Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Žoana @ 2012 10 30, 09:18)
Sveiki. Matau testo dvi juosteles....Patarkite, kur pasidaryti hcg tyrimą Kaune, greitai. ir kur nusipirkti crinone ar utrogest. Tikuosi, kad man čia ne vėžys koks...Kažkaip sunku patikėti nėštumu....kai daug daug metų nepastojau...net ir po gydymosi (IVF)...Tik jau kokie 4 metai nieko nebedariau ir sau ramiai gyvenau...supratau, kad gyvenimas yra gražus ir ne vaiko turėjimas ar neturėjimas jį daro gražiu...Kas iš kauniečių man patars, kur kreiptis, nes gyvenu čia nesenai.

Stebuklu buna! Tikiuosi II reiskia tikrai nestuke.gif ir galima jau sveikinti mirksiukas.gif thumbup.gif
HCG tikrai labai greit padaro ir ats.po pusdienio duoda Via Medica
Papildyta:
QUOTE(kioske @ 2012 10 30, 16:24)
tyrimai daryti 3 ciklo diena

Folitropinas;  rezultatas -8,7                          norma: folikul.f.3.5-12.5  lU/l

Progesteronas; rezultatas  -2,92                    norma:folikul.f 0.6-4.7        nmol/l
Prolaktinas; rezultatas -413,8                        norma: 102-496              mlUl
Liutropinas ; rezultatas- 6,29                      norma:folikul. f. 2,4-12,6  U/l

Tirotropinas (TTH, TSH)  rezultatas- 1,92    norma 0.27-4,2    mIUI/l
Laisvas tiroksinas (FT4) rezultatas -15,98    norma 12-22      pmol/l
kas galetu pakomentuoti, matau visi normos ribose, bet vieni hormonai ties apatine riba, kiti ties virsutine... kas supranta gal pasakys kas gero/blogo mato, aciu

Sveika, viskas ok, tik kodel idomu PRG dabar reikejo daryti? g.gif
PRL gal siek tiek aukstokas, bet mano irgi apie 400-500, ir pas kiek gydytoju bebuvau, visi sake kad aukstokas, bet vaistu dar neskyre...
LH ir FSH tikrai geri, santykis irgi labai geras!

QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 30, 16:37)
Mergaitės, gavau paskutinių tyrimų rezultatus, taigi vėl prašau Jūsų pagalbos...  4u.gif

21 c.d. (ciklas 29 d.):
PROG - 3.13 ng/ml.
Prol - 18,72 ng/ml (norma 4,79-23,3)

5c.d.:
TTH – 0.238 (0.27-4.2 mU/l) (prieš 0.5 metų buvo 3.4) g.gif
SHGB – 81.42 (26-110 mol/l)
E2 – 70.79 (8.4-1828 mol/l)
LH – 9.3 (1-95.6 iu/l)
FSH – 7.51 (bendra norma 1.7-134.8 iu/l)
Testo  - 0.656 (0.22-2.9 n/mol)

Dėl PRG viskas aišku, labai žemas. Kartosiu jį ir šį ciklą.
TTH jau per per žemas? Po pirmojo (didžiojo) rezultato gėriau tiroksiną. Užsimiršus po kokių 5 mėnėsių jį nutraukiau. Mažasis skaičius - jau be tiroksino... Bet vėl atsinaujino visi mano ankstesni simptomai,  šiom dienoms vėl tiroksiną pradėjau gerti. Nesuvedu galų... dėl to tiroksino ir TTH...  doh.gif
LH/FSH santykis 1.24? Daug maž norma? Tik patys FSH ir LH jau atspindi, kad kiaušidės po truputį senka? Ar visai blogai?
Pasimečiau skaičiukuose ir tyrimuose...  blush2.gif  doh.gif
4u.gif

Labas,
PRG tikrai zemas...PRL kiek aukstokas, TTH tikrai zemas.
Visi kiti lyg ir ok.
O kur tyrimus dareis? Kada pas gydytoja kad pakomentuotu?
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 30, 20:01)
Labas,
PRG tikrai zemas...PRL kiek aukstokas, TTH tikrai zemas.
Visi kiti lyg ir ok.
O kur tyrimus dareis? Kada pas gydytoja kad pakomentuotu?

Ačiū, Barbarise! Kaip šaunu, kai kas nors pataria ir pasako... thumbup.gif 4u.gif 21c.d.pasikartosiu PRG ir bandysiu registruotis pas Kazanvičių, nes pati gūdžiam kaime gyvenu... doh.gif Man tik liko visai neiašku dėl TTH. Prieš pusmetį jis buvo per aukštas, dabar - per žemas blink.gif Keista, juk Tiroksino aš ištisai negėriau. O TTH numušti/pakelti naudojamas tas pats tiroksinas? g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 30, 16:37)
Mergaitės, gavau paskutinių tyrimų rezultatus, taigi vėl prašau Jūsų pagalbos...  4u.gif

21 c.d. (ciklas 29 d.):
PROG - 3.13 ng/ml.

