Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(*MM* @ 2014 08 20, 00:49)
o tai pakeisti, grąžinti tos netinkamos kuprinės neišeina? juk ir garantija ten kažkokia yra?

man apskritai prie pradinukų visos kuprinės atrodo šiurpiai didelės, vargšai vaikai  unsure.gif

O kaip jums Herlitz Smart? Maniškis pats išsirinko, jam labai patiko, man irgi, ir visai neatrodė per didelė, jis aišku iš didesnių vaikų (o ir bus vežiojamas, kiekgi ją ten panešt reikės). Bet žinoma, ar ji ne per didelė matysis tik jau rugsėjį, pradėjus ją realiai nešioti su visu turiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovido @ 2014 08 20, 11:02)
O treningus perkate tamsius, ar bet kokios šviesios spalvos? Ar yra koks nors reikalavimas jūsų mokyklose treningams? Mūsų mokytoja nieko nesakė, bet girdėjau iš kitų mamų, kad lygtai reikalauja būtinai tik juodų kelnyčių. Galvoju, kad nebūtų taip, kad mokytoja pražiūrėjo šį punktą ir mums nieko nepasakė. O aš jau pripirkau šviesių - ir trumpas, ir ilgas, ir plonesnes ir storesnes, pagal sezona pasikeist vnz biggrin.gif

pirkau violetinius, kelnės ir džemperis, namie maikių turim n. vat galvojau dar apie kokius šortus, bet čia bus matyt,jei reiks, staigiai užeisim nusipirksim. šokiai irgi bus pas mus, kažkodėl apie aprangą dar nepagalvojau, kokį sijonuką užsimes biggrin.gif češkės jau yr.
jokių nurodymų nebuvo šitai aprangai, tikiuosi,jų ir nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovido @ 2014 08 20, 12:08)
O kaip jums Herlitz Smart? Maniškis pats išsirinko, jam labai patiko, man irgi, ir visai neatrodė per didelė, jis aišku iš didesnių vaikų (o ir bus vežiojamas, kiekgi ją ten panešt reikės). Bet žinoma, ar ji ne per didelė matysis tik jau rugsėjį, pradėjus ją realiai nešioti su visu turiniu smile.gif

musu irgi herlitz smart. Žiūrėsim proceso eigoje smile.gif
Atsakyti
Mes irgi Smart pirkome, tikrai neatrodo didele, man atrodo, kad bus liuks, vaikas nera is didziuju toli grazu.
Atsakyti
visos perkat tik kuprines, o kas perka stala? juk pirmokui jis irgi reikalingas. Gal galit pasidalinti patirtimi ar nuorodomis, kuris pirkinys pasiteisino, o kuris nealabai
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2014 08 20, 17:41)
visos perkat tik kuprines, o kas perka stala? juk pirmokui jis irgi reikalingas. Gal galit pasidalinti patirtimi ar nuorodomis, kuris pirkinys pasiteisino, o kuris nealabai

oi čia dar vienas opus klausimas, nes reik visą kambarį perplanuot. Šiaip pirksiu iš ikea, turi puikių kombinacijų.
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2014 08 20, 17:41)

Stalą gaminom pagal indivdualų užsakymą, nieko įmantarus, paderinom medienos spalvą, svarbu buvo medžiagų kokybė, taigi rinkomės kokybiškas vokiškas medžiagas, juk naudosis vaikas juo 12 metų. Ko gero kaina gavosi didesnė nei kur nors su nuolaida Senukuose, Jyske ar panašiose parduotuvėse, bet ladangi turime jau patirtis su šio žmogau sdarbu ir jo naudojamomis medžiagomis, tai net nesvarstėm kito varianto.
į ką patarė draugė atkreipti dėmesį,kad į stalčių tilptų 2 A4 formato sąsiuviniai vienas šalia kito suguldyti, sakė taip patogu, bet manau, kad daugumos stalčių išmatavimai tokie.
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2014 08 20, 18:41)

Planuojam pirkti augantį stalą su kėde, iš kokybiškesnių, kol kas žiūrinėjuosi, laiko turim, neskubu mums, nes kol kas dar turim augančią paprastą kėdę, na tą tokią Stokke tipo, tai ir valgomajame bus patogu ruošti pamokas smile.gif
Dabar netgi sumąsčiau, kad galima Vokietijoj užsisakyt ir parsisiųst per kokius kurjerius, o gal net koks žmogus privačiai parvežtų, gal tai pigiau būtų, nes antkainiai pas mus juodi...
Atsakyti
QUOTE(dovido @ 2014 08 20, 17:45)
Planuojam pirkti augantį stalą su kėde, iš kokybiškesnių, kol kas žiūrinėjuosi, laiko turim, neskubu mums, nes kol kas dar turim augančią paprastą kėdę, na tą tokią Stokke tipo, tai ir valgomajame bus patogu ruošti pamokas smile.gif
Dabar netgi sumąsčiau, kad galima Vokietijoj užsisakyt ir parsisiųst per kokius kurjerius, o gal net koks žmogus privačiai parvežtų, gal tai pigiau būtų, nes antkainiai pas mus juodi...

O aš apie augančius net nesvarsčiau, juk nėra normalių stalčių, kituose ir išvis jų nėra, tai vaikas turės keltis ir eiti kažkur pasiimti/pasidėti knygas/sąsiuvinius.
Atsakyti
Mums pirmoje klaseje rasomojo stalo nereikejo
Atsakyti
Aš truputį nesuprantu to augančio stalo tikslo, kėdė reguliuojama - taip, o stalas kokiu tikslu?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 08 20, 22:09)
Aš truputį nesuprantu to augančio stalo tikslo, kėdė reguliuojama - taip, o stalas kokiu tikslu?

na šiaip turėtų vaikas remtis pėdomis į žemę sėdėdamas. Mūsiškė, kad normaliai pasiektų stalą, turi kėdę kiek įmanoma pasikelt, tai visai ore tabaluoja biggrin.gif. Va ir galvojam gal reik reguliuojamą pirkt.
Atsakyti