Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 10, 16:23)
Sveikos, nusiskanavau savo lentele bet nemoku jos cia patalpinti sad.gif Gal galit kuri pamokyit? arba kuriais nors i AZ atsiusti ir ji patalpins?
Papildyta:
As net ir i AZ nemoku ideti. Taigi gelbekit smile.gif

Nemoku ir as... blush2.gif bet esu kazkur skaicius, kad merginos talpina paveiksleli i part.lt, tada nuoroda ikelia cia smile.gif gal pavyks smile.gif
Atsakyti
Juratele, is grafiko tai neatrodo,kad ivykus O g.gif http://www.imageshack.us/ per cia galima ikelti foto smile.gif galit man i az ikelti, o as ikelsiu i foruma smile.gif
Atsakyti
Meginu ikeltis savo hormonu profili smile.gif
user posted image
Papildyta:
YES! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rausva debesele: 11 gruodžio 2012 - 08:07
as naujoke cia, gal su nusibodusiom temom, bet labai neturiu kada skaityt is naujo visa tema..
gal galetumete man kuri paaiskinti, ar po ovuliacijos, t.y. 21 c.d. kylantis (bet dar esantis normos ribose) progesteronas yra normalaus ciklo zenklas ar kaip tik jis po ovuliacijos normaliai turetu mazeti? as ne nescia.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(formao69 @ 2012 12 11, 17:08)
as naujoke cia, gal su nusibodusiom temom, bet labai neturiu kada skaityt is naujo visa tema..
gal galetumete man kuri paaiskinti, ar po ovuliacijos, t.y. 21 c.d. kylantis (bet dar esantis normos ribose) progesteronas yra normalaus ciklo zenklas ar kaip tik jis po ovuliacijos normaliai turetu mazeti? as ne nescia.
Aciu  4u.gif

Jis daromas 21cd - parodo, ar įvyko ovuliacija, jei tavo ciklas 28d, paprastai tą dieną jo kieki organizme būna didžiausias, paskui mažėja(jei ne nėščia), jei pastojusi - auga . Jeiciklas ilgesnis - 7Dienos Po O reikėtų tirtis.( nustatyti galima ovuliacijos testukais)
Atsakyti
Sveika,

pasiskaitinek cia :

http://www.fertility...vf-alternative/

Atsakyti
Aciu, Rausva debesele, kad pasidalinai savo grafikiukais smile.gif
Tai dabar kazka skirs is medikamentu?
Bet kaip suprantu, tavo PRG geras?
Atsakyti
Zinok norejau vakar dar pakomentuoti kazkaip bet kai iki galo dar nesu susivedusi savo rezultatu su napro normatyvais, tai tokios labai issamios ataskaitos ir nepateiksiu. Man buvo pasakyta taip - iki O pas mane viskas ok, visas blogumas vyksta popikinej fazej. Mano ir PRG ir E2 per mazas. E2 kreive mano yra taisyklinga, tik reiksmes matyt per mazos. PRG kiek spejom paziureti yra gerokai, kone dvigubai per mazas, bet cia dar pasitikslinsim ateity.
Vaistus skyre tokius Choragon 5000, kiek skaiciau tai tiesiog HCG injekcijos i raumenis. Jie skatina kiausides gaminti progesterona, berods o gal ir E2. Na cia dar nespejau issiskaityti nes lapeliai lenkiski kaip jau rasiau tai reikia prisesti prie google vertejo bent jau g.gif Tai turesiu leistis po piko trecia, penkta, septinta ir devinta dienomis. Vyras tures ismokti sio meno lotuliukas.gif
Gydytojai sake kad dabar tures dingti mano ir priesmenstruaciniai tepliojimai (ju pas mane dabar 2-6 dienos doh.gif ) ir nuotaiku svyravimai ir depresavimai pries MMM (t.y. PMS sindromai). Kiekviena menesi ciklas darysis vis geresnis ir geresnis vartojant situs vaistus. Ir juos vartoti teks db iki sulauksim rezultatu. Taip kad kas turit laisva kumsti, laikykit, busiu dekinga smile.gif

