Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 12, 13:39)
Sveika  mirksiukas.gif

Būtų gerai kad laboratorijos normas surašytum - sunkoka vertint dabar..
Šiaip pagal pirmą vaizdą testosterono ir estradolio mažoka - ar su echo gydytoja žiūrėjo, viskas ok su gimdos gleivine? testosteronas atsakingas už tavo libido.
FSH geras, nors galėtų kiek mažesnis būt  mirksiukas.gif  LH/FSH santykis mažokas - 0,4. Ar stebėjai ovuliaciją savo - ar vyksta, subręsta dominuojantis folis? Kai toks santykis tikėtina, jog kiaušidės gali blogai dirbt..
TTH ir SHGB kaip ir turėtų gerai būt.
Dėl DHEA nieko nežinau  unsure.gif

Aciu labai uz paaiskinimus. Na dar tik pradedu dometis viskuo, keliausiu pas ednokrinologe ir gine kita savaite blink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

dariausi hormonu tyrima 23CD (kaip liepe gydytoja), parejo atsakymai, tai kaip suprantu viskas normos ribose apart B12 vitamino, jo per daug. Turetu buti tarp 191-663, o pas mane 699, gal kam teko susidurti g.gif ? Cia labai blogai toks kiekis ir ar tai gali tureti itakos nepastojimui? Gydytojo konsultacija tik kita savaite, nagus nusigrausiu iki to laiko cool.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 13, 11:49)
Sveikos, merginos,

dariausi hormonu tyrima 23CD (kaip liepe gydytoja), parejo atsakymai, tai kaip suprantu viskas normos ribose apart B12 vitamino, jo per daug. Turetu buti tarp 191-663, o pas mane 699, gal kam teko susidurti g.gif ? Cia labai blogai toks kiekis ir ar tai gali tureti itakos nepastojimui? Gydytojo konsultacija tik kita savaite, nagus nusigrausiu iki to laiko cool.gif

Aciu 4u.gif

B12 pertekliaus nesu girdejusi, gal atsiras kas pakomentuos, siaip labai svarbu kad jo netruktu - jo itaka labai svarbi vaisingu gleiviu gamybai (cia jau nekalbant apie nervu sistema smile.gif ) . O vaisingu gleiviu stebejai kiek pas tave?
Atsakyti
Aciu, rausva debesele 4u.gif
Kaip keista, man kaip tik visuomet atrodo, kad gleiviu pas mane trukumas, o ne perteklius g.gif biggrin.gif Nezinau, ar as ju atpazint dar iki siol nesugebu, bet be OT testuku ir aiskaus maudimo per O vien is gleiviu vaisingu dienu niekaip neatpazinciau schmoll.gif Is vis pastaruoju metu sachara, net smileysex.gif metu blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 13, 16:10)
Aciu, rausva debesele 4u.gif
Kaip keista, man kaip tik visuomet atrodo, kad gleiviu pas mane trukumas, o ne perteklius g.gif  biggrin.gif Nezinau, ar as ju atpazint dar iki siol nesugebu, bet be OT testuku ir aiskaus maudimo per O vien is gleiviu vaisingu dienu niekaip neatpazinciau schmoll.gif Is vis pastaruoju metu sachara, net  smileysex.gif metu blush2.gif  cool.gif

