QUOTE(barbarise @ 2012 11 06, 21:27)
Pasisakysiu ir as siuo klausimu mano PRL kiek tyriausi, buvo apie 400, ir virs 500 kazkada. Kai pradejau kelius minti VK, gydytoja neskyre jokiu vaistu, tik pasake, kad PRL padidejes. Dabar naujoj klinikoj gydytojas pasake kad su tokiu PRL tikrai nereik vaistu, nes pastoja ir su didesniais skaiciais. Del visa ko nuejau dar ir pas endokrinologe (tikria spece), tai tik patvirtino, kad PRL nors ir padidejes, bet vaistu tikrai neskirs...PRL gali smarkiai isdideti del bet kokio stresiuko, sake net nuo pienisku produktu dideja patarimas tiek is giniu, tiek is endokrinologes buvo maziau stresuot, tada ir PRL bus geras bandysim gandrus gaudyt be siu vaistuku dar...
Beje, PRG mano mazas...apie 20.
Beje, PRG mano mazas...apie 20.
Nu va kaip idomiai as kartosiu dar PRL tyrima Progesterona darysiuos, nes nesidarius dar tyrimo Nera labai mazas gal cia o O vyksta? ar neaisku? Man tai trbt PKS, ar PK, nes santykis FSH ir LH 1.29, bet dabartinis ginius dar tiesiai nepasake, tik buvo pasakius poliklinikoj gine pagal echoskopa. Tai O nevyksta tikriausiai kiekviena cikla, jei is viso vyksta