Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 11 06, 13:32)
Mano karta buvo 450, kita karta - 550. Progesteronas tada buvo 25. Gydytoja priverstinai nesiule, as gal pati net uzsiminiau, cia prisiskaicius smile.gif) nu sako galima pagerti smile.gif Cia buvau VK. Dabar geriant po puse tabletes bmokriptino, PRL - 250, PRG - 30.

as uzsiminiau, kad gal reikia mazinti, bet man pasake, kad nuo 1000 tik skiria vaistus, cia taip endokrinologe , ziuresiu, ka ginius sakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 06, 13:42)
as uzsiminiau, kad gal reikia mazinti, bet man pasake, kad nuo 1000 tik skiria vaistus, cia taip endokrinologe , ziuresiu, ka ginius sakys  g.gif

Na ji mazinti reiketu tada, jei planuojate leliuka 4u.gif Bet kitos ir negerdamos pastoja smile.gif Kiekvienas gydytojas turi savo nuomone..
O progesteronas koks jusu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 06 lapkričio 2012 - 13:03
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 11 06, 14:02)
Na ji mazinti reiketu tada, jei planuojate leliuka  4u.gif Bet kitos ir negerdamos pastoja smile.gif Kiekvienas gydytojas turi savo nuomone..
O progesteronas koks jusu?

planuoju as jau ax.gif progesterona tirsiuos rytoj smile.gif tik atsakymai bus po menesio ar dvieju smile.gif o jums ar issisprende problemos ar sprendziat dar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 06, 14:21)
planuoju as jau   ax.gif progesterona tirsiuos rytoj smile.gif tik atsakymai bus po menesio ar dvieju smile.gif o jums ar issisprende problemos ar sprendziat dar? 4u.gif

Na mes su vyru kelis metus atskirai gyvenom, jis uzsieni, as - LT, bandem galima sakyti metus. Bet per tuos metus, jis tik kokius 6 kartus buvo grizes, tai porai savaiciu, tai savaitei. Ir aisku tame tarpe budavo ir pradzia ciklo, ir pabaiga, ir mmm. Kad grynai ciklo vidurys tik pora karta buvo 4u.gif
Dabar jau ir as uzsieni, 2 savaites kaip kartu, tai ziuresim, kaip cia seksis smile.gif
Hormonu tyrimus dariausi savo noru, kazkaip galvoju bus ramiau planuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 06 lapkričio 2012 - 14:04
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 11 06, 15:03)
Na mes su vyru kelis metus atskirai gyvenom, jis uzsieni, as - LT, bandem galima sakyti metus. Bet per tuos metus, jis tik kokius 6 kartus buvo grizes, tai porai savaiciu, tai savaitei. Ir aisku tame tarpe budavo ir pradzia ciklo, ir pabaiga, ir mmm. Kad grynai ciklo vidurys tik pora karta buvo  4u.gif
Dabar jau ir as uzsieni, 2 savaites kaip kartu, tai ziuresim, kaip cia seksis smile.gif
Hormonu tyrimus dariausi savo noru, kazkaip galvoju bus ramiau planuot smile.gif

ai tai dar nera problemu smile.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 06, 13:42)
as uzsiminiau, kad gal reikia mazinti, bet man pasake, kad nuo 1000 tik skiria vaistus, cia taip endokrinologe , ziuresiu, ka ginius sakys  g.gif

Nesąmonė! Tai "normalioms" moteriškėms, o norint pastoti PRL turi būti apie 200, netinka net normos ribose į didesnę pusę!
Atsakyti
aš tai vis su padidėjusiu PRL vargstu. Beveik 3 metus bromkriptina geriu, o dabar dar savo iniciatyva sugalvojau ATPO išsitirti ir rodiklis visai netoli viršutinės normos ribos. Einu dabar ieškoti forume, gal čia susiję, gal man dėl to ir pakilęs tas PRL.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 06, 18:57)
Nesąmonė! Tai "normalioms" moteriškėms, o norint pastoti PRL turi būti apie 200, netinka net normos ribose į didesnę pusę!

zinau, kad nesamone smile.gif gal ginius kazka skirs smile.gif nes endokrinologe sake, kad jei nepastosiu ilgai gal tada skirs vaistus..
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 11 06, 19:17)
aš tai vis su padidėjusiu PRL vargstu. Beveik 3 metus bromkriptina geriu, o dabar dar savo iniciatyva sugalvojau ATPO išsitirti ir rodiklis visai netoli viršutinės normos ribos. Einu dabar ieškoti forume, gal čia susiję, gal man dėl to ir pakilęs tas PRL.

