Sakyk gal zinot, kuri klinika pradeda anksti darba, na tarkim nuo 7val ryto, kur butu galima priduoti krauja prolaktino ir progesterono tyrimams? man neina veliau, tik pries darba galiu arba jau po vakarop.
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 28, 16:25)
Sakyk gal zinot, kuri klinika pradeda anksti darba, na tarkim nuo 7val ryto, kur butu galima priduoti krauja prolaktino ir progesterono tyrimams? man neina veliau, tik pries darba galiu arba jau po vakarop.
Geromeda dirba nuo 7 ryto.
Sakykit, jei progesteronas 35 nmol /l liuteininej fazej, ar normalus rodiklis , kad pastot? Ar reiketu jo daugiau?
Gal kuri gali pakomentuoti mano reezultatus..jie buvo daryti 24c.d arba 7 diena po ovuliacijos (cia pagal ovuliacijos testukus)
PRG 43.49 (nmol/l)
PRL 361,68 (mIU/l)
aciu
PRG 43.49 (nmol/l)
PRL 361,68 (mIU/l)
aciu
QUOTE(Purpurine @ 2012 12 03, 09:18)
Gal kuri gali pakomentuoti mano reezultatus..jie buvo daryti 24c.d arba 7 diena po ovuliacijos (cia pagal ovuliacijos testukus)
PRG 43.49 (nmol/l)
PRL 361,68 (mIU/l)
aciu
PRG 43.49 (nmol/l)
PRL 361,68 (mIU/l)
aciu
Tyrimai tikrai geri Nors normos neparasytos, bet zinant laboratoriju normatyvus ir skaiciavimo vienetus, tai jokiu bedu nera
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 12 03, 09:24)
Tyrimai tikrai geri Nors normos neparasytos, bet zinant laboratoriju normatyvus ir skaiciavimo vienetus, tai jokiu bedu nera
o man ko tais tas prolaktinas lyg aukstokas atrodo nereiktu del jo su gine pasitart
QUOTE(Purpurine @ 2012 12 03, 11:51)
o man ko tais tas prolaktinas lyg aukstokas atrodo nereiktu del jo su gine pasitart
Pagal sitas normas mano prolaktina gine mazino iki 200-250, nors norma berods 500 pagal siuos matavimus. Bet pasake, kad norint pastoti, reiktu jog PRL butu per normos viduriuka i dar mazesne puse. Geriau Bromokriptina ir susimazinau iki 230.
Cia Jolsanoje KLP, pas gydytoja S.
Gali uzklaust savo gines, blogiau tikrai nebus
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 12 03, 11:48)
Pagal sitas normas mano prolaktina gine mazino iki 200-250, nors norma berods 500 pagal siuos matavimus. Bet pasake, kad norint pastoti, reiktu jog PRL butu per normos viduriuka i dar mazesne puse. Geriau Bromokriptina ir susimazinau iki 230.
O kiek laiko ji reikejo gerti? ir ar jis sumazeja tol kol geri ar isleika sumazejes kai jau nutrauki jo gerima ?
QUOTE(Purpurine @ 2012 12 03, 14:23)
O kiek laiko ji reikejo gerti? ir ar jis sumazeja tol kol geri ar isleika sumazejes kai jau nutrauki jo gerima ?
Is pradziu geriau po 1 tablete, o kai sumazejo, geriau po 0,5 tabletes dar visus metus laiko iki pastojimo ir pastojus geriau kol pamate plakancia sirdele, tada nutraukiau.
20 nestumo savaite ivyko persileidimas, dabar po visko jau 3 kartus dariausi PRL tyrima, kol kas idealus, beveik ties pacia mazaja normos riba, vadinasi nesikelia dar. Nors ji tikrinsiu iki kol pastosiu kiekviena menesi, tas hormonas gan bjaurus, megsta keltis ir leistis bet kada
QUOTE(*Gintare* @ 2012 12 03, 21:48)
Na, mergaitės, kuri galit pakomentuoti
FSH 8,76 mIU/mI
LH 4,53 mIU/mI
Ir dar klausimas, ar PRL tyrimui turi įtakos ciklo diena? Kaip suprantu nelabai, ane? 22 cd jis pas mane 1502 mIU/I. Nusprendžiau pakartoti tyrimą ir nesinori laukti....
Ačiūūū
FSH 8,76 mIU/mI
LH 4,53 mIU/mI
Ir dar klausimas, ar PRL tyrimui turi įtakos ciklo diena? Kaip suprantu nelabai, ane? 22 cd jis pas mane 1502 mIU/I. Nusprendžiau pakartoti tyrimą ir nesinori laukti....
Ačiūūū
PRL aukstas...galima darytis PRL bet kada, bet kazkodel pataria 7 dpo kartu su PRG. Jei neklystu, jis didesnis tuo metu, bet nezymiai, todel galima vertint ir kt dienom darytus rezultatus