Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(barbarise @ 2012 11 06, 21:27)
Pasisakysiu ir as siuo klausimu smile.gif mano PRL kiek tyriausi, buvo apie 400, ir virs 500 kazkada. Kai pradejau kelius minti VK, gydytoja neskyre jokiu vaistu, tik pasake, kad PRL padidejes. Dabar naujoj klinikoj gydytojas pasake kad su tokiu PRL tikrai nereik vaistu, nes pastoja ir su didesniais skaiciais. Del visa ko nuejau dar ir pas endokrinologe (tikria spece), tai tik patvirtino, kad PRL nors ir padidejes, bet vaistu tikrai neskirs...PRL gali smarkiai isdideti del bet kokio stresiuko, sake net nuo pienisku produktu dideja  doh.gif patarimas tiek is giniu, tiek is endokrinologes buvo maziau stresuot, tada ir PRL bus geras smile.gif bandysim gandrus gaudyt be siu vaistuku dar...
Beje, PRG mano mazas...apie 20.

Nu va kaip idomiai g.gif as kartosiu dar PRL tyrima smile.gif Progesterona darysiuos, nes nesidarius dar tyrimo smile.gif Nera labai mazas gal cia smile.gif o O vyksta? ar neaisku? Man tai trbt PKS, ar PK, nes santykis FSH ir LH 1.29, bet dabartinis ginius dar tiesiai nepasake, tik buvo pasakius poliklinikoj gine pagal echoskopa. Tai O nevyksta tikriausiai kiekviena cikla, jei is viso vyksta g.gif
Atsakyti
o kam nors yra taip buvę 12-14 ciklo dieną dominuojančio folio nėra, o PRG tyrimas labai geras g.gif
4u.gif (prg lyg rodo, kad O vyko, ciklas maždaug 32 dienos)
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2012 11 07, 06:27)
Pasisakysiu ir as siuo klausimu smile.gif mano PRL kiek tyriausi, buvo apie 400, ir virs 500 kazkada. Kai pradejau kelius minti VK, gydytoja neskyre jokiu vaistu, tik pasake, kad PRL padidejes. Dabar naujoj klinikoj gydytojas pasake kad su tokiu PRL tikrai nereik vaistu, nes pastoja ir su didesniais skaiciais. Del visa ko nuejau dar ir pas endokrinologe (tikria spece), tai tik patvirtino, kad PRL nors ir padidejes, bet vaistu tikrai neskirs...PRL gali smarkiai isdideti del bet kokio stresiuko, sake net nuo pienisku produktu dideja  doh.gif patarimas tiek is giniu, tiek is endokrinologes buvo maziau stresuot, tada ir PRL bus geras smile.gif bandysim gandrus gaudyt be siu vaistuku dar...
Beje, PRG mano mazas...apie 20.

Barbarise, m, mano vyrui vienas gydytojas dėl panašaus PRL kiekio irgi neskyrė vaistų, o kita visai rekomenduoja, sakė, kad po kelių savaičių, kai bus atlikti visi tyrimai, tikriausiai tą vaistuką gerti reikės (dar laukiame). Bromkriptinas pabrėžė tik prieš miegą (jei nenori, kad būtų šalutinių poveikių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 06 lapkričio 2012 - 22:02
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 06, 22:17)
Sveikos mergaitės, hormonų audrų atblokštos, biggrin.gif
aš jau po vizito pas Kazanavičių. Kaip ir daugelis rašė: trumpas vizitas, lyriniai nukrypimai (mano atveju tai buvo daina apie varnalėšas...)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Darė papildomus tyrimus, bet jų nevardinsiu kad jūsų neapkrauti  blush2.gif  Įtarimas dėl PKS, nors nieko labai blogo jis ir ankstesniuose tyrimuose nematė...  doh.gif Taigi pradedu Thybon 1/4 ir Bromkirptiną 1/4. Jeigu gerai atsimenu, tai abu rytais. Vyrui  - Tribulus (maisto papildas sportininkams). Šitas, kaip supratau, jo einamas produktas visiems pacientams vyrams...  lotuliukas.gif
Nepaklausiau jo vienintelio dalyko: abu juos galiu pradėti gerti tuoj pat? Ar reikia nuo pirmos ciklo dienos?  g.gif

Primink, koks tavo PRL?

QUOTE(Akva17 @ 2012 11 06, 22:31)
Nu va kaip idomiai  g.gif as kartosiu dar PRL tyrima smile.gif Progesterona darysiuos, nes nesidarius dar tyrimo smile.gif Nera labai mazas gal cia smile.gif o O vyksta? ar neaisku? Man tai trbt PKS, ar PK, nes santykis FSH ir LH 1.29, bet dabartinis ginius dar tiesiai nepasake, tik buvo pasakius poliklinikoj gine pagal echoskopa. Tai O nevyksta tikriausiai kiekviena cikla, jei is viso vyksta  g.gif

QUOTE(Giedramintė @ 2012 11 06, 23:01)
o kam nors yra taip buvę 12-14 ciklo dieną dominuojančio folio nėra, o PRG tyrimas labai geras  g.gif
4u.gif (prg lyg rodo, kad O vyko, ciklas maždaug 32 dienos)
Papildyta:
Barbarise, m, mano vyrui vienas gydytojas dėl panašaus PRL kiekio irgi neskyrė vaistų, o kita visai rekomenduoja, sakė, kad po kelių savaičių, kai bus atlikti visi  tyrimai, tikriausiai tą vaistuką gerti reikės (dar laukiame). Bromkriptinas pabrėžė tik prieš miegą (jei nenori, kad būtų šalutinių poveikių).

