvočiau. Turi sporto maišelį su vienaragiu, rankinuką su monstre ir visokių niekučių su populiariais brandais,to neišvengsi. Bet kuprinei, batam pas mus pirmenybė teikiamai ne grožiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliūtė: 28 balandžio 2015 - 16:58
tai ir sakau tiems kuriems eina,reik lengvesnį vienaragį ieškoti biggrin.gif juk ne visos jos sunkios.. ax.gif tikrai nesakau,kad man nesvarbi vaiko sveikata,jei kam taip pasirodė,tik sakau kad jei vienaragis,tai vienaragis,o pasirinkimas jau yra ir lengvesnių ir sunkesnių..nebūtina į firmą žiūrėti...mielai pati būčiau pirkus pigesnę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 28 balandžio 2015 - 17:14
Papasakokit, prašau, ką kasdien jūsų pirmokėliai nešiojasi kurpinėje (kiek tų knygų, sąsiuvinių ir kt. daiktų kasdien prireikia jiems) ir koks susidaro svoris?

Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 04 28, 20:19)
Papasakokit, prašau, ką kasdien jūsų pirmokėliai nešiojasi kurpinėje (kiek tų knygų, sąsiuvinių ir kt. daiktų kasdien prireikia jiems) ir koks susidaro svoris?

kasdien 2 vadovėliai,2 pratybos,4 sąsiuviniai,penalas.buteliukas vandens..kiek sveria nepasakysiu nes tingiu jau eiti sverti..sąžiningai kas vakarą patikrinu ą susidėjo,kad nesinešiotų nereikalingų daiktų.. ax.gif tiesa vadovėliai yra maždaug pratybų storio smile.gif
Atsakyti
Mes nešames visus vadovėlius su pratybom, nepasisėkė nes nieko nepaliekame klasėje, kartais tenka neštis net 3 vadovėlius ir 3 pratybas, 2-3 sąsiuviniai papkutei, 2 penalai, vandenį neimam, nes klasėj aparatas yra, šokiams ir kūno kultūrai dedam dar češkes ir sportbačius.
Turime paprasta kuprinę su pakietinta nugarėle ir jau minėjau, kad labai džiaugiames ją, vaikui tinka ir patinka. Dėl svorio sunku pasakyti kiek prikrauta sveria, bet dažnai būna kai pati vos pakeliu doh.gif , ir čia kalbu apie paprastą, kažin ar vaikas pajėgtų panešti dar ir pačios kuprines virš 1 kg svorio.
Mūsų klasėj kaip tik vos keli vaikai su tom teisingom kuprinėm. Be to pastebėjau, kai kuprines pakabinamos ant šoninio suolos kabliuko lieka labai siauras praėjimas tarp suolų ir vaikai bėgiodami jas visą laiką užkabina (aišku tai neturėtų lemti tėvelių ir vaikų pasirinkimo, parašiau tik savo pastebėjimą) ax.gif .
Atsakyti
Man tos "teisingosios" kuprinės dažniausiai baisios labai būna blush2.gif Dėžės tokios daugiau ar mažiau blush2.gif Va Moliūtės įmesta Ecco kuprinė man visai faina, nedėžiška, nes iš po tos dėžės mano vaiko net nesimatys doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar niekas nesate siuntęsi iš JAV LL Bean kuprinių?
Atsakyti
Šiandien saviškei matavau štai tokią. Tai visai pusė bėdos. Na, juokingai tas mano vaikas atrodo su ja (mažytė pupsikiukė, išlindusi iš po kuprinės biggrin.gif ), bet tikėjausi, kad baisiau bus smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Patyrusios ir jau kuprines besirenkančios mamytės, ką manote apie štai tokią kuprinę? http://www.imdeco.lt...en_ash_big.html
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 05 20, 12:34)
Patyrusios ir jau kuprines besirenkančios mamytės, ką manote apie štai tokią kuprinę?

Mes turime labai panašia. Labai talpus pagrindinis skyrius, o į tuos papildomus mažesnius dedam penalus ir kartais sportbačius, galima įdėti ir dežutę su priešpiečiais, labai patogus užsegimas dviejų krypčių užtrauktuku, man tai vienas iš pliusų, nes nereikia ieškoti kartais "pasiklydusio" užtrauktuko. Vaikas be proto patenkintas bigsmile.gif Be to Jūsų pasirinktos kuprinės svoris thumbup.gif
Mūsų šiek tiek paprastesnė bei pigesnė, petnešėlės prastesnės ir nugarėlė šiek tiek minkštesnė, bet mums tinka. Turime tokia:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai ačiū už komentarą ir savo berniuko kuprinės foto drinks_cheers.gif
Svoris ir man labai imponavo, reiks namo grįžus pamatuoti išmatavimus pagal dukterį (na, bent preliminariai).
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 29, 11:20)
Man tos "teisingosios" kuprinės dažniausiai baisios labai būna blush2.gif Dėžės tokios daugiau ar mažiau blush2.gif Va Moliūtės įmesta Ecco kuprinė man visai faina, nedėžiška, nes iš po tos dėžės mano vaiko net nesimatys doh.gif  biggrin.gif

na, nera tos dezes gal pacios paciausios, bet ... blush2.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2015 05 20, 13:34)
Laba diena smile.gif

Patyrusios ir jau kuprines besirenkančios mamytės, ką manote apie štai tokią kuprinę? http://www.imdeco.lt...en_ash_big.html
man atrodo nugara per minksta blush2.gif

kol kas tik mintyse vis primenu sau kad vis jau reiktu pradet dairytis kuprines, dukrai tokiu laiku tikrai jau ziurinejau ir abi eidavom ziuret i parduotuves kaip atrodo realiai, su sunum kazkodel neskubu smile.gif nors tas paziurejimas nezinau kiek duoda naudos, vistiek rugpjucio gale tik nusipirkom doh.gif blush2.gif
Atsakyti