gal galite imesti kaip atrodo triju aukstu penalas?
QUOTE(Onora @ 2014 08 08, 12:37)
Is patirties, tai penalai mums apskritai nepasiteisino nei su gumytemis nei tik su skyriais. Geriausia piestukai stovelyje Milan ir Stadler ar kokios firmos buna. Flomasteriai irgi panasiame. Tada gali ir pasuoleje pasidedineti/pasilikti. Nes kai viskas i nematoma kazkokia kruva sumetama, tai visiskai sudetinga. O sveria tai visvien daugiausia priemones pacios.
Kažkada čia temoj buvau skaičius apie Milan stove, prieš kelias dienas pati užmačiau Maximoje ir apsidžiaugiau, nes paveiksliuke jie labai patraukliai atrodė, bet pačiupinėjau ir labai nusiviliau, nes tas stovas plastmasinis pasirodė labai nepatvarus, o kai kelius mėnesius palankstys tai ir sulaužys nusprendėm neimti.
QUOTE(santi @ 2014 08 08, 12:39)
aha ir man idomu
QUOTE(santi @ 2014 08 08, 13:39)
įtariu kad toks http://pthabak.pl/pr...id_product=1672
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 08, 11:05)
Aš irgi taip galvojau, bet eigoje visiškai nepasiteisino, bent jau mums, nes visvien vaikas nededa į savo vietas, nes labai sunku ir ištraukti ir atgal įkišti, be to kaip ir sakiau pats be priemonių jis labai sunkus. Kadangi mums neakcentavo tai ir renkames kitką
Tie penalai su gumytėmis išties nepasiteisina. Mano sūnus tvarkingas, bet vis tiek niekada pieštukų ir flomasterių nekaišiodavo už gumyčių. Viską sumesdavo bendrai. Be to tokie penalai gana sunkūs. Po kelių mėnesių naudojimo nupirkau trijų skyrių penalą be gumyčių. Viename skyriuje laiko flomasterius, kitame pieštukus, trečiame parkerius, paprastą pieštuką Penalas
QUOTE(Nireglina @ 2014 08 08, 13:12)
Tie penalai su gumytėmis išties nepasiteisina. Mano sūnus tvarkingas, bet vis tiek niekada pieštukų ir flomasterių nekaišiodavo už gumyčių. Viską sumesdavo bendrai. Be to tokie penalai gana sunkūs. Po kelių mėnesių naudojimo nupirkau trijų skyrių penalą be gumyčių. Viename skyriuje laiko flomasterius, kitame pieštukus, trečiame parkerius, paprastą pieštuką Penalas
O šitas dar mažesnis už mano norimą ir 3 skyrių
Tik ar tilps į vieną skyrių 24 flomasteriai ir drožtukas pas mus su konteineriu tai ar tilps , atrodo labai miniatiurinis.
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 08, 14:20)
Tik ar tilps į vieną skyrių 24 flomasteriai ir drožtukas pas mus su konteineriu tai ar tilps , atrodo labai miniatiurinis.
o kam tiek daug flomasterių? pirkau 12 spalvų...
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 08, 14:20)
Tikrai nėra miniatiūrinis. Tiesa didelis drožtukas su konteineriu netelpa. Vaikas jį laiko atskiroje kuprinės kišenėlėje. Nėra jokių problemų jį iš ten pasiimti. Nedažnai prireikia. Flomasterių niekada neperku 24 spalvų. Tik 12. Tas pats ir su pieštukais.
Kvailas klausimas, o gal galima pieštukus ir flomasterius ne į penalą dėt, o laikyt juos pakuotėse? T.y.penalą naudot tik parkeriui, pieštukui ir max trintukui įsidėt.
QUOTE(Gris @ 2014 08 08, 14:58)
Kvailas klausimas, o gal galima pieštukus ir flomasterius ne į penalą dėt, o laikyt juos pakuotėse? T.y.penalą naudot tik parkeriui, pieštukui ir max trintukui įsidėt.
aš manau kad galima, jei tik jums patogu. Tik kad tos pakuotės dažniausiai greit suplyšta/sulūžta
QUOTE(mmergyte @ 2014 08 08, 13:22)
o kam tiek daug flomasterių? pirkau 12 spalvų...
Na, gal ir nereikėjo tiek daug, bet vaikas kai atrado daug visokiausių nematytų spalvų, tai ir paėmėm, o pats geriausias argumentas buvo "čia yra kūno spalva" , nes kasdieninė problema kokia spalva veidą ar rankas spalvinti.
Jei tiek daug neprireiks paliksime namie.
QUOTE(Gris @ 2014 08 08, 13:58)
Aišku galima, jei mokytoja neakcentavo, mes gal savo 24 pradžioje ir bandysime toj pačioj dežutei nešioti, jei nesurasime penalo su 3 skyriais.
QUOTE(Gris @ 2014 08 08, 14:58)
Aišku, kad galima. Bet, kaip jau minėjo, jos suplyšta. Dabar nupirkau vieną atsarginį penalą, į jį susidėjo senus spalvotus pieštukus, flomasterius. Kol kas naujieji dar pakuotėse, paskui ir juos ten susidės. O pagrindiniame penale ir bus patys reikalingiausi kiekvienai daiktai:- tai, ką ir minėjai.
Mamos,kiek turi buti is viso Pratybu sasiuviniu pirmokui? pirkau 3 dalis lietuviu kalbos, 2 pasaulio pazinimo ir 1 muzikai berods, bet ar cia viskas,ar tik tiek teradau parduotuveje?