QUOTE(dovido @ 2014 08 19, 12:45)
O kur perkate Ecco kuprines?
Ten pat kur ir batus. Bet aš tik apžiūrėjau, didelio įspūdžio nepaliko
QUOTE(trixy @ 2014 08 19, 13:56)
Ten pat kur ir batus. Bet aš tik apžiūrėjau, didelio įspūdžio nepaliko
Kažkaip nepastebėdavau niekad mūsų Ecco parduotuvėse tų kuprinių, gal tiesiog akis neužkliūdavo, kai neaktualu buvo
O jos ortopedinės, atitinka reikalavimus?
QUOTE(dovido @ 2014 08 19, 13:56)
Kažkaip nepastebėdavau niekad mūsų Ecco parduotuvėse tų kuprinių, gal tiesiog akis neužkliūdavo, kai neaktualu buvo
žinokit aš irgi nepastebėdavau, kol neprireikė . nugarėlė ir petnešos lyg ir atitinka reikalavimus, bet pati kuprinė nėra pakietinta. va tokios jos http://shopeu.ecco.c...97990?navId=931
Manau svarbiausia yra tris dalykai renkantis kuprinę, apart jos svorio (max 600-700 kg):
1. Plačios minkštos reguliuojamos petnešos
2. Kieta su spec paminkštinimais nugarėlė
3. Labai tvirtas o gal net pakietintas dugnas, nes papkės labai greitai suplėšo kuprinės dugnus.
Jei kuprinė atitinka visus tris reikalavimus ir yra lengvesnė nei 700 g tai jokio skirtumo kokios ji firmos ar kiek ji kainuoja, ar 200 Lt ar viso labo 50 Lt.
Kuprinių esu pirkusi daug, o labiausiai nevykusiu pirkiniu skaitau šią, man nepatyrusiai įkišo kaip puikiausiai pritaikyta pradinukui, o apie svorį (1 kg ar net 1,1 kg) nutylėjo.
1. Plačios minkštos reguliuojamos petnešos
2. Kieta su spec paminkštinimais nugarėlė
3. Labai tvirtas o gal net pakietintas dugnas, nes papkės labai greitai suplėšo kuprinės dugnus.
Jei kuprinė atitinka visus tris reikalavimus ir yra lengvesnė nei 700 g tai jokio skirtumo kokios ji firmos ar kiek ji kainuoja, ar 200 Lt ar viso labo 50 Lt.
Kuprinių esu pirkusi daug, o labiausiai nevykusiu pirkiniu skaitau šią, man nepatyrusiai įkišo kaip puikiausiai pritaikyta pradinukui, o apie svorį (1 kg ar net 1,1 kg) nutylėjo.
QUOTE(Moxe @ 2014 08 16, 10:53)
Nuo antradienio maximoje 40% kuprinėms ir peanalams!
Ir vaikiškiems drabužiams, avalynei. Mes jau nusipirkom treningą
Kuprinė mūsų irgi 800-900 gr, nepamenu tiksliai. apatinė dalis plastmasinė,tai nepliš ir neišsiteps.
QUOTE(bevardė @ 2014 08 19, 14:35)
... labiausiai nevykusiu pirkiniu skaitau šią, man nepatyrusiai įkišo kaip puikiausiai pritaikyta pradinukui, o apie svorį (1 kg ar net 1,1 kg) nutylėjo.
O kas netiko , aišku apart svorio, nes kaip ir pagal visus parametrus atitinka (kalbu tik apie kuprinę).
Svoris ir netiko.
Dar visa laimė kad vaikis mano buvo iš aukštesnių ir tvirtesnių, bet pati mačiau, kaip nepatogu jam su ta didele kuprine. Todėl nors ir buvo dar pakankamai puikios formos nupirkau jam naują eilinę bazėse, ieškojau ilgai bet radau. Vaiko nugara net išsitiesė. Kai antrasis vaikas pradėjo eiti į pirmą klasę, manaiu jam tiks, nes pirmokai dar nesinešioja nei vadovėlių nei pratybų (bent mano vaikų mokykloje) tai maniau penalui nešioti tiks. Bet mano antras vaikas gerokai smulkesnis ir mežesnis už brolį, tai ir pats juokėsi sakydamas:-"mama, ta kuprinė mane atgal meta". Ji ne tik kad sunki, bet ir visa tokia pakietinta ir išpūsta kaip koks lagaminas tik be ratukų.
