Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Holibush @ 2012 12 27, 21:54)
Sveikos, norėjau paklausti, gal kuri žino: kai pradejom planuoti lelių (daugiau nei prieš metus) prasidėjo tepliojimai prieš MM ir krutinė savaite prieš MM tokia skausminga, kad net paliest baisu... Tyriausi harmonus, gydytoja sako, kad viskas tvarkoj, ketinu iš jos pasiimt tyrimų rezultatus, bet jūsų nuomone, kokie tai harmonai galėtų įtakoti  unsure.gif ?

Mano atveju skausminga krutine manau itakoja padidejes PRL.

Kai turesi rezultatus, parasyk cia, idomu pasiziureti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 12 27, 22:57)
Mano atveju skausminga krutine manau itakoja padidejes PRL.

Kai turesi rezultatus, parasyk cia, idomu pasiziureti wink.gif

man buvo virs 800 krutines neskaudejo . o dabar ir kartais skauda kartais ne . o laikos prolaktinas apie 250
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 12 28, 08:14)
man buvo virs 800 krutines neskaudejo . o dabar ir kartais skauda kartais ne . o laikos prolaktinas apie 250
4u.gif

Mano ir visi tyrimai geri, bet krūtinę prieš mm skauda beveik visada g.gif
Atsakyti
Hm, na man lenkai krutines skausma, nervinguma, depresyvuma ir t.t. aiskino kaip zemo PRG pasekme, taip pat del PRG trukumo atsirade ir tepliojimai.
Pagal ju poziuri PMS simtomai irgi yra gydytinas dalykas.
Db kai leidziuosi tuos savo vaistus, zadejo kad turi viskas susitvarkyt smile.gif Nervingumo kolkas tikrai maziau, o dar tik pirma menuo kaip leidziuosi. Laukiam kas bus toliau nes ant dienu turetu pasirodyt tepliojimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 12 28, 07:27)
Mano ir visi tyrimai geri, bet krūtinę prieš mm skauda beveik visada  g.gif

O man ir keisčiausia, kad jos niekada neskaudedavo, o tik pradėjus planuot atsirado skausmai tokie, kad kartais i siena lipt norisi... Bet gydytoja tame nemato problemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 28, 09:51)
Hm, na man lenkai krutines skausma, nervinguma, depresyvuma ir t.t. aiskino kaip zemo PRG pasekme, taip pat del PRG trukumo atsirade ir tepliojimai.
Pagal ju poziuri PMS simtomai irgi yra gydytinas dalykas.
Db kai leidziuosi tuos savo vaistus, zadejo kad turi viskas susitvarkyt smile.gif Nervingumo kolkas tikrai maziau, o dar tik pirma menuo kaip leidziuosi. Laukiam kas bus toliau nes ant dienu turetu pasirodyt tepliojimai  thumbup.gif

o ziurek tau is po vieno stebejimo ciklo nustate kad tu vaistu reikia? na ta prasme pvz as beveuk metus kiekviena cikla dariau progesterona ir jis tikrai labai svyravo budavo ciklu su 60nmol , o kitas ciklas vos 30 , va tas man pas tave ir nelabai patinka kad is vieno ciklo nustate kad tikrai jau taip blogai kad reikia leistis vaistus.
as pati pastebejau kad man daaaaug silpnesi pms pozymiai buna kai naudoju vit E naturalu. va tada tai isvis jokio krutines skausmo nebuna, bet taip ir as esu skaicius kad kai truksta progesterono tada ir skauda krutine... g.gif
Atsakyti
Oi ne. Matai as jau daugiau nei metai Kreitono lentele pildau ir pgl visa ta sistema save stebiu, ir jie pagal tuos stebejimus ir sijoja kas ten pas mane darosi. Jie tyre man daug ka, ir itare PRG del mano tepliojimu ir vartotu KT. Plius sudarytas viso menesio hormonu profilis. PRG pas mane irgi pgl normalius tyrimus yra ale normos ribose, va geguze buvo 60 nmol/l, anksciau buvo apie 54nmol/l bet pasak ju, tai nerodiklis kad po tos P+7 tyrimu dienos jis nekrenta. Todel ir sustatinejo hormonu profili.

Beje snd pasidariau PRG jau po triju injekciju tu savo vaistu. 75,5nmol/l bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 28, 22:26)
Oi ne. Matai as jau daugiau nei metai Kreitono lentele pildau ir pgl visa ta sistema save stebiu, ir jie pagal tuos stebejimus ir sijoja kas ten pas mane darosi. Jie tyre man daug ka, ir itare PRG del mano tepliojimu ir vartotu KT. Plius sudarytas viso menesio hormonu profilis. PRG pas mane irgi pgl normalius tyrimus yra ale normos ribose, va geguze buvo 60 nmol/l, anksciau buvo apie 54nmol/l bet pasak ju, tai nerodiklis kad po tos P+7 tyrimu dienos jis nekrenta. Todel ir sustatinejo hormonu profili.

