Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikos. Pasidariau progesterono tyrimą pažiūrėt ar vyksta O, gal kas galėtų paaiškinti mano atsakymus? 4u.gif
Progesteronas 16.25 ng/ml

Laboratorijos normos:
Moterys-
Folikulinė fazė: 0,2 - 1,5
Ovuliacinė fazė: 0,8 - 3,0
Liuteininė fazė: 1,7 - 27,0
Postmenopauzė : 0,1 - 0,8

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 12, 18:00)
Va dabar visai pasimeciau blink.gif sitoj lentelej kur nuoroda imetet -  -moterys 72-511 mU/l prolaktino norma. Mano tyrimas 615.67 mIU/l  - ir norma parasyta 59-619. Tai cia del skirtingu matavimo vienetu ar kaip? unsure.gif  Ar i ta I raide nereiketu kreipt demesio unsure.gif Jei taip - tai mano kaip ir ne normoj skaitosi verysad.gif

Pas mane viena cikla PRL buvo net apie 800 doh.gif O veliau pakartojus, kita cikla jau tik apie 200. Manau ziauriai stresas itakoja

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 13, 17:33)
Sveikos. Pasidariau progesterono tyrimą pažiūrėt ar vyksta O, gal kas galėtų paaiškinti mano atsakymus?  4u.gif 

Laboratorijos normos:
Moterys-

Ačiū  4u.gif

Brangioji, as kiek suprantu, tai ovuliacija isties vyksta, tik matyt nekokybiska sad.gif Kiek zinau, kad butu kokybiska, skaiciukai turi buti 25 ir daugiau...
Bet gal dar kitos pakomentuos
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 09 13, 18:52)
Brangioji, as kiek suprantu, tai ovuliacija isties vyksta, tik matyt nekokybiska sad.gif Kiek zinau, kad butu kokybiska, skaiciukai turi buti 25 ir daugiau...
Bet gal dar kitos pakomentuos

Bet čia kitokie matavimo vienetai g.gif
Va ką randu toj konvertavimo lentelėj Progesterone ng/mL 3.18 nmol/L , bet nežinau ar čia dauginti reikia iš to 3,18 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 13 rugsėjo 2012 - 18:57
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 13, 18:33)
Sveikos. Pasidariau progesterono tyrimą pažiūrėt ar vyksta O, gal kas galėtų paaiškinti mano atsakymus?  4u.gif 

Laboratorijos normos:
Moterys-

Ačiū  4u.gif

labai geras progesteronas , kuris rodo kad tikrai O vyksta wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akva17 @ 2012 09 13, 14:06)
Na aciu,kad pakomentavot smile.gif eisiu pas gydytoja ir gal suzinosiu kazka tiksliau, gal kartot tyrimus reiks smile.gif

manau kad tiksliau bus kai pasidarysit tyrimus ciklo pradzioje tai yra 3-5cd ,nes dabar sunku ka komentuoti ...
o pas jus su O viskas gerai ? ji vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 13, 21:36)
labai geras progesteronas , kuris rodo kad tikrai O vyksta wink.gif  4u.gif

Ačiū. Dabar rami 4u.gif Ir čia PRG darytas pagal BT 6 DPO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 13, 18:33)

Laboratorijos normos:
Moterys-

Ačiū  4u.gif

Frejuke, PRG tikrai labai labai geras! thumbup.gif
As labiau linkus vadovautis tais nmol/l vienetais, tai tavo tada butu 51.675 nmol/l (pagal ta pati x3.18 konvertavima, is cia).
Ir zinai...man taip kvepia cia kazkuo labai geru wub.gif ax.gif paziurek cia, I trimestro nestumo PRG wink.gif as esu girdejus, kad kaip PRG virs 25-30 nmol/l, tada O pilnaverte, o kai jau virs 50 nmol.l - galima itarti kad nestuke.gif
Nenori HCG pasidaryti? wink.gif
Atsakyti
manau kad tiksliau bus kai pasidarysit tyrimus ciklo pradzioje tai yra 3-5cd ,nes dabar sunku ka komentuoti ...
[/quote]
Na man itaria PKS, o dabar atsisvieciau tyrimu rezultatus ir maciau,kad pagal ultragarsa parasyta,kad letine anovuliacija verysad.gif BT matavausi tai pries tai cikla lyg atrode,kad buvo O, o kaip yra is tikruju nzn ax.gif
Atsakyti
[quote=Akva17,2012 09 13, 22:37]
[/quote]
Na man itaria PKS, o dabar atsisvieciau tyrimu rezultatus ir maciau,kad pagal ultragarsa parasyta,kad letine anovuliacija verysad.gif BT matavausi tai pries tai cikla lyg atrode,kad buvo O, o kaip yra is tikruju nzn ax.gif
[/quote]

na nenusimink , jei paguoisu tai su pks labai greit mergaites pastoja bet reikia stimuliaciju ir po keliu ciklu na gal po kazkiek ilgeliau bet daznai netrunka ne metu ir mergaites pastoja bet va reiks mediku paglabos bet ji bus minimali tik tam kad skatintu O wink.gif nenusimink;)
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 13, 21:50)
Frejuke, PRG tikrai labai labai geras!  thumbup.gif
As labiau linkus vadovautis tais nmol/l vienetais, tai tavo tada butu 51.675 nmol/l (pagal ta pati x3.18 konvertavima, is cia).
Ir zinai...man taip kvepia cia kazkuo labai geru  wub.gif  ax.gif paziurek cia, I trimestro nestumo PRG wink.gif as esu girdejus, kad kaip PRG virs 25-30 nmol/l, tada O pilnaverte, o kai jau virs 50 nmol.l - galima itarti kad  nestuke.gif
Nenori HCG pasidaryti? wink.gif

Trūksta man iki nėštukiško dar truputuką hihihi.gif
O dėl HCG, tai neplanuoju kol mm neužvėluos arba NT neužvaiduokliaus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Frėjukė - thumbup.gif rezultatas.

Man prasidejo naujas ciklas clap.gif , turbut dar nesidziaugiai taip niekad mmm sulaukus lotuliukas.gif Va 1dieni galesiu kitus tyrimus pasidaryti bigsmile.gif Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 14 rugsėjo 2012 - 07:29
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 14, 07:20)
Trūksta man iki nėštukiško dar truputuką  hihihi.gif
O dėl HCG, tai neplanuoju kol mm neužvėluos arba NT neužvaiduokliaus  4u.gif

Frejuke, linkiu kad mmm uzveluotu ilgam ilgam ax.gif

QUOTE(rutguda @ 2012 09 14, 08:28)
Labas rytas,
Frėjukė -  thumbup.gif  rezultatas.

Man prasidejo naujas ciklas clap.gif , turbut dar nesidziaugiai taip niekad mmm sulaukus lotuliukas.gif  Va 1dieni galesiu kitus tyrimus pasidaryti bigsmile.gif  Tikiuosi viskas bus gerai.

Rutguda, uz nauja pradzia 4u.gif
Atsakyti
[quote=meskute102,2012 09 13, 22:56]
[/quote]
na nenusimink , jei paguoisu tai su pks labai greit mergaites pastoja bet reikia stimuliaciju ir po keliu ciklu na gal po kazkiek ilgeliau bet daznai netrunka ne metu ir mergaites pastoja bet va reiks mediku paglabos bet ji bus minimali tik tam kad skatintu O wink.gif nenusimink;)
[/quote]
aciu uz palaikyma 4u.gif tiesiog man dar tik 21, o jau ir pks ir dar gimdos kaklelyje pakitimai verysad.gif
Atsakyti