Taip pat gydytojas sake, kad ko gero man sitaip hipofize "pagadino" kontraceptikai. Juos vartojau 5 metelius doh.gif Oi dar pasakojo kad vartojant KT per vienus metus gimda pasensta kaip per 2 metus. Brrrr. Uzsikimsau ausytes ir pasakiau kad man jau per daug informacijos lotuliukas.gif

Ziurejau LT tokiu vaistu kazkaip neradau. Gal kokia VK ir turi kazka tokio, tik ju ne bet kur isigyti galima. Na bet iki Lenkijos netoli, tai nedidele beda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 12, 09:24)
Zinok norejau vakar dar pakomentuoti kazkaip bet kai iki galo dar nesu susivedusi savo rezultatu su napro normatyvais, tai tokios labai issamios ataskaitos ir nepateiksiu. Man buvo pasakyta taip - iki O pas mane viskas ok, visas blogumas vyksta popikinej fazej. Mano ir PRG ir E2 per mazas. E2 kreive mano yra taisyklinga, tik reiksmes matyt per mazos. PRG kiek spejom paziureti yra gerokai, kone dvigubai per mazas, bet cia dar pasitikslinsim ateity.
Vaistus skyre tokius Choragon 5000, kiek skaiciau tai tiesiog HCG injekcijos i raumenis. Jie skatina kiausides gaminti progesterona, berods o gal ir E2. Na cia dar nespejau issiskaityti nes lapeliai lenkiski kaip jau rasiau tai reikia prisesti prie google vertejo bent jau  g.gif  Tai turesiu leistis po piko trecia, penkta, septinta ir devinta dienomis. Vyras tures ismokti sio meno  lotuliukas.gif
Gydytojai sake kad dabar tures dingti mano ir priesmenstruaciniai tepliojimai (ju pas mane dabar 2-6 dienos doh.gif ) ir nuotaiku svyravimai ir depresavimai pries MMM (t.y. PMS sindromai). Kiekviena menesi ciklas darysis vis geresnis ir geresnis vartojant situs vaistus. Ir juos vartoti teks db iki sulauksim rezultatu. Taip kad kas turit laisva kumsti, laikykit, busiu dekinga smile.gif 

Taip pat gydytojas sake, kad ko gero man sitaip hipofize "pagadino" kontraceptikai. Juos vartojau 5 metelius  doh.gif  Oi dar pasakojo kad vartojant KT per vienus metus gimda pasensta kaip per 2 metus. Brrrr. Uzsikimsau ausytes ir pasakiau kad man jau per daug informacijos  lotuliukas.gif

Ziurejau LT tokiu vaistu kazkaip neradau. Gal kokia VK ir turi kazka tokio, tik ju ne bet kur isigyti galima. Na bet iki Lenkijos netoli, tai nedidele beda  rolleyes.gif

Laikau laikau stipriai suspaudus kumstukus smile.gif kad tik viskas duotu pati geriausia atlygi - nestuke.gif
Atsakyti
Visas visas mergytes noriu pasveikinti su Sv. Kaledomis ir palinketi neprarasti jegu, tykejimo ir siekti savo tikslu , ir zinoma palinketi visoms , kad pagaliau issipildytu musu svajone wub.gif bukit laimingos ir mylimos bei mylincios newyear.gif graziu ir siltu sveciu wink_3.gif
Atsakyti
Aciu Meskute, tave ir visas mergaites taip pat sveikinu sulaukus sv. Kaledu! Palaimingu ateinanciu metu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, gal kuri žino: kai pradejom planuoti lelių (daugiau nei prieš metus) prasidėjo tepliojimai prieš MM ir krutinė savaite prieš MM tokia skausminga, kad net paliest baisu... Tyriausi harmonus, gydytoja sako, kad viskas tvarkoj, ketinu iš jos pasiimt tyrimų rezultatus, bet jūsų nuomone, kokie tai harmonai galėtų įtakoti unsure.gif ?
Atsakyti