Beje snd pasidariau PRG jau po triju injekciju tu savo vaistu. 75,5nmol/l  bigsmile.gif

nu vistiek nesuprantu o kodel tau pvz negali siulyti kad ir utrogestano ar kokio crinono?
kiek tavo vaistai kainuoja dienai?
na progesteronas juk ir turi kristi jei nepastoji? ar kaip jie tau aiskino? nu man kazkaip nesuprantu g.gif pvz as jei nudoju crinona nuo 4dpo tai mano antra faze buna ir 17dpo ...tai kazkaip ir galvoju...hmmm
o tau ka lt giniai buvo nustate? tipo kokios bedos? jus ir ilgai jau laukiat ane maziuko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 28 gruodžio 2012 - 21:37
QUOTE(Holibush @ 2012 12 28, 18:14)
O man ir keisčiausia, kad jos niekada neskaudedavo, o tik pradėjus planuot atsirado skausmai tokie, kad kartais i siena lipt norisi... Bet gydytoja tame nemato problemos  doh.gif

Pradejus planuot ne vienas simptomas "islenda" - gal ir nuo streso, nezinau g.gif
Mes kai nusprendem kreiptis i vaisingumo klinika, butent ta cikla dingo menesines, ko niekada gyvenime nebudavo doh.gif duphu issaukem, bet gydytojai is karto ir istrigo, kad kazkas negerai su ciklais, nors mmm visada buvo reguliarios. Cia organizmas manau saipos is musu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 28, 22:26)

Beje snd pasidariau PRG jau po triju injekciju tu savo vaistu. 75,5nmol/l  bigsmile.gif

pas mane tik 35, ir sake pilnai normaliai galiu ir pastot ir isnesiot, svarbu daugiau nei 20 butu.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 12 28, 22:31)
nu vistiek nesuprantu o kodel tau pvz negali siulyti kad ir utrogestano ar kokio crinono? 
kiek tavo vaistai kainuoja dienai?
na progesteronas juk ir turi kristi jei nepastoji? ar kaip jie tau aiskino? nu man kazkaip nesuprantu  g.gif pvz as jei nudoju crinona nuo 4dpo tai mano antra faze buna ir 17dpo ...tai kazkaip ir galvoju...hmmm
o tau ka lt giniai buvo nustate? tipo kokios bedos? jus ir ilgai jau laukiat ane maziuko  unsure.gif

Mes jau beveik 3 metai laukiam. Pradzioj daremes tyrimus kokius cia standartiskai ir daro - pradzioj ciklo tuos FSH ir LH, gale 21CD - PRG. Kadangi mano tada prg buvo apie 50, tai mano ta buvusi gine, kuri dirba ir VK pasake, kad viskas tvarkoj ir tiesiog reikia laukti. Vyro tyrimai irgi normos ribose. Bet maziuko kaip nebuvo taip nebuvo. Po to kai ji pasiule man pasidaryt GN pas juos VK vln uz 500lt as kazkaip nebepanorau pas ja eiti.
Kodel tuos o ne kitus vaistus lenkai paskyre as nezinau. Ten Naprotechnologiju klinika, jie turi savo metodus. Choragon 5000 yra HCG, o ne PRG. Jis stimuliuoja kiausides gaminti ka reikia. Db as turiu 4 injekcijas per menesi popikinej fazej, P+3.5.7 ir 9 dienom. Menesiui man kainuoja apie 50lt. Tai nera mazai, bet ir nebaubas.

Pakalnute, negaliu su gydytojais gincytis, tik dalinuosi informacija. Pvz Napro normatyvuose, ten kur man duotos instrukcijos kaip vaisingumo sutrikimu turinciai ju pacientei, kad gydymo metu kas menesi p+7 turiu darytis PRG ir E2 tyrimus, ir norma yra PRG 60-100nmol/l, o E2 normos 400-900pmol/l.
Gal pas tave kiti vienetai matavimo duoti?
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2012 12 29, 00:57)
Pradejus planuot ne vienas simptomas "islenda" - gal ir nuo streso, nezinau  g.gif
Mes kai nusprendem kreiptis i vaisingumo klinika, butent ta cikla dingo menesines, ko niekada gyvenime nebudavo  doh.gif duphu issaukem, bet gydytojai is karto ir istrigo, kad kazkas negerai su ciklais, nors mmm visada buvo reguliarios. Cia organizmas manau saipos is musu  doh.gif

OI patikek. Man kai tik atsakingas koks ciklas, tai visada kokios anomalijos prasideda. Tai gleives kokios nors ne tokios, tai menesines uzveluoja, kaip pvz. pries LP buvo, tai kokia candida isisuka kad ja kur doh.gif Stresas is tikro ziauriai pasijaucia.
Atsakyti
QUOTE(Holibush @ 2012 12 27, 20:54)
Sveikos, norėjau paklausti, gal kuri žino: kai pradejom planuoti lelių (daugiau nei prieš metus) prasidėjo tepliojimai prieš MM ir krutinė savaite prieš MM tokia skausminga, kad net paliest baisu... Tyriausi harmonus, gydytoja sako, kad viskas tvarkoj, ketinu iš jos pasiimt tyrimų rezultatus, bet jūsų nuomone, kokie tai harmonai galėtų įtakoti  unsure.gif ?

Man lygiai tas pats daros g.gif . Ir toks sutapimas, kad būtent nuo to mėnesio (birželio), kai pradėjom planuoti, viskas prasidėjo. Man krūtinę labai skaudėti pradeda ir tepliojimai prasideda maždaug 4-6 dieną po ovuliacijos. Tyriausi PRG ir PRL, tai lyg norma g.gif . O kokius jūs dar hormonus tyrėtės?

Aš jau esu įsitikinus kam man endometriozė, nes mamai su tokiais pat požymiais ta pati liga buvo
Atsakyti