Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(barbarise @ 2012 11 16, 09:16)
Tikrai kai duria, i adata geriau neziureti smile.gif maziau baimes tada wink.gif
ir tuo metu galvok apie koki miela miela dalyka...atostogas ar pan wink.gif

Bandysiu ax.gif Paskutinį kartą, kai kraujuką nuleidinėjau, tai sesutė nespėjo buteliuko pakišti ir pajutau, kad karšta ant rankos, tai net silpna buvo palikę, tikiuosi, kad šįkart bus viskas ok ir rezultatai neišsikreips smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 14, 23:24)
7cd daryti tyrimai nebera informatyvus, idomu su kokiu tikslu jusu ginekologas taip skyre pasidaryti?  blush2.gif
Papildyta:
o pas jus su O viskas gerai ? ji vyksta laiku? ir kokio ilgio ciklas?

Tai vat paskutinį kartą kai buvau pas gine tai stebėjom folikulą, kuris augo, buvo gražus, bet nesprogo, tad dabar ginės paliepimu, du ciklus iki 18 cd darausi OT ir stebiu ar vyksta ovuliacija, tada nuo 18 CD geriu dufą 10 d. (taip du ciklus). Sakė, jei nevyks ovuliacija ir nepasiseks tai ateiti per MMM smile.gif

Kaži kodėl taip yra, tyrimai plius minus geri, gimdos gleivinė būna graži pasiruošusi, folikulas užauga gražus ir reikiamo dydžio, tik vat kažkaip nesprogsta. Ciklas pas mane labai įvairus: nuo 36 cd iki 56 cd. Turiu tokį įtarimą, kad man gal gyvenine nėra buvusi ovuliacijos, o menesinės prasidėdavo tik tuo met kai gimdos gleivinė susendavo ir pasišalindavo, dėl to tas ciklas toks ilgas ir nereguliarus. (man 26 metai).

Ką manote panelės apie tokią situaciją?
Atsakyti
O pas ką lankaisi? Gal Tavo ginė nelabai gilinasi į hormonus? g.gif
Man kažkada poliklinikos ginė paskyrė tirtis FSH... bet kurią ciklo dieną. O vyro turto tyrimą liepė priduoti po savaitės susilaikymo (o gal net ir dviejų, jau nebeprisimenu) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 16 lapkričio 2012 - 13:47
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2012 11 16, 14:18)

Kaži kodėl taip yra, tyrimai plius minus geri, gimdos gleivinė būna graži pasiruošusi, folikulas užauga gražus ir reikiamo dydžio, tik vat kažkaip nesprogsta. Ciklas pas mane labai įvairus: nuo 36 cd iki 56 cd. Turiu tokį įtarimą, kad man gal gyvenine nėra buvusi ovuliacijos, o menesinės prasidėdavo tik tuo met kai gimdos gleivinė susendavo ir pasišalindavo, dėl to tas ciklas toks ilgas ir nereguliarus. (man 26 metai).

Ką manote panelės apie tokią situaciją?

Aš skaičiau apie duphaston vaistą , tai jis gydo geltonkūnio nepakankamumą. Kiek aš suprantu, folikulas nesprogsta tada,kai yra geltonkūnio nepakankamumas....Neteigiu 100% ...
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 16, 15:45)
O pas ką lankaisi? Gal Tavo ginė nelabai gilinasi į hormonus?  g.gif
Man kažkada poliklinikos ginė paskyrė tirtis FSH... bet kurią ciklo dieną. O vyro turto tyrimą liepė priduoti po savaitės susilaikymo (o gal net ir dviejų, jau nebeprisimenu)  lotuliukas.gif

gydytoja manau tikrai labai gera [COLOR=yellow] Žaneta Kasilovkienė
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal kas galėtų pakomentuoti mano tyrimus.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, tyriausi PRG 7DPO, rezultatas - 16,4nmol/L kai normos
Moterys:
folikulinė ciklo fazė 0,5-3,5 nmol/l
liuteininė fazė 4,9-72 nmol/l
menopauzė 0,2-4 nmol/l
Ar ne per mažas tas progesteronas, kad būtų ovuliacija įvykusi? g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Dariausi 7DPO PRL ir PRG rezultatai:
PRL 534,80 norma 102-496n/mol
PRG 44,97 norma liuteininei fazėj 5,3 - 86 n/mol.

Kaip suprantu PRG geras, o va prolaktinas žiauriai perdidelis doh.gif Kur toliau kreiptis: į ginę ar pas endokrinologą g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 11 21, 16:23)
Laba diena 4u.gif

Kaip suprantu PRG geras, o va prolaktinas žiauriai perdidelis doh.gif  Kur toliau kreiptis: į ginę ar pas endokrinologą g.gif ?

Pas endokrinologę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 21, 15:34)
Pas endokrinologę. smile.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif Bandysiu rytoj registruotis. Tik pagalvojau, kad juk PRL ir nėštumo metu padidėja, tai gal ...(žodžiu, viltis miršta paskutinė blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2012 11 21, 15:26)
Sveikos mergaitės, gal kas galėtų pakomentuoti mano tyrimus.

PRL didokas...

QUOTE(Mistika'92 @ 2012 11 21, 16:14)
Merginos, tyriausi PRG 7DPO, rezultatas - 16,4nmol/L  kai normos
Moterys:
  folikulinė ciklo fazė 0,5-3,5 nmol/l
  liuteininė fazė 4,9-72 nmol/l
  menopauzė 0,2-4 nmol/l
Ar ne per mažas tas progesteronas, kad būtų ovuliacija įvykusi?  g.gif

PRG per mazas sad.gif

QUOTE(Zemyna32 @ 2012 11 21, 16:23)
Laba diena 4u.gif

Kaip suprantu PRG geras, o va prolaktinas žiauriai perdidelis doh.gif  Kur toliau kreiptis: į ginę ar pas endokrinologą g.gif ?

Taip, PRG l.geras! PRL didelis sad.gif Tik endokrinologei pasakyk kad vaikeliu norit, nes jos sako padidejes tada, kai tukstanciais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 21 lapkričio 2012 - 21:27
Laukiu nesulaukiu savo vakarykscio tyrimo rezultatų doh.gif

kai gausiu iškart prasinešiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 22 lapkričio 2012 - 12:56