Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Auks'iukė @ 2012 09 01, 19:26)
na pasokineja temperatura max viena diena buvo iki 36,8 pakile o kita diena iskarta buna 36,5 vel kokia. bet kiek skaiciau labai i temeratura negalima kreipti demesio, nes nemazai itakos turi ir pati savijauta, nors ir matuoji ryte tik  pabudus. nes jei prasciau miegi nakti vel kitaip rodo.

Aš , jei ir prastai miegodavau, vistiek ta BT nieko nerodydavo kitaip, nebent organizmas nelabai reaguoja į trukdžius..krist imdavo prieš mm..
Atsakyti
Sveikos,

Dariausi progesterona 21 CD ir mano rezultatas - 13 (normos 0,6-86). Tai ar O vyksta pas mane? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

gal galėtumėte patarti ciklo pradžioje pasidariau pagal ginekologo siuntimą šiuos tyrimus: FSH, LH, E2, tačiau tyrimų atsakyme nėra nurodytų normų, kad būtų galima bent jau maždaug pasižiūrėti kokia ta situacija pas mane. Gal kuri žinote kokios yra tos normos? Tyrimus dariausi Sorpo.
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2012 09 03, 09:44)
Sveikos,

Dariausi progesterona 21 CD ir mano rezultatas - 13 (normos 0,6-86). Tai ar O vyksta pas mane? smile.gif

O kokie matavimo vienetai? Kokio ilgio ciklai pas tave?

QUOTE(Margarhita @ 2012 09 03, 10:00)
Sveikutės,

gal galėtumėte patarti ciklo pradžioje pasidariau pagal ginekologo siuntimą šiuos tyrimus: FSH, LH, E2, tačiau tyrimų atsakyme nėra nurodytų normų, kad būtų galima bent jau maždaug pasižiūrėti kokia ta situacija pas mane. Gal kuri žinote kokios yra tos normos? Tyrimus dariausi Sorpo.

Idomu kokie matavimo vienetai, nes cia yra informacija apie normas, tik ar tos pacios normos?
Jei matavimo vienetai skiriasi, manau geriausiai butu pasiskambinti i Sopro ir tiesiog pasiklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=barbarise,2012 09 07, 14:25]
O kokie matavimo vienetai? Kokio ilgio ciklai pas tave?

vienetai nmol/l tai kaip suprantu mazoka, greiciausiai O nevyksta arba nepilnaverte. o ciklai pas mane trumpi, dazniausiai 28 dienos. Na as nelabai cia gaudausi visuose tuose dalykuose, bet pas mane kiti hormonai labai normose ir santykis ten geras ir t.t ir folikulai labai sekmingai auga ir uzauga tik nzn ar jie ovuliuoja ( neteko tirtis echoskopiskai). Pas mane ir prolaktinas virsija norma - 525, kai norma nuo 102- 496. Nepastoju jau metai, nors tiesa tirti reikia dar vyra, pirminis jo tyrimas liudna ateiti nusviete doh.gif bet ko gero ir pas mane cia nevyksta O, kaip manote? anksciau esu bandziusi matuoti BT tai sioks toks temperaturu pasikeitimas budavo, tad butu galima teigti kad O vykdavo, bet tikriausiai ne iki galo ar kaip? Ar jeigu ovuliacija buna, bet nepilnaverte uzkibtu ir po to persileidimas grestu ar net nepastotum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Detra: 07 rugsėjo 2012 - 13:38
Taip, jei PRG - 16 nmol/l, tai per mazas, nes kad O skaitytusi ivykusi PRG turi buti bent virs 25 nmol/l. PRL per didelis...
As turiu tokias pacias bedas - PRG per mazas, PRL per didelis, bandziau kelis ciklus su duphastonu PRG didinti ir taip gaudyti leliuka, bet nieko... Dabar siek tiek pailsesiu nuo hormonu stebejimu ir veliau vel imsimes su gine kazkokiu veiksmu smile.gif
Atsakyti
man israse bromokritino tai idomu, sutvarkius prolaktina padideja savaime ir progesteronas ar jei jau toks mazas reikes ir tam vaistus vartoti? g.gif
Atsakyti
Kazkur esu skaicius, kad viena reguliuojant, tvarkosi ir kitas, bet ar tai tiesa, nzn... g.gif
Pabandyk sugerti ir pasikartok PRG tyrima, pamatysi ar padidejo. Butu saunu jei pasidalintum info ir cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2012 09 07, 19:10)
man israse bromokritino tai idomu, sutvarkius prolaktina padideja savaime ir progesteronas ar jei jau toks mazas reikes ir tam vaistus vartoti?  g.gif

Na,prolaktinas kai buna aukstas tada sutrikdoma O taip progesteronas buna zemas. Bromokriptinas mazina prolaktina ko pasekoje turetu dideti ir progesteronas. Nes dabartinis progest rodo kad kaip ir O nevyksta. Bet sumazinus prolaktina ne visada padideja progest. Bet pabandyti zinoma reikia.
As pati geriu bromokript bet pas mane vyko ir vyksta O. Bet vistiek prolaktino buvi per daug. progesteronas kaip buvo geras taip ir liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 07 rugsėjo 2012 - 21:39
Mergaites, pas ka PRL didokas, kaip jums po O su (.Y.) - neskauda, netempia? Man visada po O iki pat mmm nemalonus toks jausmas, sakau gal su PRL susieje tai?
O gal i nusisneku doh.gif todel idomu kaip jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 08, 14:12)
Mergaites, pas ka PRL didokas, kaip jums po O su (.Y.) - neskauda, netempia? Man visada po O iki pat mmm nemalonus toks jausmas, sakau gal su PRL susieje tai?
O gal i nusisneku  doh.gif todel idomu kaip jums? smile.gif

na man kartais taip kartais kitaip...bnet esu skaicius kad tai susije su prolaktino padidejimu..bet as kazkaip labiau galvoju kad ja tempia del progesterono kai padaugeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 08, 17:45)
na man kartais taip kartais kitaip...bnet esu skaicius kad tai susije su prolaktino padidejimu..bet as kazkaip labiau galvoju kad ja tempia del progesterono kai padaugeja g.gif

O jei PRG mazas, kaip pvz pas mane yra, o (.Y.) vis tiek ziauriai maudzia po O... g.gif
Atsakyti