Zinok norejau vakar dar pakomentuoti kazkaip bet kai iki galo dar nesu susivedusi savo rezultatu su napro normatyvais, tai tokios labai issamios ataskaitos ir nepateiksiu. Man buvo pasakyta taip - iki O pas mane viskas ok, visas blogumas vyksta popikinej fazej. Mano ir PRG ir E2 per mazas. E2 kreive mano yra taisyklinga, tik reiksmes matyt per mazos. PRG kiek spejom paziureti yra gerokai, kone dvigubai per mazas, bet cia dar pasitikslinsim ateity.
Vaistus skyre tokius Choragon 5000, kiek skaiciau tai tiesiog HCG injekcijos i raumenis. Jie skatina kiausides gaminti progesterona, berods o gal ir E2. Na cia dar nespejau issiskaityti nes lapeliai lenkiski kaip jau rasiau tai reikia prisesti prie google vertejo bent jau
Tai turesiu leistis po piko trecia, penkta, septinta ir devinta dienomis. Vyras tures ismokti sio meno
Gydytojai sake kad dabar tures dingti mano ir priesmenstruaciniai tepliojimai (ju pas mane dabar 2-6 dienos
) ir nuotaiku svyravimai ir depresavimai pries MMM (t.y. PMS sindromai). Kiekviena menesi ciklas darysis vis geresnis ir geresnis vartojant situs vaistus. Ir juos vartoti teks db iki sulauksim rezultatu. Taip kad kas turit laisva kumsti, laikykit, busiu dekinga
Taip pat gydytojas sake, kad ko gero man sitaip hipofize "pagadino" kontraceptikai. Juos vartojau 5 metelius
Oi dar pasakojo kad vartojant KT per vienus metus gimda pasensta kaip per 2 metus. Brrrr. Uzsikimsau ausytes ir pasakiau kad man jau per daug informacijos
Ziurejau LT tokiu vaistu kazkaip neradau. Gal kokia VK ir turi kazka tokio, tik ju ne bet kur isigyti galima. Na bet iki Lenkijos netoli, tai nedidele beda