Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikos 4u.gif
Gal galite pakomentuoti rezultatą (21 CD):

PG - 6,93 nmol/l
Ribos: Fol.f. 0,000-40,70
liut.f. 0,000-80,5

Ar įvyko ar ne ovuliacija pas mane? (Ciklas nereguliarus, 32-50 d.)

Ačiū 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nezinau ka daryti, gal kuri susidurete su panasia situacija, reikia patarimo g.gif
Skubiai isvykstu, ginius skyre hormonu tyrimus - progesteronos+prolaktinas 21c.d. (siandiena 4c.d.) nebesigauna man ju pasidaryti...ar juos galima daryti anksciau? unsure.gif Gal rezultatas bus nesamoningas! Ciklas ivairiai 28-30d.

Labai aciu, lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 02 04, 12:25)
Sveikos  4u.gif

PG - 6,93 nmol/l
liut.f. 0,000-80,5

Ačiū  4u.gif

Sunku pasakyti kaip čia dabar su tavo ovuliacija yra g.gif aš tavo vietoj nueičiau pas ginę kad su echo pažiūrėtų - tada jau tikrai matys ar įvyko ar ne.
Skaičiukas progesterono tikrai mažas, bet kaip ir pagal laboratorijos normas į ribas telpa - laboratorijos normos labai įdomios blink.gif prasideda nuo 0 g.gif šiaip daugelio laboratorijų norma prasideda nuo 10 nmol/l, o ginekologai sako, jog įvykusią ovuliaciją rodo skaičiukas bent 20 nmol/l.

Papildyta:
QUOTE(Polijana @ 2013 02 04, 13:15)
Sveikos 4u.gif

Nezinau ka daryti, gal kuri susidurete su panasia situacija, reikia patarimo g.gif
Skubiai isvykstu, ginius skyre hormonu tyrimus - progesteronos+prolaktinas 21c.d. (siandiena 4c.d.) nebesigauna man ju pasidaryti...ar juos galima daryti anksciau? unsure.gif  Gal rezultatas bus nesamoningas! Ciklas ivairiai 28-30d.
Labai aciu, lauksiu patarimu 4u.gif

Na prolaktina gali iš bėdos pasidaryt ir anksčiau, o su progesteronu - jį reikia būtinai pasidaryti po ovuliacijos (7 DPO), kitaip rezultatas tikrai neatitiks tikrosios situacijos..
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 02 04, 14:25)
Sveikos  4u.gif

PG - 6,93 nmol/l
liut.f. 0,000-80,5

Ačiū  4u.gif

Jei ciklas 32 dienos ir daugiau, progesteronas galibuti mazas del to, kad per anksti dareisi tyrima. 21 CD daromas tada, kai ciklas 28 dienos.

Atsakyti
Buvau pas vaisingumo gydytoją, tad paskyrė šią datą..
Šiaip nuo 10 CD dienos labai pajautrėjo krūtys, ypatingai pastarosiomis dienomis, nes negaliu miegoti ant pilvuko..
Labai nededu vilčių, bet maža naivi viltis, kad galbūt užkibo yra ax.gif, bet iš PG matyt neštumas negalimas..
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 02 04, 17:13)
Buvau pas vaisingumo gydytoją, tad paskyrė šią datą..
Šiaip nuo 10 CD dienos labai pajautrėjo krūtys, ypatingai pastarosiomis dienomis, nes negaliu miegoti ant pilvuko..
Labai nededu vilčių, bet maža naivi viltis, kad galbūt užkibo yra  ax.gif, bet iš PG matyt neštumas negalimas..

Man iskart po O visada pradeda skaudet krutine, ir O buna tik apie 20 CD, tad progesteronas 21 CD buvo irgi tik 6.9, o tyrima pakartojus mazdaug 25 CD jau buvo virs 50 smile.gif
Atsakyti
Matyt reiks savo ruožtu pasitikrinti dar 25 CD.
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TindiRindiRiuska*: 04 vasario 2013 - 15:52
Sveikos, visagalius hormonus prižiūrinčios ir jų audras tyrinėjančios, mergaitės, biggrin.gif 4u.gif
nežinau kur paklausti, tai klausiu čia, gal kas būsit susidurę... ax.gif Šiandien 6 d.p.o. Nuo šeštadienio maudžia strėnas/nugaros apačią. Skausmas užeina bangom, sulig kiekviena diena stipriau, momentais iki pykinimo... doh.gif Retkarčiai pilvo apačią tempia kaip per O, pamaudžia lyg priše mm. Geriu "Thybon"+"Bromkriptin". Įtariu, kad kažkokie hormonai šėlioja? Kaip manot? g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 05 vasario 2013 - 11:19
QUOTE(Lalabamba @ 2013 02 05, 12:18)
Sveikos, visagalius hormonus prižiūrinčios ir jų audras tyrinėjančios, mergaitės,  biggrin.gif  4u.gif 
nežinau kur paklausti, tai klausiu čia, gal kas būsit susidurę...  ax.gif Šiandien 6 d.p.o. Nuo šeštadienio maudžia strėnas/nugaros apačią. Skausmas užeina bangom, sulig kiekviena diena stipriau, momentais iki pykinimo...  doh.gif Retkarčiai pilvo apačią tempia kaip per O, pamaudžia lyg priše mm. Geriu "Thybon"+"Bromkriptin". Įtariu, kad kažkokie hormonai šėlioja? Kaip manot?  g.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika, tai gal nuo nestuke.gif . Labai linkiu kad taip butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Brashke_ @ 2013 02 05, 12:31)
Sveika, tai gal nuo nestuke.gif . Labai linkiu kad taip butu smile.gif

Sveikutė, tai kad vos ne nuo O dienos ta nugara pradėjo durniuot... nestuke.gif - būtų "из сферы фантастики"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites pasirodau ir as 22cd:

PRL - 338,4 mIU/l; (norma 102-496)
PROG - 51,12 nmol/l; (norma 5,3-86)

kaip manot cia viskas normaliai ?
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 02 05, 13:03)
Sveikos mergaites pasirodau ir as 22cd:

PRL - 338,4 mIU/l; (norma 102-496)
PROG - 51,12 nmol/l; (norma 5,3-86)

kaip manot cia viskas normaliai ?

PRL aukštokas, nors telpa į normas, bet visur sakoma, kad pastojimui idealiausias PRL kai būna apie 200 4u.gif
Atsakyti