Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(trixy @ 2014 08 20, 22:15)
na šiaip turėtų vaikas remtis pėdomis į žemę sėdėdamas. Mūsiškė, kad normaliai pasiektų stalą, turi kėdę kiek įmanoma pasikelt, tai visai ore tabaluoja biggrin.gif. Va ir galvojam gal reik reguliuojamą pirkt.

aaaa, arba koki pakojuka suorganizuot. Muzikos mokykloj tokius duodavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2014 08 19, 13:52)
žinokit aš irgi nepastebėdavau, kol neprireikė biggrin.gif. nugarėlė ir petnešos lyg ir atitinka reikalavimus, bet pati kuprinė nėra pakietinta. va tokios jos http://shopeu.ecco.c...97990?navId=931

Labai fainutis sis modelis, o svoris is vis pasaka drinks_cheers.gif

QUOTE(*MM* @ 2014 08 19, 14:57)
Ir vaikiškiems drabužiams, avalynei. Mes jau nusipirkom treningą biggrin.gif

Kuprinė mūsų irgi 800-900 gr, nepamenu tiksliai. apatinė dalis plastmasinė,tai nepliš ir neišsiteps.

maniskis jau i antra keliauja, bet jam pirmoje klaseje treningai nepasiteisino, jam visad karsta. As is tu mamu,kuri vaiku savo nerengia siltai.Tai mes su sortukais i rmaikute lakstom saleje. Tokio tipo
user posted image

QUOTE(dovido @ 2014 08 20, 17:45)
Planuojam pirkti augantį stalą su kėde, iš kokybiškesnių, kol kas žiūrinėjuosi, laiko turim, neskubu mums, nes kol kas dar turim augančią paprastą kėdę, na tą tokią Stokke tipo, tai ir valgomajame bus patogu ruošti pamokas smile.gif
Dabar netgi sumąsčiau, kad galima Vokietijoj užsisakyt ir parsisiųst per kokius kurjerius, o gal net koks žmogus privačiai parvežtų, gal tai pigiau būtų, nes antkainiai pas mus juodi...

super sie stalai thumbup.gif jiem kiekvienais metais parodoje Litexpo galima gauti nuolaida. jaigu pilna komplektacija, su stalciais, imontuotom liniuotem,slankiojanciu sviestuvu tai tie kompelktai kainuoja apie 2000-4000lt, tikrai vertas demesio pirkinys,ypac 12-kai metu. Tik tinka tiem ,pas ja namie daug vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 rugpjūčio 2014 - 21:28
QUOTE(Dzigute @ 2014 08 20, 17:41)
visos perkat tik kuprines, o kas perka stala? juk pirmokui jis irgi reikalingas. Gal galit pasidalinti patirtimi ar nuorodomis, kuris pirkinys pasiteisino, o kuris nealabai

nepirkom, palikimas iš mano sesės biggrin.gif bet kėdę turbūt pirksim.

QUOTE(erikiuxxx @ 2014 08 20, 22:24)
maniskis jau i antra keliauja, bet jam pirmoje klaseje treningai nepasiteisino, jam visad karsta. As is tu mamu,kuri vaiku savo nerengia siltai.Tai mes su sortukais i rmaikute lakstom saleje. Tokio tipo

pas mane mergina. žiūrėsiu pagal situaciją, bus negerai, nupirksim ką kitą. ne bėda juk, o treningai ir taip susinešios.
Atsakyti
Aš nusprendžiau, kad pirksim paprastą stalą, o kėdę - ergonominę, kad stuburas nekryptų. Bet kol kas neskubu, iš daug ko girdėjau, kad pirmoje klasėje nelabai tenka pasėdėti prie stalų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2014 08 21, 07:34)
Aš nusprendžiau, kad pirksim paprastą stalą, o kėdę - ergonominę, kad stuburas nekryptų. Bet kol kas neskubu, iš daug ko girdėjau, kad pirmoje klasėje nelabai tenka pasėdėti prie stalų g.gif

Gal ir nėra poreikio, bet mano mintys, kad reikia iškarto sukurti vaikui jo darbo vietą, visvien reikės, o taip jis jau supras, kad būtent čia reikės praleisti dalį laiko po pamokų ir tuo pačiu pripras prie tvarkos.

Apie augančius stalus net nagalvoju, kažkokie man jie negražūs ir nepatogūs atrodo...

Mums stalą kartu su lentynom padarys pagal užsakymą. Kadangi pas mus nestandartiškai mažas kambariukas, skaičiuojamas kiekvienas centimetras, tad visi parduotuvėse siūlomi variantai mums deja netinka. Turėsime tokį
user posted image
Labai norėjau, kad būtų praktiškas ir neužimtų daug vietos, todėl padarėme taip, kad kampinė dalis ir spintelė kai reikia bus išvažiuojamos. Spalvas derinome prie jau turimos iš to pačio gamintojo spintos, kad būtų komplektukas.

Kėdę buvau nusižiūrėjus tokią, nu bet jau kaina
doh.gif atsisakėme tokios minties, pirksime paprastą reguliuojamą.
Atsakyti
man patiko si
http://www.vaikiski-...es-vaikams.html
bet irgi kaina nedziugina... bet mastau taip, kad vaikas vistiek veliau daug laiko praleis ant jos sededamas, tai geriau is karto pirkti kokybiska ir "teisinga" kede g.gif

viktoshka, del vietos yra dalis tiesos... bet kol kas irgi dėl vietos stokos nesugalvoju kompaktinio varianto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2014 08 21, 09:43)
man patiko si
bet irgi kaina nedziugina... bet mastau taip, kad vaikas vistiek veliau daug laiko praleis ant jos sededamas, tai geriau is karto pirkti kokybiska ir "teisinga" kede  g.gif

irgi variantas ir kaina perpus mažesnė, bet norėtųsi su porankiais ax.gif

Atsakyti
"Augantis" stalas ir kėdė bent jau mūsų atveju pirmam pirmokui nepasiteisino. Pipirai dar tie pirmokai. Beto dažniausiai mažuliai pamokas ruošia kartu su tėveliais, o ir namų darbų labai mažai. Maniškis net ir turėdamas tuos puikius baldelius, namų darbus pirmus tris metus darė tiesiog prie virtuvinio stalo, nes jam vis kažkas būdavo neaišku. Dabar vaikui paaugus toks stalas labai gerai, nes jis didelis talpus, net ir apsikrovus knygomis yra pakankamai vietos darbui.
Mano mažėlis, kaip ir brolis, namų darbus atlieka virtuvėje, man grįžus po darbų, kartu su manimi. Tai savo atskiro stalo pamokoms ruošti dar ir neturi, manau gal kitais ar dar kitais metais kažką jam nupirksim. Taip kad leisti tokią didelę sumą už baldus pirmokui tikrai neapsimoka. Augant vaikui auga jo poreikiai, kinta jo skonis, vaikas tampa paaugliu ir tada jau galima galvoti apie kardinalius jo kambario įrengimo pokyčius.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 21, 10:44)
irgi variantas ir kaina perpus mažesnė, bet norėtųsi su porankiais  ax.gif

O kam reikalingi porankiai, juk vaiko rankytės turės būti ant stalo g.gif
Atsakyti
man si patiko
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 08 22, 09:16)

Jos visos gražios wub.gif Bet kainos... O gal yra tokių kitur Vilniuje? ieškojau internete, bet randa tik šį puslapį...
Atsakyti
Kedžių centre dar galima pažiūrėt.
Atsakyti