hm...kažkaip nerandu, kiek Geromedoje kainuoja tyrimai? LH, FSH, prolaktinas ir t.t. (čia sostinė)
QUOTE(Bryana @ 2012 09 12, 07:45)
sveikos,
o hormonu tyrimus galima daryti nesvarbu ar ryte ar vakare? (na man darys tuos kur per mm ) nes kai skambinausi viena kazkaip minejo kad nelabai gerai jei vakare,o kita jau sako jokio skirtumo
o hormonu tyrimus galima daryti nesvarbu ar ryte ar vakare? (na man darys tuos kur per mm ) nes kai skambinausi viena kazkaip minejo kad nelabai gerai jei vakare,o kita jau sako jokio skirtumo
Man gydytoja apie paros laiką nieko neminėjo, o gydytoja toji čia (supermamose) visų išgirta, manyčiau, kad tinka bet kuris paros laikas, tačiau aš vistiek darysiuosi pirmoje dienos pusėje
QUOTE(Bryana @ 2012 09 11, 22:45)
sveikos,
Hormonu tyrimams nei maistas nei paros laikas neturi itakos, bet as irgi pirmoj dienos pusej pasidarydavau
Zinau kad PRL tik stresas turi itakos, todel ramiai reik vaziuot priduot kraujuko
165 lt tai cia turbut uz visus tyrimus? Nes vienas (priklausomai koks) kainuodavo man mazdaug 20-40 lt...
QUOTE(barbarise @ 2012 09 07, 14:25)
O kokie matavimo vienetai? Kokio ilgio ciklai pas tave?
Idomu kokie matavimo vienetai, nes cia yra informacija apie normas, tik ar tos pacios normos?
Jei matavimo vienetai skiriasi, manau geriausiai butu pasiskambinti i Sopro ir tiesiog pasiklausti
Idomu kokie matavimo vienetai, nes cia yra informacija apie normas, tik ar tos pacios normos?
Jei matavimo vienetai skiriasi, manau geriausiai butu pasiskambinti i Sopro ir tiesiog pasiklausti
Va dabar visai pasimeciau sitoj lentelej kur nuoroda imetet - -moterys 72-511 mU/l prolaktino norma. Mano tyrimas 615.67 mIU/l - ir norma parasyta 59-619. Tai cia del skirtingu matavimo vienetu ar kaip? Ar i ta I raide nereiketu kreipt demesio Jei taip - tai mano kaip ir ne normoj skaitosi
QUOTE(rutguda @ 2012 09 12, 19:00)
Va dabar visai pasimeciau sitoj lentelej kur nuoroda imetet - -moterys 72-511 mU/l prolaktino norma. Mano tyrimas 615.67 mIU/l - ir norma parasyta 59-619. Tai cia del skirtingu matavimo vienetu ar kaip? Ar i ta I raide nereiketu kreipt demesio Jei taip - tai mano kaip ir ne normoj skaitosi
kiekvinena laboratorija turi savo normas , todel reikia ziureti i tos laboratorijos. bet betkuriuo atveju 615 prolaktinas jau aukstokas tad reiktu ji numusti . arba reiktu kita cikla kartoti nu maza ka gal susinervinai ar dar kas...
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 12, 19:32)
kiekvinena laboratorija turi savo normas , todel reikia ziureti i tos laboratorijos. bet betkuriuo atveju 615 prolaktinas jau aukstokas tad reiktu ji numusti . arba reiktu kita cikla kartoti nu maza ka gal susinervinai ar dar kas...
Tai dabar laukiu mmm, kurios irgi uztruko ir darysiu kitus tyrimus taip pat ir si pakartosiu
QUOTE(Bryana @ 2012 09 12, 20:21)
na vienas tyrimas 50lt kainuoja,dar plius 15lt kraujo paemimas.o man tik pasake kad norma ir jokio lapuko man neduoda,as nematau kas ten parasyta
privalo duoti negali neduoti juk tokius pinigus moki o tu tyrimu juk reikia vezti savo giniams nesamone nueik ir sakyk kad giniui neuztenka ju zodziu o reikia lapo su rezultatais.
Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2012 09 12, 20:17)
Tai dabar laukiu mmm, kurios irgi uztruko ir darysiu kitus tyrimus taip pat ir si pakartosiu
o gal ju ir nebesulauksi
Bryana, o kur tu cia dareisi tuos tyrimus? Brangoka...ir labai keista kad neduoda rezultatu israso...
Rutguda, man atrodo tavo PRL aukstokas... Mano viena karta buvo virs 356 mU/l, tai jau irgi per didelis kitus kartus buvo tik didesni dar dabar paziurejau normas, dariausi keliose labaratorijose, abiejose ribos: 102-496 mU/l liuteininej fazej. Man jokiu vaistu mazinti ji neskyre, PRG labiau uzkliuvo, mano siek tiek virs 20 nmol/l...bandom didinti su duphu. Gsl jsm padidejus ir PRL pamazetu. ZAdu greitu metu kada pasikartoti tyrimus, ziuresiu kas gausis
Rutguda, man atrodo tavo PRL aukstokas... Mano viena karta buvo virs 356 mU/l, tai jau irgi per didelis kitus kartus buvo tik didesni dar dabar paziurejau normas, dariausi keliose labaratorijose, abiejose ribos: 102-496 mU/l liuteininej fazej. Man jokiu vaistu mazinti ji neskyre, PRG labiau uzkliuvo, mano siek tiek virs 20 nmol/l...bandom didinti su duphu. Gsl jsm padidejus ir PRL pamazetu. ZAdu greitu metu kada pasikartoti tyrimus, ziuresiu kas gausis
. Mano viena karta buvo virs 356 mU/l, tai jau irgi per didelis kitus kartus buvo tik didesni dar dabar paziurejau normas, dariausi keliose labaratorijose, abiejose ribos: 102-496 mU/l liuteininej fazej. Man jokiu vaistu mazinti ji neskyre, PRG labiau uzkliuvo, mano siek tiek virs 20 nmol/l...bandom didinti su duphu. Gsl jsm padidejus ir PRL pamazetu. ZAdu greitu metu kada pasikartoti tyrimus, ziuresiu kas gausis
[/quote]
na tavo gine galetu mazinti prolaktina tada lengviau butu kelti progesterona, nes butent prolaktinas slopina ovuliacija , o tai ir su O tada gali buti bedu ...na bet matyt gine zino ka daro...
[/quote]
na tavo gine galetu mazinti prolaktina tada lengviau butu kelti progesterona, nes butent prolaktinas slopina ovuliacija , o tai ir su O tada gali buti bedu ...na bet matyt gine zino ka daro...