QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 29, 15:54)
Mes jau beveik 3 metai laukiam. Pradzioj daremes tyrimus kokius cia standartiskai ir daro - pradzioj ciklo tuos FSH ir LH, gale 21CD - PRG. Kadangi mano tada prg buvo apie 50, tai mano ta buvusi gine, kuri dirba ir VK pasake, kad viskas tvarkoj ir tiesiog reikia laukti. Vyro tyrimai irgi normos ribose. Bet maziuko kaip nebuvo taip nebuvo. Po to kai ji pasiule man pasidaryt GN pas juos VK vln uz 500lt as kazkaip nebepanorau pas ja eiti.
Kodel tuos o ne kitus vaistus lenkai paskyre as nezinau. Ten Naprotechnologiju klinika, jie turi savo metodus. Choragon 5000 yra HCG, o ne PRG. Jis stimuliuoja kiausides gaminti ka reikia. Db as turiu 4 injekcijas per menesi popikinej fazej, P+3.5.7 ir 9 dienom. Menesiui man kainuoja apie 50lt. Tai nera mazai, bet ir nebaubas.
Pakalnute, negaliu su gydytojais gincytis, tik dalinuosi informacija. Pvz Napro normatyvuose, ten kur man duotos instrukcijos kaip vaisingumo sutrikimu turinciai ju pacientei, kad gydymo metu kas menesi p+7 turiu darytis PRG ir E2 tyrimus, ir norma yra PRG 60-100nmol/l, o E2 normos 400-900pmol/l.
Gal pas tave kiti vienetai matavimo duoti?
Papildyta:
OI patikek. Man kai tik atsakingas koks ciklas, tai visada kokios anomalijos prasideda. Tai gleives kokios nors ne tokios, tai menesines uzveluoja, kaip pvz. pries LP buvo, tai kokia candida isisuka kad ja kur Stresas is tikro ziauriai pasijaucia.
Kodel tuos o ne kitus vaistus lenkai paskyre as nezinau. Ten Naprotechnologiju klinika, jie turi savo metodus. Choragon 5000 yra HCG, o ne PRG. Jis stimuliuoja kiausides gaminti ka reikia. Db as turiu 4 injekcijas per menesi popikinej fazej, P+3.5.7 ir 9 dienom. Menesiui man kainuoja apie 50lt. Tai nera mazai, bet ir nebaubas.
Pakalnute, negaliu su gydytojais gincytis, tik dalinuosi informacija. Pvz Napro normatyvuose, ten kur man duotos instrukcijos kaip vaisingumo sutrikimu turinciai ju pacientei, kad gydymo metu kas menesi p+7 turiu darytis PRG ir E2 tyrimus, ir norma yra PRG 60-100nmol/l, o E2 normos 400-900pmol/l.
Gal pas tave kiti vienetai matavimo duoti?
Papildyta:
OI patikek. Man kai tik atsakingas koks ciklas, tai visada kokios anomalijos prasideda. Tai gleives kokios nors ne tokios, tai menesines uzveluoja, kaip pvz. pries LP buvo, tai kokia candida isisuka kad ja kur Stresas is tikro ziauriai pasijaucia.
hmmmm va matai kaip tai tu leidies nestumo hormona . matai kaip . idomiai . o tai cia turbut del to kad apgauti organizma ir kad jis isvaizduotu kad tu nescia ir taip gamintu progesterona? ar ne taip suprantu? o tai hcg pvz as leidziuos po stimuliaciju kad tikrai ivyktu O. o tu aisku matuoji BT kad matytum kada tuos vaistus leistis. ir kiek laiko numatytas toks gydymas? o tu dareis LP?