Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(lapa @ 2014 08 07, 09:40)
O kur perkate dudele?

Mes pirkom Pegaso knygyne, jei gerai pamenu mokėjom apie 11 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2014 08 07, 09:44)
Mes pirkom Pegaso knygyne, jei gerai pamenu mokėjom apie 11 Lt.

Gal zinot ar pegase yra metalafonu?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 08 07, 11:51)

Kažkada seniau mačiau.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 08 07, 11:51)

Lyg ir buvo g.gif (Klaipėdos Akropolio Pegase)
Atsakyti
Plunksnakočius turime 2 Shneiderio Basic Kids, labai mums patogus, plunksna nebraižo popieriaus, galiukas net ir truputi stipriau paspaudžius neišsišakoja.
Spalvotus pieštukus nusipirkome jau išbandytus Maped Color Peps Maxi, labai storas ryškių spalvų grifelis, todėl sutrumpėja spalvinimo laikas.
Flomasterius pasirinkome dar neišbandytus pagal spalvų sodrumą Alpino
QUOTE(lapa @ 2014 08 05, 13:43)
o koki penala geriau pirkti pirmokui?

Mes Prismoje nusižiūrėjome panašu į šį http://www.biuroreik...enalai?pid=8000, bet idealiausiai, kad būtų 3 skyriai wub.gif (viename bus pieštukai, kitame flamasteriai, o trečiame liniuotė, žirklės, drožtukas it kt.)
Iš priešmokyklinės turime tokį išskleižiamą kaip knygą su priemonėm, labai sunkus, daug vietos užima, o visų kanceliarinių tikrai nesutalpinsi, gumytės labai sunkiai atsikiša, vienu žodžiu likome nepatenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 rugpjūčio 2014 - 09:26
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 08, 10:24)
Mes Prismoje nusižiūrėjome panašu į šį http://www.biuroreik...enalai?pid=8000, bet idealiausiai, kad būtų 3 skyriai  wub.gif (viename bus pieštukai, kitame flamasteriai, o trečiame liniuotė, žirklės, drožtukas it kt.)
Iš priešmokyklinės turime tokį išskleižiamą kaip knygą su priemonėm, labai sunkus, daug vietos užima, o visų kanceliarinių tikrai nesutalpinsi, gumytės labai sunkiai atsikiša, vienu žodžiu likome nepatenkinti.

O mūsų mokytoja kaip tik prašė, kad pirktume penalus su su gumytėmis, kad kiekvienas daiktas turėtų savo vietą ir priemonės nebarškėtų, nes kai klasėje 20-25 mokiniai pradeda kuistis panaluose ieškodami reikiamos spalvos pieštuko ar flomasterio, tai tiek mokytoja, tiek mokiniai greičiau pavargsta nuo triukšmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lime: 08 rugpjūčio 2014 - 09:54
QUOTE(Lime @ 2014 08 08, 09:54)
O mūsų mokytoja kaip tik prašė, kad pirktume penalus su su gumytėmis, kad kiekvienas daiktas turėtų savo vietą ir priemonės nebarškėtų, nes kai klasėje 20-25 mokiniai pradeda kuistis panaluose ieškodami reikiamos spalvos pieštuko ar flomasterio, tai tiek mokytoja, tiek mokiniai greičiau pavargsta nuo triukšmo.

Aš irgi taip galvojau, bet eigoje visiškai nepasiteisino, bent jau mums, nes visvien vaikas nededa į savo vietas, nes labai sunku ir ištraukti ir atgal įkišti, be to kaip ir sakiau pats be priemonių jis labai sunkus. Kadangi mums neakcentavo tai ir renkames kitką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 08, 11:05)
Aš irgi taip galvojau, bet eigoje visiškai nepasiteisino, bent jau mums, nes visvien vaikas nededa į savo vietas, nes labai sunku ir ištraukti ir atgal įkišti, be to kaip ir sakiau pats be priemonių jis labai sunkus. Kadangi mums neakcentavo tai ir renkames kitką  mirksiukas.gif

kaip tik apie tai ir aš su kita mamyte kalbėjom, ji iš patirties pasakojo būtent tai,kad į tas gumytes nedėdavo pieštukų flomasterių, tiesiog jie būdavo sumesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 08 08, 11:15)
kaip tik apie tai ir aš su kita mamyte kalbėjom, ji iš patirties pasakojo būtent tai,kad į tas gumytes nedėdavo pieštukų flomasterių, tiesiog jie būdavo sumesti  ax.gif

aš irgi pamaniau, kad nebus kada kiekvieną pieštuką kaišiot, tai nupirkau kažkieno seniau čia rekomenduotą, tokio tipo. Parkeriai ir žirklės į gumytes susikiša,o piešimo priemonės laisvai guli apatinėj daly.
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2014 08 08, 10:59)
aš irgi pamaniau, kad nebus kada kiekvieną pieštuką kaišiot, tai nupirkau kažkieno seniau čia rekomenduotą, tokio tipo. Parkeriai ir žirklės į gumytes susikiša,o piešimo priemonės laisvai guli apatinėj daly.

Šitas irgi geras, jis irgi yra mūsų pasirinkimo sąraše, bet tik aš galvoju ar patogu bus atidaryti, nes jei vaikas atidarant laikys jį kreivai tai visos priemonės gali tiesiog iškristi, (reikia laikyti teisingai, o geriausiai padėti ant stalo), nežinau ar suprantamai paaiškinau g.gif
Atsakyti
Tuos su gumytėmis galima pirkti, jei vaikas skrupulingas, kiekvieną daiktą deda, kur priklauso. Bet tokių vienas kitas, dauguma sudeda bet kaip, kad tik greičiau, akd neatsiliktų nuo draugų. Jiems dar ir noras pralenkti kitus, padaryti pirmiau yra. Todėl skuba, ne kaišiojimas už gumyčių galvoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 08, 10:05)
Aš irgi taip galvojau, bet eigoje visiškai nepasiteisino, bent jau mums, nes visvien vaikas nededa į savo vietas, nes labai sunku ir ištraukti ir atgal įkišti, be to kaip ir sakiau pats be priemonių jis labai sunkus. Kadangi mums neakcentavo tai ir renkames kitką  mirksiukas.gif

Is patirties, tai penalai mums apskritai nepasiteisino biggrin.gif nei su gumytemis nei tik su skyriais. Geriausia piestukai stovelyje Milan ir Stadler ar kokios firmos buna. Flomasteriai irgi panasiame. Tada gali ir pasuoleje pasidedineti/pasilikti. Nes kai viskas i nematoma kazkokia kruva sumetama, tai visiskai sudetinga. O sveria tai visvien daugiausia priemones pacios.

Netvarkingam pirmokui nupirkau butent su gumytemis 3 aukstu penala, i ji tikrai visos priemones telpa ir po 12 ar daugiau spalvu net piestuu ir flomasteriu, zirkles, klijai, viskas, ko reikia. Dukra turejo dvieju aukstu, tai tikrai netilpdavo tiek, tai ir ji dabar to triju aukstu nori. Na, ziuresim. Vel.
Atsakyti