Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(rasiukass @ 2015 04 28, 08:21)
Mes kuprinę jau nusipirkome, siuntėmės iš užsienio, nes kaina daug geresnė gavosi.
Pirkome šitą komplektą
http://ib4.keep4u.ru...4e6c07af88f.jpg

Čia Herlitz? Iš kur siuntėtės? Ir ar matavote vaikučiui "gyvai" ją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 28, 07:36)
Čia Herlitz? Iš kur siuntėtės? Ir ar matavote vaikučiui "gyvai" ją? 4u.gif

ne, čia sammies by samsonite, siuntėm iš Vokietijos
Atsakyti
Maniškė labai smulki, žemutė. Bus sunku rasti tinkamą kuprinę, turbūt reikia jau dabar pradėti dairytis, matuotis...
Atsakyti
mūsų mažas ir smulkus,bet išsirinko hamma blush2.gif sako nesunki,matyt labai patinka biggrin.gif o šiaip pažiūrėjus į visą klasę tai maždaug pusę yra herlitz,kita pusė hamma,ir labai nedaug su kitokiomis(belmil ir pan)... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 28 balandžio 2015 - 14:41
Žiūriu, nelengvos tos Hama g.gif Maniškė 14 kg tesveria (jau ilgokai toks svoris laikosi, tad iki rugsėjo kažin ar bepriaugs daugiau), tai net neįsivaizduoju, kaip jai reiks kuprinę rasti. Galvos skausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 28, 15:59)
Žiūriu, nelengvos tos Hama g.gif Maniškė 14 kg tesveria (jau ilgokai toks svoris laikosi, tad iki rugsėjo kažin ar bepriaugs daugiau), tai net neįsivaizduoju, kaip jai reiks kuprinę rasti. Galvos skausmas smile.gif

Mūsiškė irgi lengvasvorė biggrin.gif . Pirkom Ecco, nepigi, grožio irgi gal neypatingo, bet užtat svoris 450 g bigsmile.gif . Aišku, duktė nėra labai patenkinta, bo be vienaragių ir pan grožybių biggrin.gif . Bet mokykloj jau dukart svėrė kuprines, ir abu kartus buvo šiek tiek per sunki, tai aš jai aiškinu, jei eitų su ta, su kuria nori, tai aš eičiau pas direktorę aiškintis. Labai laukia, kol užaugs tiek, kad galėtų nešiotis savo svajonių kuprinę.
Atsakyti
Gal galite parodyti tą Ecco kuprinę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 28, 16:45)
Gal galite parodyti tą Ecco kuprinę? ax.gif

Mūsų tokia, tik spalvos kitokios (atsiprašau, tik tokią nuorodą moku įdėti)
http://shopeu.ecco.c...60254?navId=931
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2015 04 28, 16:59)
Mūsų tokia, tik spalvos kitokios (atsiprašau, tik tokią nuorodą moku įdėti)
http://shopeu.ecco.c...60254?navId=931

O, kokia smagi! bigsmile.gif Ir praktiška atrodo iš pažiūros!
O kaip ji Jums ir Jūsų dukrai (na, nepaisant širdelių, princesių ir vienaragių nebuvimo biggrin.gif )? Pasiteisinęs pirkinys? Ir tikrai tik 450 g sveria? Geras! bigsmile.gif
Atsakyti
mano nuomonė tokia(tik reikėtų pasaktyi,kad sūnų vežioju į mokyklą,tai jam kuprinę neštis reikia ~200m per dieną biggrin.gif ) jei vaikas nori,kad jo pirma kuprinė būtų su vienaragiu,nu jis turi tokią gauti blush2.gif aišku jei linksta vaikas pusiau nedėt tokios,ieškoti lengvesnio vienaragio...bet vistiek pirksite uždėję ant kupros,gi pats vaikas jaučia ir svorį,ir ką jam teks nešti.. blush2.gif pirma klasė,pirmakuprinė,nu....ji turi būti tokia svajonių kuprinė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 28, 17:10)
O, kokia smagi! bigsmile.gif Ir praktiška atrodo iš pažiūros!
O kaip ji Jums ir Jūsų dukrai (na, nepaisant širdelių, princesių ir vienaragių nebuvimo biggrin.gif )? Pasiteisinęs pirkinys? Ir tikrai tik 450 g sveria? Geras! bigsmile.gif

Aš ja esu labai patenkinta. Patogi (tą pripažįsta ir dukra) nešiotis, kaip ir nedidukė (o mūsiškė dar ir ūgio nepačio didžiausio), bet viskas telpa. Aš norėjau, kad kuprinė turėtų formą, nes mano manymu, vaikam lengviau tokioj ieškoti knygų ar sąsiuvinių, kad būtų vieno skyriaus (nes draugių patirtis rodo, kad kemša viską į vieną skyrių ir taip plėšo tas pertvaras). Tai va, šita kuprinė turi formą, nors yra minkšta (dugnas šiek tiek kietesnis), yra pertvara, dalinanti kuprinę į dvi dalis, bet jinai yra "palaida", ta prasme, jei dedi į vieną skyrių, tai jinai pasislenka. Žodžiu, pamačiau aš ją parduotuvėj gal sausio mėnesį ir supratau, kad tai tokia kuprinė, kokios norėčiau bigsmile.gif. Mūsų modelyje (ir šitam, turbūt), yra nedidukas sportinis krepšys, kuris prisisega prie kuprinės dangčio.

Minusai- "negraži" biggrin.gif , išplyšo šoninis tinklelis, kur laikom gertuvę (susiuvau, bet kaip už tokią kainą, galėtų neplyšti cool.gif ), suplyšo pargažinimai ant užtrauktukų (šitam modelyje tai panašu medžiaginiai, o pas mus silikoniniai drugeliai), tiek, kad visai nenuplyšo, bet dukra stengiasi pasaugot.

Dėl svorio, tai radau jį kažkokioj užsieninėj internetinėj parduotuvėj, mūsų svarstyklės, visuomet rodančios apie 500g svorį, jos nejaučia.
Atsakyti
Mūsiškei vaikščioti teks nemažai, tad jei jos kuprinė su vienaragiu svers kokį 1 kg ar net daugiau, teks tada susigalvoti kitą svajonių kuprinę smile.gif Man jos stuburas, pečiai ir t.t. svarbiau už svajonių vienaragį 4u.gif Ir bent jau maniškė yra tokia: jei jai, sakykim patiks kuprinė, tai ji man porins išsijuosusi, kad jai ji visai nesunki, kad žiauriai patogi, kad gyvenime patogesnio daikto nėra turėjusi vien tam, kad nupirkčiau tą kuprinę biggrin.gif Be to, ji niekada nėra nešiojusi ant kupros nieko, todėl anei žalio supratimo ji neturi, ką jai gali tekti nešioti ir kas tas yra "svoris, kuris užknisa" smile.gif Tad jai "pats vaikas jaučia ir svorį,ir ką jam teks nešti" absoliučiai netinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moliūtė @ 2015 04 28, 17:49)
Aš ja esu labai patenkinta.

Super, ačiū už išsamų komentarą drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti