Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(mmergyte @ 2014 08 12, 18:13)
atkeliavo ta išsvajota kuprinė wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu laimingas vaikas  wub.gif  mes irgi,labai neblogais vidus,daug kišenėlių į kurias gali susidėti reikalingiausius daiktelius ax.gif

Pasirodykit thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2014 08 12, 20:32)
Pasirodykit  thumbup.gif  mirksiukas.gif

čia jau ryt,dar reik išsiaiškint kaip įkelti nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
Tuo metu kai aš išsukau sau ir šeimai galvą kuprinės paieškai ir matavimams močiūtė be perspėjimo nuvedė anuką į turgų ir nusipirko kuprinę lotuliukas.gif Dabar turime lengvą talpią paprastą kuprinę su pakietintą nugarą ir kišenėlėmis šone ir priekyje, ir vidus turi daugiau skyrelių, sumokėjo 42 Lt. Iš pradžių buvau nelabai patenkinta, nes norėjau vis tik Belmilo "dėžę", bet vaikui tinka ir patinka, petnešos nesmunka nuo pečių, ne per ilga, ne per stora, žodžiu pagalvojome ir palikome, žiūrėsime kaip nešiosis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2014 08 12, 18:13)
atkeliavo ta išsvajota kuprinė wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu laimingas vaikas  wub.gif  mes irgi,labai neblogais vidus,daug kišenėlių į kurias gali susidėti reikalingiausius daiktelius ax.gif

gerai, kad tokie pirkiniai padaro visus laimingus thumbup.gif
Atsakyti
Kuprinės niekaip neišsirenkam doh.gif

Dėl spalvotų pieštukų, flomasterių skaičiaus...Mokytoja griežtai uždraudė 24 spalvų, sakė geriausiai 6 spalvų, nu jei labai norim 12, bet nei 1 spalvos daugiau, nes sako, kai vaikas pradeda duotis po tuos 3 aukštų penalą ieškodamas žalios, paskui dar klausinėja ar reikia salotinės, šviesiai žalios ar tamsiai žalios - laiko peišti vaikui nebelieka.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 13, 08:36)
Tuo metu kai aš išsukau sau ir šeimai galvą kuprinės paieškai ir matavimams močiūtė be perspėjimo nuvedė anuką į turgų ir nusipirko kuprinę  lotuliukas.gif Dabar turime lengvą talpią paprastą kuprinę su pakietintą nugarą ir kišenėlėmis šone ir priekyje, ir vidus turi daugiau skyrelių, sumokėjo 42 Lt. Iš pradžių buvau nelabai patenkinta, nes norėjau vis tik Belmilo "dėžę", bet vaikui tinka ir patinka, petnešos nesmunka nuo pečių, ne per ilga, ne per stora, žodžiu pagalvojome ir palikome, žiūrėsime kaip nešiosis  rolleyes.gif
Papildyta:

gerai, kad tokie pirkiniai padaro visus laimingus  thumbup.gif

aš kaip nupirkau kurpinę turguj savo pirmokėliu, taip į trečią klasę su ja keliaus - visiškai nenusidevėjo, jokiį įdrėskimų, įplyšimų. Išploviau - atrodo lyg nauja. Ir vaikas ja patenkintas, sakė, kad naujos nenori.
Atsakyti
QUOTE(Tina77 @ 2014 08 13, 10:10)
Kuprinės niekaip neišsirenkam  doh.gif

Dėl spalvotų pieštukų, flomasterių skaičiaus...Mokytoja griežtai uždraudė 24 spalvų, sakė geriausiai 6 spalvų, nu jei labai norim 12, bet nei 1 spalvos daugiau, nes sako, kai vaikas pradeda duotis po tuos 3 aukštų penalą ieškodamas žalios, paskui dar klausinėja ar reikia salotinės, šviesiai žalios ar tamsiai žalios - laiko peišti vaikui nebelieka.

aš irgi šiandien masčiau kiek spalvų flomasterių pasirinkti, bet visgi nugalėjo 10 spalvų rinkinukas. Vienas argumentas yra auksčiau išvardintas, kitas - svoris, tasytis tuos 24 flomasterius irgi reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina77 @ 2014 08 13, 09:10)

Teisingai mokytoja sako, na bet 6 spalvų doh.gif tai mano manymu tikrai mažai, 12 pats tas
QUOTE(Isila @ 2014 08 13, 09:22)
aš kaip nupirkau kurpinę turguj savo pirmokėliu, taip į trečią klasę su ja keliaus - visiškai nenusidevėjo, jokiį įdrėskimų, įplyšimų. Išploviau - atrodo lyg nauja. Ir vaikas ja patenkintas, sakė, kad naujos nenori.