Su tokia kuprine vaikščiojo ir mūsų puseserė, irgi buvo gaila žiūrėt, ypač tomis dienomis, kai reikėjo beveik visas knygas neštis.
Dar visa laimė kad vaikis mano buvo iš aukštesnių ir tvirtesnių, bet pati mačiau, kaip nepatogu jam su ta didele kuprine. Todėl nors ir buvo dar pakankamai puikios formos nupirkau jam naują eilinę bazėse, ieškojau ilgai bet radau. Vaiko nugara net išsitiesė. Kai antrasis vaikas pradėjo eiti į pirmą klasę, manaiu jam tiks, nes pirmokai dar nesinešioja nei vadovėlių nei pratybų (bent mano vaikų mokykloje) tai maniau penalui nešioti tiks. Bet mano antras vaikas gerokai smulkesnis ir mežesnis už brolį, tai ir pats juokėsi sakydamas:-"mama, ta kuprinė mane atgal meta". Ji ne tik kad sunki, bet ir visa tokia pakietinta ir išpūsta kaip koks lagaminas tik be ratukų.
Su tokia kuprine vaikščiojo ir mūsų puseserė, irgi buvo gaila žiūrėt, ypač tomis dienomis, kai reikėjo beveik visas knygas neštis.
Matavau sūnui panašią kuprinę, kurią išpeikė Bevardė. Mano vaikas vidutinio sudėjimo, bet su ta kuprine atrodė baisokai. Vaiko beveik nesimatė- tik didžiulis kalnas ant nugaros. Graudu buvo žiūrėti. Išsirinkome kitokią. Ne dėžinę
QUOTE(trixy @ 2014 08 19, 15:52)
žinokit aš irgi nepastebėdavau, kol neprireikė . nugarėlė ir petnešos lyg ir atitinka reikalavimus, bet pati kuprinė nėra pakietinta. va tokios jos http://shopeu.ecco.c...97990?navId=931
Na iš nuorodos ji man labai patiko Maniškiai į darželį panašaus stiliaus nešiojo - Little Life, labai kokybiškos, tad įtariu kad ir šios Ecco bus nepriekaištingos kokybės. Labai super atrodo tas tinkelis buteliukui, mūsų kuprinytėse visiškai toks pat, bet vaikams jis ne itin praktiškas - maniškis, būdamas nulinukas, neatsargiai lipdamas iš automobilio iš tos kišenėlės pametė savo SIGG gertuvę, aišku tėtis nepastebėjo (kitą dieną radome gertuvę toje pašioje parkingo vietoje, tik ''supresuotą''automobilių ratų ). Ten gumytė įsiūta, ji kiek prispaudžia gertuvę, bet neprilaiko taip tvirtai, kad vaikas pasilenkęs ar šiaip kitaip laikydamas kuprinę iš jos tos gertuvės ar ko nors kito ten įdėto, nepamestų. Tad kažkaip ar vaiką paruošt reikėtų, kad ypatingai saugotų tos kišenėlės turinį, ar kažką pačiam pakeisti, gal prisegti tą gertuvę ar kaip, nes jei ji nepigi, ar vaikui dovana brangi, tai menkas malonumas ją pamesti
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 19, 16:57)
O treningus perkate tamsius, ar bet kokios šviesios spalvos? Ar yra koks nors reikalavimas jūsų mokyklose treningams? Mūsų mokytoja nieko nesakė, bet girdėjau iš kitų mamų, kad lygtai reikalauja būtinai tik juodų kelnyčių. Galvoju, kad nebūtų taip, kad mokytoja pražiūrėjo šį punktą ir mums nieko nepasakė. O aš jau pripirkau šviesių - ir trumpas, ir ilgas, ir plonesnes ir storesnes, pagal sezona pasikeist vnz
QUOTE(dovido @ 2014 08 20, 11:02)
O treningus perkate tamsius, ar bet kokios šviesios spalvos? Ar yra koks nors reikalavimas jūsų mokyklose treningams? Mūsų mokytoja nieko nesakė, bet girdėjau iš kitų mamų, kad lygtai reikalauja būtinai tik juodų kelnyčių. Galvoju, kad nebūtų taip, kad mokytoja pražiūrėjo šį punktą ir mums nieko nepasakė. O aš jau pripirkau šviesių - ir trumpas, ir ilgas, ir plonesnes ir storesnes, pagal sezona pasikeist vnz
mūsų mokykloje juodos kelnės (mergaitėms sijonas) ir balti marškinėliai privalomi šokių pamokai, o kūno kultūrai nėra jokių nurodymų dėl spalvos.