Cia tikrai tubtu daugiausiai nuo gydytojo priklauso, skiria ar ne vaistukus PRL mazinti...as sakau reik kada po kokio masaziuko, atsipalaidavus, geroj nuotaikoj nulekt PRL pakartot, idomu, ka rodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 06, 23:04)
Primink, koks tavo PRL?
Cia tikrai tubtu daugiausiai nuo gydytojo priklauso, skiria ar ne vaistukus PRL mazinti...as sakau reik kada po kokio masaziuko, atsipalaidavus, geroj nuotaikoj nulekt PRL pakartot, idomu, ka rodytu smile.gif

Butu idomu smile.gif idomu ar mano PRL nebus smarkiai pasikeites, rytoj darysiuos, reik gerai nusiteikti smile.gif Man patare kt pagert ir tada is karto bandyti susilaukti vaikelio, sake didziausi sansai man taip, o man ju taip nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 06, 23:42)
Butu idomu smile.gif idomu ar mano PRL nebus smarkiai pasikeites, rytoj darysiuos, reik gerai nusiteikti smile.gif Man patare kt pagert ir tada is karto bandyti susilaukti vaikelio, sake didziausi sansai man taip, o man ju taip nesinori  ax.gif

Pasidalink kai turesi ats smile.gif tikiuosi geri rezultatai bus!
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 06, 23:56)
Pasidalink kai turesi ats smile.gif tikiuosi geri rezultatai bus!

Pasidalinsiu, bet sake po 1-2 men tik bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 07, 09:13)
Pasidalinsiu, bet sake po 1-2 men tik bus  unsure.gif

g.gif Labai keista, man PRL rezultatai. po kelių valandų buvo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 07, 07:31)
Nu va kaip idomiai  g.gif as kartosiu dar PRL tyrima smile.gif Progesterona darysiuos, nes nesidarius dar tyrimo smile.gif Nera labai mazas gal cia smile.gif o O vyksta? ar neaisku? Man tai trbt PKS, ar PK, nes santykis FSH ir LH 1.29, bet dabartinis ginius dar tiesiai nepasake, tik buvo pasakius poliklinikoj gine pagal echoskopa. Tai O nevyksta tikriausiai kiekviena cikla, jei is viso vyksta  g.gif

Na, aš pasikartosiu, bet nevaisingumo gydytis poliklinikoje ir ten konsultuotis su eiliniais ginekologais tikrai tik laiko švaistymas, manyčiau, žmogus turi specializuotis nevaisingumo srity, kad galėtų profesionaliai paaiškinti 4u.gif Per echo matyt, kad PK, o tyrimai patvirtina PKS...
Man tarkim harmonų tyrimai nerodo PKS, o per echo matyti PK.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 06, 23:04)
Primink, koks tavo PRL?

Praeitą ciklą:18,72 ng/ml (norma 4,79-23,3)
Vakar 384.6 mIU/L (norma 102-496) Nemoku suvienodinti matavimo vnt... doh.gif blush2.gif
Mergaitės, o gali būti įtariamas PKS vien tik pagal hormonus? Nes echo pas mane niekada nerodė policistinių... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ar po persileidimo tikslinga atlikti PRL ir PG tyrimus? Ar tik pries planuojant, ar jau pastojus? Ir kelinta ciklo diena atliekami sie tyrimai? Visiska "tamsuole" siuose reikaluose... blush2.gif
Atsakyti
Saulei neturiu ką patarti, bet kitoms akcentuojančioms, kad bromkriptiną būtina gerti vakare, noriu pasakyti, kad kiekvienai skirtingai. Aš laikiausi šių rekomendacijų pusę metų. Tai visad nakčiai nosis užguldavo visiškai, buvo kančia taip gyventi nuolat neišsimiegojus. Paksui sugalvojau jį gerti rytais ir viskas išsisprendė ir šalutinių požymių nebuvo, nes dar ir arbatos kas keletą valndų atsigeriu, tai išsivaikšto vaistukas po kraują.
Atsakyti
Man salutinio poveikio taip pat nera. Geriu daugiau i vakara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 07, 11:46)
Praeitą ciklą:18,72 ng/ml (norma 4,79-23,3)
Vakar 384.6 mIU/L (norma 102-496) Nemoku suvienodinti matavimo vnt...  doh.gif  blush2.gif
Mergaitės, o gali būti įtariamas PKS vien tik pagal hormonus? Nes echo pas mane niekada nerodė policistinių...  g.gif

Aisku, didokas...o del PKS, manau kad pagal hormonus gali tik itarti, o echo pagalba patvirtina arba ne. Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

QUOTE(Saulė7 @ 2012 11 07, 13:43)
Sveikos 4u.gif 
ar po persileidimo tikslinga atlikti PRL ir PG tyrimus? Ar tik pries planuojant, ar jau pastojus? Ir kelinta ciklo diena atliekami sie tyrimai? Visiska "tamsuole" siuose reikaluose... blush2.gif

Del persileidimo negaliu pakomentuoti, bet planuojant ir jei nesigauna, tikslinga atlikti manau siuos tyrimus. Nors gali ir persileidimas buti del mazo PRG, todel irgi gal tikslinga pasidaryti, kad zinoti skaicius ir gal net priezasti. Abu atliekami 7 dpo.
Atsakyti