QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 28, 17:10)
O, kokia smagi!
Ir praktiška atrodo iš pažiūros!
O kaip ji Jums ir Jūsų dukrai (na, nepaisant širdelių, princesių ir vienaragių nebuvimo
)? Pasiteisinęs pirkinys? Ir tikrai tik 450 g sveria? Geras!
Aš ja esu labai patenkinta. Patogi (tą pripažįsta ir dukra) nešiotis, kaip ir nedidukė (o mūsiškė dar ir ūgio nepačio didžiausio), bet viskas telpa. Aš norėjau, kad kuprinė turėtų formą, nes mano manymu, vaikam lengviau tokioj ieškoti knygų ar sąsiuvinių, kad būtų vieno skyriaus (nes draugių patirtis rodo, kad kemša viską į vieną skyrių ir taip plėšo tas pertvaras). Tai va, šita kuprinė turi formą, nors yra minkšta (dugnas šiek tiek kietesnis), yra pertvara, dalinanti kuprinę į dvi dalis, bet jinai yra "palaida", ta prasme, jei dedi į vieną skyrių, tai jinai pasislenka. Žodžiu, pamačiau aš ją parduotuvėj gal sausio mėnesį ir supratau, kad tai tokia kuprinė, kokios norėčiau
. Mūsų modelyje (ir šitam, turbūt), yra nedidukas sportinis krepšys, kuris prisisega prie kuprinės dangčio.
Minusai- "negraži"
, išplyšo šoninis tinklelis, kur laikom gertuvę (susiuvau, bet kaip už tokią kainą, galėtų neplyšti
), suplyšo pargažinimai ant užtrauktukų (šitam modelyje tai panašu medžiaginiai, o pas mus silikoniniai drugeliai), tiek, kad visai nenuplyšo, bet dukra stengiasi pasaugot.
Dėl svorio, tai radau jį kažkokioj užsieninėj internetinėj parduotuvėj, mūsų svarstyklės, visuomet rodančios apie 500g svorį, jos nejaučia.