Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

QUOTE(lili* @ 2014 08 06, 12:35)
drinks_cheers.gif

Mes vakar irgi jau Schneider firmos nupirkom parkerį ir žiūriu , kad net vyras pamiršęs kaip su juo rašyti  biggrin.gif sako nerašo, blogas, teko pamokyti ,kaip laikyti  biggrin.gif

Gal kas turėję ir pakomentuotut atsileipimus apie tuos su vaiku augančius Schneider firmos parkerius, vakar pavartinėjau, pažiūrėjau ir padėjau  g.gif

Turėjome, pirmoje klasėje, nieko stebuklingo, visvien iš karto naudojome ta didesni dangtelį, be to per pirmus metus pakeitėme tikrai ne vieną parkerį, kažkaip sugebėdavo plunksnas užlenkti tai dar ką nors su tais parkeriais padaryti. Neinvestuokit per daug pinigėlių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojoi: 06 rugpjūčio 2014 - 11:59
QUOTE(ojojoi @ 2014 08 06, 12:59)
Turėjome, pirmoje klasėje, nieko stebuklingo, visvien iš karto naudojome ta didesni dangtelį, be to per pirmus metus pakeitėme tikrai ne vieną parkerį, kažkaip sugebėdavo plunksnas užlenkti tai dar ką nors su tais parkeriais padaryti. Neinvestuokit per daug pinigėlių  ax.gif

Ačiū 4u.gif

Mes su vyru panašiai ir galvojom, kad greičiau jau kas tam parkeriui nutiks nei jis"užaugs " kartu su vaiku smile.gif
Atsakyti
Argi leidžia kas pirmokams rašyti ne su plunksniniais parkeliai, o tais į tušinuką panašiais g.gif Pirkau Schneider vieną ir tris paprastesnius. Kol kas pabandžius vaikui pats geriausias pasirodė už 4 lt maximinis. biggrin.gif
Atsakyti
aš kiek girdėjau,vienur leidžia rašyti jais,kitur ne... ax.gif bet aš tai neleisčiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 08 06, 13:11)
Argi leidžia kas pirmokams rašyti ne su plunksniniais parkeliai, o tais į tušinuką panašiais  g.gif Pirkau Schneider vieną ir tris paprastesnius. Kol kas pabandžius vaikui pats geriausias pasirodė už 4 lt maximinis.  biggrin.gif

Mūsų mokytoja neleido ax.gif
Vyresnėlis kažkuriais metais norėjo tušinuko, bet išsiderėjom mokslo metus baigti rašant parkeriu. Šiemet lyg ir galėtų rašyti tušinuku - bet nenori, sakė, kad parkeriu gražiau biggrin.gif Tai ir nespausiu, lai rašo parkeriu blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(vassara @ 2014 08 06, 08:02)
mano pirmokas per mokslo metus sunaudojo kokius 6 plunksnakocius.
galiu pasakyt tik kuris labiausiai nepatiko biggrin.gif
sito labai trumpas/mazas kamstukas, sunku atidaryt budavo ir ta vieta kur dedasi rasalo kapsule, vis kazkaip atsidarydavo, tai pastoviai rankos rasaluotos budavo

user posted imageuser posted image

dar plunksna suspaustu galiuku labai dreskia popieriu.
kadangi parkeriu nunaudojimas kiekeybiskai panasus buna, tai nebeperku brangiu, nes atlaiko panasiai jie mums, tai va vakar vaikams nupirkau po 1.7 Lt atsarginius (cia be nuolaidos biggrin.gif) ir po 13 Lt "pagrindinius". Sugadins, pirksis is savo pinigu.

QUOTE(santi @ 2014 08 06, 08:08)
user posted image
Papildyta:

sitas labai geras buvo, plonai rase, o Pelikan kai kazkas irgi rode- storai labai ie plunksna issiskete. O sito, tai tas kamstukas tik trukumas, nes ji tiesiog pamete, nes ant galo neuzsideda.

Kuprine issirinkom jau dezine Herlitz, pasimatavo vaikas, gerai "guli" biggrin.gif. O kam jos atrodo sunkios ir kas jas peikia, tai paprastai kalba ne is savo patirties, nes svoris "minkstu" kupriniu, atitinkanciu orto. rekalavimus yra labai panasus, kartais net didesnis. Bet, kiekvieno gi skonio ir butinumo reikalas.
Atsakyti
Grizau is kupriniu muges, nieko gero neradau blush2.gif Siaip metas gal nupirksiu vaikui ta svajoniu Belmil deze, o veliau bandysiu parsisiusti ne deze smile.gif Isides koki sokolada i kuprine-deze ir issiteplios knygos smile.gif

QUOTE(santi @ 2014 08 06, 08:08)
Beje, kuprine man patiko si:
user posted image

Sita visai nieko, uz deze geriau atrodo, ne tokia didele ir lengvesne.

QUOTE(ernoja @ 2014 08 06, 12:11)
Argi leidžia kas pirmokams rašyti ne su plunksniniais parkeliai, o tais į tušinuką panašiais  g.gif Pirkau Schneider vieną ir tris paprastesnius. Kol kas pabandžius vaikui pats geriausias pasirodė už 4 lt maximinis.  biggrin.gif

Kai man staigiai prireike ir mano plunksnakocio po ranka nebuvo, nusipirkau irgi is Maximos. Super raso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2014 08 06, 15:18)
dar plunksna suspaustu galiuku labai dreskia popieriu.
kadangi parkeriu nunaudojimas kiekeybiskai panasus buna, tai nebeperku brangiu, nes atlaiko panasiai jie mums, tai va vakar vaikams nupirkau po 1.7 Lt atsarginius (cia be nuolaidos biggrin.gif) ir po 13 Lt "pagrindinius". Sugadins, pirksis is savo pinigu.
sitas labai geras buvo, plonai rase, o Pelikan kai kazkas irgi rode- storai labai ie plunksna issiskete. O sito, tai tas kamstukas tik trukumas, nes ji tiesiog pamete, nes ant galo neuzsideda.

ir dar tie parkeriai "turi savybe", iskrist is ranku, ko pasekoje, sulinkusi ir neberasanti plunksna. tai geriau tada 10vnt po 1,7lt nei 6 po 16lt biggrin.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos doh.gif

Mano pirmokės sąraše yra "Raidžių kasa". Gal galite pasakyti, kur tokių yra pirkti ?? Maximoj neužmačiau, o daugiau neturiu fantazijos, kur ieškoti.

Dar domina gera stalinė lempa.
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2014 08 06, 22:40)
Reikia pagalbos  doh.gif

Mano pirmokės sąraše yra "Raidžių kasa". Gal galite pasakyti, kur tokių yra pirkti ?? Maximoj neužmačiau, o daugiau neturiu fantazijos, kur ieškoti.

Dar domina gera stalinė lempa.

raidžių kasa,tai čia raidynas tas vadinamas?jei taip tai tikrai mačiau pegaso knygynuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2014 08 06, 22:40)
Reikia pagalbos  doh.gif

Senukuose mačiau
Atsakyti
O kur perkate dudele?
Atsakyti