Tikėkimes, kad atlaikys nors metus. O aš bijau, kad ta pakietinta nugarėle ne visai kieta, kaip pvz. dėžėse, kad stuburui nepakenktų...
QUOTE(dabej @ 2014 08 13, 14:13)
...kitas - svoris, tasytis tuos 24 flomasterius irgi reikes smile.gif

Nu prajuokinote, sutinku, kad vienas prie kito ir susideda svoris...bet kai vienos mamos kuprinę perka virš kilogramo ir jiems nesunku, kitoms 3 aukščių penalai nesunkūs, o juk 24 vnt flomasterių tesveria gramus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 13, 14:40)
Teisingai mokytoja sako, na bet 6 spalvų  doh.gif tai mano manymu tikrai mažai, 12 pats tas

Jei mokytoja sako, kad 6 uztenka, reiskia ju ir uzteks, pas mus flamasteriai isvis nenaudojami, nebent kazkur kazka pabraukt ar pan. viskam kitam naudojami piestukai
Atsakyti
Šiandien sūnus išbandė tą augantį Shneider parkerį. Sakė, kad su trumpuoju galiuku rašyti labai nepatogu. Užsukom ilgąjį ir to trumpo net nenaudosim. Trumpiau tariant šis pirkinys mums nepasiteisino schmoll.gif
Atsakyti
O as labai nudziugau kad musu mokytoja neriboja spalvu skaiciaus. Be to, 6 spalvu flomasteriu nepakanka pratybu ar vadovelio uzduotims. Tai tikrai rimtas argumentas tureti vaikui daugiau nei 6 spalvas.

Mes siandien Herlitz nusipirkom. Almoj papildymas atvaziavo thumbup.gif: vaikas laimingas be galo, negali atsiziureti I kuprine smile.gif

Jau beveik viska turime susipirke. Jau ramiau kazkaip.

Del flomasteriu svorio tai tikra tiesa, nes ir tas 3 aukstu penalas kol tuscias tai gramus sveria tongue.gif

Papildyta:
Beje, labai patiko senukuose kazkokios kuprines virs 400 lt be nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2014 08 13, 17:51)
O as labai nudziugau kad musu mokytoja neriboja spalvu skaiciaus. Be to, 6 spalvu flomasteriu nepakanka pratybu ar vadovelio uzduotims. Tai tikrai rimtas argumentas tureti vaikui daugiau nei 6 spalvas.

Pas mus pratybu uzduotis sekmingai piestukais atlieka, jei flomasteriais darytu, tai nebent kas antra lapa iseitu daryt, ypac jei okia kokybe butu kaip pernykstes pratybos biggrin.gif
Pas mus irgi niekas neriboja flomasteriu skaiciaus, gali nors ir 36 tasytis biggrin.gif , tik sakau, ka pastebejau - nenaudojami beveik flomasteriai, pati buvau pirkus 24, bet be reikalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 13 rugpjūčio 2014 - 20:42
QUOTE(klakšt @ 2014 08 13, 20:39)
Pas mus pratybu uzduotis sekmingai piestukais atlieka, jei flomasteriais darytu, tai nebent kas antra lapa iseitu daryt, ypac jei okia kokybe butu kaip pernykstes pratybos biggrin.gif

Del pernyksciu pratybu kokybes tikrai piestukaigeresnis variantas buvo, bet gl kau siemet taip nebus. Uzpernai geras popierius buvo, tai flomasteriais braukdavo ar apvesdavo. Bet koki atveju, 6 spalvu nepakanka.
Atsakyti