Oi... pasiskaičiau Sorpo puslapyje apie ATPO, nieko nesupratau doh.gif
Mano PRL irgi padidėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 06, 13:20)
sveikos smile.gif koks prolaktinas pas jus buvo, kai jau jums paskyre vaistus ji mazinti? mano 669, kai norma 500 mazdaug, bet man neskyre vaistu, sake tik nuo 1000 skiria. bet kiek skaiciau tai norint pastot turi apie 200 but tai nesuprantu.. smile.gif

Pasisakysiu ir as siuo klausimu smile.gif mano PRL kiek tyriausi, buvo apie 400, ir virs 500 kazkada. Kai pradejau kelius minti VK, gydytoja neskyre jokiu vaistu, tik pasake, kad PRL padidejes. Dabar naujoj klinikoj gydytojas pasake kad su tokiu PRL tikrai nereik vaistu, nes pastoja ir su didesniais skaiciais. Del visa ko nuejau dar ir pas endokrinologe (tikria spece), tai tik patvirtino, kad PRL nors ir padidejes, bet vaistu tikrai neskirs...PRL gali smarkiai isdideti del bet kokio stresiuko, sake net nuo pienisku produktu dideja doh.gif patarimas tiek is giniu, tiek is endokrinologes buvo maziau stresuot, tada ir PRL bus geras smile.gif bandysim gandrus gaudyt be siu vaistuku dar...
Beje, PRG mano mazas...apie 20.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, hormonų audrų atblokštos, biggrin.gif
aš jau po vizito pas Kazanavičių. Kaip ir daugelis rašė: trumpas vizitas, lyriniai nukrypimai (mano atveju tai buvo daina apie varnalėšas...) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Darė papildomus tyrimus, bet jų nevardinsiu kad jūsų neapkrauti blush2.gif Įtarimas dėl PKS, nors nieko labai blogo jis ir ankstesniuose tyrimuose nematė... doh.gif Taigi pradedu Thybon 1/4 ir Bromkirptiną 1/4. Jeigu gerai atsimenu, tai abu rytais. Vyrui - Tribulus (maisto papildas sportininkams). Šitas, kaip supratau, jo einamas produktas visiems pacientams vyrams... lotuliukas.gif
Nepaklausiau jo vienintelio dalyko: abu juos galiu pradėti gerti tuoj pat? Ar reikia nuo pirmos ciklo dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 06, 22:17)
Sveikos mergaitės, hormonų audrų atblokštos, biggrin.gif
aš jau po vizito pas Kazanavičių. Kaip ir daugelis rašė: trumpas vizitas, lyriniai nukrypimai (mano atveju tai buvo daina apie varnalėšas...)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Darė papildomus tyrimus, bet jų nevardinsiu kad jūsų neapkrauti  blush2.gif  Įtarimas dėl PKS, nors nieko labai blogo jis ir ankstesniuose tyrimuose nematė...  doh.gif Taigi pradedu Thybon 1/4 ir Bromkirptiną 1/4. Jeigu gerai atsimenu, tai abu rytais. Vyrui  - Tribulus (maisto papildas sportininkams). Šitas, kaip supratau, jo einamas produktas visiems pacientams vyrams...  lotuliukas.gif
Nepaklausiau jo vienintelio dalyko: abu juos galiu pradėti gerti tuoj pat? Ar reikia nuo pirmos ciklo dienos?  g.gif

Tybonas vartojamas 30 min pries pusrycius, o bromkriptinas pries miega, nes daugeliui sukelia pykinimus ir kt. Vartoti is karto, nes tybonas gerina medziagu apykaita,skiriamas kai buna SBHG nedidelis ir kitais atvejais, o bromkriptinas del PRL..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 06 lapkričio 2012 - 21:24