I gleiviu trukuma rekomenduociau atkreipti demesi. Gal kartais turi rusenancia kandidoze? O gal cia ir tas B12 lipimas is normu turi itakos. Gleives labai svarbios pastojimui, todel pastebek save ir paziurek. Santykiu metu gaminasi ne gleives o "naturalus lubrikantas", sitoj vietoj sacharos priezastys ko gero gludi kazkur kitur. Siaip svarbu kad organizmui netruktu skysciu, galima pavartoti Pregnacare conseption kurio sudety yra rugsties skystinancios gleives (realiai tai tas pats kas ACC).
Bet per daug nesinervink, gal gydytoja normaliau isaiskins kas pas tave per situacija wink.gif
Atsakyti
Kas ta kandidoze... blush2.gif ? Skamba ne kaip unsure.gif
Kazkaip sunku nuspresti kokia yra norma gleiviu g.gif , pasikonsultuosiu su gydytoja kita savaite.
Pregnacare geriau be pertaukos kokius metus laiko, kadangi nekibo, nusprendziau pataupyt, geriu tik foli ir nakvisu alieju nuo siu metu pradzios, ziuresiu ka gydytoja patars.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 13, 16:58)
Kas ta kandidoze... blush2.gif ? Skamba ne kaip unsure.gif
Kazkaip sunku nuspresti kokia yra norma gleiviu  g.gif , pasikonsultuosiu su gydytoja kita savaite.
Pregnacare geriau be pertaukos kokius metus laiko, kadangi nekibo, nusprendziau pataupyt,  geriu tik foli ir nakvisu alieju nuo siu metu pradzios, ziuresiu ka gydytoja patars.
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Del Nakvisu pasikonsultuok su gydytoja. Siaip sako jaunoms moteriskems jis nepatartinas g.gif
Kandidoze - pienlige. Pasiskaitinek internete wink.gif
Atsakyti
O geras blink.gif Man gine parekomendavo nakvisas, kad cikla pareguliuotu (sokineja nuo 27 – 33 CD) ir skausmus apmazintu menstruacinius, nes pirma diena be tableciu praktiskai negaliu apsieiti niekaip, nors siaip esu ganetinai pakanti skausmui g.gif . Butinai pasiklausiu gydytojos. Reikia sarasa pasidaryti, kad ko nepamirsciau per konsultacija biggrin.gif
Pienliges neturiu, bet mane bakterine vaginoze pakankina, issigydau ‘tik tam kartui’... doh.gif Neranda priezasties (konsultavausi su 3 ginem per 2 metus), tai baseina, kita karta stresa kaltina gines, zodziu pasaka be galo schmoll.gif . Be to, geruju bakteriju apvalus 0, nerasta isvis ju pas mane. Visa puokste, bet visos kaip susitarusios tikina, kad tai tikrai nera nepastojimo priezastis unsure.gif
Na nebedaug liko, tikiuosi gydytoja tures atsakymus i visus mano klausimus, jei ne - I'll be back cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 13 vasario 2013 - 17:44
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 13, 17:43)

Pienliges neturiu, bet mane bakterine vaginoze pakankina, issigydau ‘tik tam kartui’... doh.gif Neranda priezasties (konsultavausi su 3 ginem per 2 metus), tai baseina, kita karta stresa kaltina gines, zodziu pasaka be galo schmoll.gif . Be to, geruju bakteriju apvalus 0, nerasta isvis ju pas mane. Visa puokste, bet visos kaip susitarusios tikina, kad tai tikrai nera nepastojimo priezastis unsure.gif
Na nebedaug liko, tikiuosi gydytoja tures atsakymus i visus mano klausimus, jei ne - I'll be back cool.gif  biggrin.gif

Mane ir kazkada senai kankino vaginoze, tai pasidarius tyrima radome pas mane mikoplazmu ar tai urealplzamu (nepamenu tiksliai katru) , tai va jas issigydzius su antibiotikais dingo ir vaginoze..tfu tfu jau kokie 6 metai taip ir neatsirado..
Atsakyti
Rugpjuti dariausi C.trachomatis, Ureaplasma ir M. genitalium (cia taip ant tyrimo parasyta biggrin.gif ), visi neigiami schmoll.gif Gine irgi mane, kad gal kokia zara uzsislepus - nieko schmoll.gif Nusibodo jau kovot su situo reikalu doh.gif Sake, kad kai kurias nelaimeles visa gyvenima lydi sis 'dziaugsmas', kitoms po gimdymo stebuklingai dingsta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 14, 11:57)
Rugpjuti dariausi C.trachomatis, Ureaplasma ir M. genitalium (cia taip ant tyrimo parasyta  biggrin.gif ), visi neigiami schmoll.gif Gine irgi mane, kad gal kokia zara uzsislepus - nieko schmoll.gif Nusibodo jau kovot su situo reikalu doh.gif Sake, kad kai kurias nelaimeles visa gyvenima lydi sis 'dziaugsmas', kitoms po gimdymo stebuklingai dingsta... unsure.gif

O micoplazma ir enterococus feacalis tikrinais?
Is esmes labai svarbu butu jogurto tableciu pagerti. Jose daugiausiai yra geruju bakteriju rusiu, plius jos pigiausios.
O gal tu koki stresa patiri dideli?
Atsakyti
Laba diena,gal galit pakomentuoti mano tyrimus FT3 Laisvas trijodtironinas (pmol/l) 4,09 3,5-6,5
FT4 Laisvas tiroksinas (pmol/l) 17,03 11,5-22,7
TTH Tirotropinis hormonas (mIU/l) 0,459 >18m. 0,55-4,78 busiu labai dekinga,aciu
Atsakyti