Aš kuprinės-dėžės irgi tikrai nepirksiu, net nesižvalgau į tokias. Be to, planuoju pirkti kuo paprastesnę, nes maniškė pirmokė bus į mokyklą vežama automobiliu kasdien, namo neštis jokių knygų ir sąsiuvinių nereikės (viskas liks mokykloj), tai tik pietums dėžutę įsimest ir viskas.
Man didesnis galvosopis dėl rašiklio. Kokio ieškoti, kad būtų patogus vaikui?
Vyresnėlis dar nuo 1-os kl. tebeturi Shneider ir Inoxcrom parkerius. Man pačiai labai patogu rašyti Inoxcrom parkeriu, bet sūnus rinkdavosi Shneideriuką. Jokių priekaištų jam neturim. Jaunėliui nupirkau du šios firmos skirtingus parkerius. Dabar kaip tik Maximoje 40% nuolaida rašymo priemonėms.
QUOTE(Gris @ 2014 08 06, 07:48)
mano pirmokas per mokslo metus sunaudojo kokius 6 plunksnakocius.
galiu pasakyt tik kuris labiausiai nepatiko
sito labai trumpas/mazas kamstukas, sunku atidaryt budavo ir ta vieta kur dedasi rasalo kapsule, vis kazkaip atsidarydavo, tai pastoviai rankos rasaluotos budavo
ir sitas mano vaikui nepatogus
nuotraukos is interneto
manau, kad reikia atrast savo, nes kas vienam patogu, kitam gali buti nepatogu
Mes irgi nusipirkom Schneider firmos -
dar patiko Faber Castel is paziuros:
Papildyta:
Beje, kuprine man patiko si:
dar patiko Faber Castel is paziuros:
Papildyta:
Beje, kuprine man patiko si:
QUOTE(santi @ 2014 08 06, 09:08)
Graži, bet sunki. Aš tokios nepirkčiau.
QUOTE(Nireglina @ 2014 08 06, 09:25)
Graži, bet sunki. Aš tokios nepirkčiau.
na man ji lengvesne nei tos kvadratines pasirode
o kokia yra lengva?
QUOTE(Gris @ 2014 08 06, 07:48)
pirkom šitą,vaikui rankytei labai patogus..
http://www.dolovija....5...=654&f2=620
mūsiškis nori šios kuprinės,bet nežinau...
http://www.kuprines....euzpildyta.html
ech , ir man galvosupis del perkerio, tai maxej paemiau tris, du sneiderius, ir viena bic
tik va mamos labai peike tuos naujoviskus, kur priekis kaip sratinuko
ir vis dar renkames kuprines, esam nusiziureje mc neil, kazin jos tikrai vertos tu 5-6 simtu?
tik va mamos labai peike tuos naujoviskus, kur priekis kaip sratinuko
ir vis dar renkames kuprines, esam nusiziureje mc neil, kazin jos tikrai vertos tu 5-6 simtu?
tų parkerių kaip šratinukas aš irgi nepripažįstu... sako lengva jais rašyti,nenoriu kad eitų lengviausiu keliu,lai išmoksta plunksnakotį gerai valdyti...
QUOTE(mmergyte @ 2014 08 06, 12:23)
tų parkerių kaip šratinukas aš irgi nepripažįstu... sako lengva jais rašyti,nenoriu kad eitų lengviausiu keliu,lai išmoksta plunksnakotį gerai valdyti...
Mes vakar irgi jau Schneider firmos nupirkom parkerį ir žiūriu , kad net vyras pamiršęs kaip su juo rašyti sako nerašo, blogas, teko pamokyti ,kaip laikyti
Gal kas turėję ir pakomentuotut atsileipimus apie tuos su vaiku augančius Schneider firmos parkerius, vakar pavartinėjau, pažiūrėjau ir padėjau
QUOTE(lili* @ 2014 08 06, 12:35)
Gal kas turėję ir pakomentuotut atsileipimus apie tuos su vaiku augančius Schneider firmos parkerius, vakar pavartinėjau, pažiūrėjau ir padėjau
nu čiūdų čiūdai..stali,kėdės,lovos su vaikais auga,dar ir parkeriai pradės augti...gaila kad nėr tokios košės įdėjai šaukštą o priaugo tiek kiek nori
QUOTE(santi @ 2014 08 06, 09:34)
Jūsų nužiūrėtos kuprinės svoris toks pats kaip ir tų dėžinių- 1 kg. Lengva- 700 g ar truputį daugiau.