Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoko daiktai

Aš kuprinės-dėžės irgi tikrai nepirksiu, net nesižvalgau į tokias. Be to, planuoju pirkti kuo paprastesnę, nes maniškė pirmokė bus į mokyklą vežama automobiliu kasdien, namo neštis jokių knygų ir sąsiuvinių nereikės (viskas liks mokykloj), tai tik pietums dėžutę įsimest ir viskas. g.gif

Man didesnis galvosopis dėl rašiklio. g.gif Kokio ieškoti, kad būtų patogus vaikui?
Atsakyti
Vyresnėlis dar nuo 1-os kl. tebeturi Shneider ir Inoxcrom parkerius. Man pačiai labai patogu rašyti Inoxcrom parkeriu, bet sūnus rinkdavosi Shneideriuką. Jokių priekaištų jam neturim. Jaunėliui nupirkau du šios firmos skirtingus parkerius. Dabar kaip tik Maximoje 40% nuolaida rašymo priemonėms.
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 08 06, 07:48)
Man didesnis galvosopis dėl rašiklio.  g.gif  Kokio ieškoti, kad būtų patogus vaikui?

mano pirmokas per mokslo metus sunaudojo kokius 6 plunksnakocius.
galiu pasakyt tik kuris labiausiai nepatiko biggrin.gif
sito labai trumpas/mazas kamstukas, sunku atidaryt budavo ir ta vieta kur dedasi rasalo kapsule, vis kazkaip atsidarydavo, tai pastoviai rankos rasaluotos budavo

user posted imageuser posted image

ir sitas mano vaikui nepatogus
user posted image
nuotraukos is interneto

manau, kad reikia atrast savo, nes kas vienam patogu, kitam gali buti nepatogu wink.gif

Atsakyti
Mes irgi nusipirkom Schneider firmos -
user posted image

dar patiko Faber Castel is paziuros:
user posted image
Papildyta:
Beje, kuprine man patiko si:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2014 08 06, 09:08)
Beje, kuprine man patiko si:
user posted image

Graži, bet sunki. Aš tokios nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 08 06, 09:25)
Graži, bet sunki. Aš tokios nepirkčiau.

na man ji lengvesne nei tos kvadratines pasirode g.gif
o kokia yra lengva?
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 08 06, 07:48)
Man didesnis galvosopis dėl rašiklio.  g.gif  Kokio ieškoti, kad būtų patogus vaikui?

pirkom šitą,vaikui rankytei labai patogus.. bigsmile.gif

http://www.dolovija....5...=654&f2=620

mūsiškis nori šios kuprinės,bet nežinau... unsure.gif unsure.gif

http://www.kuprines....euzpildyta.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 06 rugpjūčio 2014 - 09:27
ech , ir man galvosupis del perkerio, tai maxej paemiau tris, du sneiderius, ir viena bic smile.gif
tik va mamos labai peike tuos naujoviskus, kur priekis kaip sratinuko g.gif
ir vis dar renkames kuprines, esam nusiziureje mc neil, kazin jos tikrai vertos tu 5-6 simtu? g.gif
Atsakyti
tų parkerių kaip šratinukas aš irgi nepripažįstu... schmoll.gif schmoll.gif sako lengva jais rašyti,nenoriu kad eitų lengviausiu keliu,lai išmoksta plunksnakotį gerai valdyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 08 06, 12:23)
tų parkerių kaip šratinukas aš irgi nepripažįstu... schmoll.gif  schmoll.gif  sako lengva jais rašyti,nenoriu kad eitų lengviausiu keliu,lai išmoksta plunksnakotį gerai valdyti... ax.gif

drinks_cheers.gif

Mes vakar irgi jau Schneider firmos nupirkom parkerį ir žiūriu , kad net vyras pamiršęs kaip su juo rašyti biggrin.gif sako nerašo, blogas, teko pamokyti ,kaip laikyti biggrin.gif

Gal kas turėję ir pakomentuotut atsileipimus apie tuos su vaiku augančius Schneider firmos parkerius, vakar pavartinėjau, pažiūrėjau ir padėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 08 06, 12:35)

Gal kas turėję ir pakomentuotut atsileipimus apie tuos su vaiku augančius Schneider firmos parkerius, vakar pavartinėjau, pažiūrėjau ir padėjau  g.gif

nu čiūdų čiūdai..stali,kėdės,lovos su vaikais auga,dar ir parkeriai pradės augti...gaila kad nėr tokios košės įdėjai šaukštą o priaugo tiek kiek nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2014 08 06, 09:34)
na man ji lengvesne nei tos kvadratines pasirode  g.gif
o kokia yra lengva?

Jūsų nužiūrėtos kuprinės svoris toks pats kaip ir tų dėžinių- 1 kg. Lengva- 700 g ar truputį daugiau.

Atsakyti