5c.d.:
LH – 9.3 (1-95.6 iu/l)

TTH jau per per žemas? Po pirmojo (didžiojo) rezultato gėriau tiroksiną. Užsimiršus po kokių 5 mėnėsių jį nutraukiau. Mažasis skaičius - jau be tiroksino... Bet vėl atsinaujino visi mano ankstesni simptomai,  šiom dienoms vėl tiroksiną pradėjau gerti. Nesuvedu galų... dėl to tiroksino ir TTH...  doh.gif
LH/FSH santykis 1.24? Daug maž norma? Tik patys FSH ir LH jau atspindi, kad kiaušidės po truputį senka? Ar visai blogai?
4u.gif

o karatais tau ne pks? nes progesteronas zemas, tai ridytu kad O nevyksta arba dar nevyko. gal ciklas bsu ilgesnis ir numanoma O nepataikei ?prolaktinas pakankamai aukstas. tai ir rodytu kad gal prolaktinas slopina tavo O . bet cia reikia ziureti ka echo rodo pas gine. santykis lh/fsh i didesne puse, bet normaliai , bet va kiti tyrimai tai nelabai geri tad ir kilo mintis ar tik ne pks tau? tavo kiausides dar nesenka;) ne tokie rodikliai turi buti. fsh daaaug didesnis. dar mazokas e2.. tai rodytu kad su gleivine nelabai gerai , gal sunkiau auga foliai, bet vistiek neblogai wink.gif

o tau ft4 neliepia darytis kartu su tth? siaip dabar tth mazokas , bet ji reikia ziureti su kitais skydliaukes hormonais;)

Papildyta:
QUOTE(kioske @ 2012 10 30, 16:24)
tyrimai daryti 3 ciklo diena

Folitropinas;  rezultatas -8,7                           norma: folikul.f.3.5-12.5   lU/l

Progesteronas; rezultatas  -2,92                     norma:folikul.f 0.6-4.7        nmol/l
Prolaktinas; rezultatas -413,8                        norma: 102-496              mlUl
Liutropinas ; rezultatas- 6,29                       norma:folikul. f. 2,4-12,6   U/l

Tirotropinas (TTH, TSH)  rezultatas- 1,92     norma 0.27-4,2    mIUI/l
Laisvas tiroksinas (FT4) rezultatas -15,98     norma 12-22       pmol/l
kas galetu pakomentuoti, matau visi normos ribose, bet vieni hormonai ties apatine riba, kiti ties virsutine... kas supranta gal pasakys kas gero/blogo mato, aciu

na prolaktinas toks biskeli jau i didesne puse, bet pastoja ir su aukstesniais rodikliais;) na tth ir skaito kad turetu buti iki 1.5 . o e2 neliepe darytis? na lh ir fsh neblogai wink.gif o lengvai auga foliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 spalio 2012 - 19:24
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 30, 20:21)
o karatais tau ne pks?  nes progesteronas zemas, tai ridytu kad O nevyksta arba dar nevyko. gal ciklas bsu ilgesnis ir numanoma O nepataikei ?prolaktinas pakankamai aukstas. tai ir rodytu kad gal prolaktinas slopina tavo O . bet cia reikia ziureti ka echo rodo pas gine. santykis lh/fsh i didesne puse, bet normaliai , bet va kiti tyrimai tai nelabai geri tad ir kilo mintis ar tik ne pks tau? tavo kiausides dar nesenka;) ne tokie rodikliai turi buti. fsh daaaug didesnis. dar mazokas e2.. tai rodytu kad su gleivine nelabai gerai , gal sunkiau auga foliai, bet vistiek neblogai wink.gif 

o tau ft4 neliepia darytis kartu su tth? siaip dabar tth mazokas , bet ji reikia ziureti su kitais skydliaukes hormonais;)

Meskute, jeigu PKS gali buti esant normalioms mm bei ciklui, tai gali būti ir PKS... g.gif PKS man įtarė kai buvau 19 metų, nesirgdavau mėnesių mėnesiais, po laparatomijos pašalintų cistų, ciklas pasidarė normalus. PRG dariau 7 diena po O, pagal ciklo ilgį turėjau pataikyti(PRG ir PRL dariau praeitą ciklą, o visus kitus - šį ciklą). FT4 dariausi prieš 0,5 metų buvo 11,2 (10,3-24,5 pmol/L). Vienu žodžiu per visus galus išsiderinusi esu... Tiesiu taikymu pas endokrinologą doctor.gif ir tik tada tikėtis nestuke.gif
Ačiū, mergaitės! friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 30, 20:33)
Meskute, jeigu PKS gali buti esant normalioms mm bei ciklui, tai gali būti ir PKS...   g.gif  PKS man įtarė  kai buvau 19 metų, nesirgdavau mėnesių mėnesiais, po laparatomijos pašalintų cistų, ciklas pasidarė normalus. PRG dariau 7 diena po O, pagal ciklo ilgį turėjau pataikyti(PRG ir PRL dariau praeitą ciklą, o visus kitus - šį ciklą). FT4 dariausi prieš 0,5 metų buvo 11,2 (10,3-24,5 pmol/L). Vienu žodžiu per visus galus išsiderinusi esu... Tiesiu taikymu pas endokrinologą  doctor.gif  ir tik tada tikėtis  nestuke.gif
Ačiū, mergaitės!  friends.gif

o gal tas tiroksinas tavo hormonus taip isderino? paklausk ar galima darytis hormonu tyrimus kai geri tiroksina kai nuvaziuosi pas endokrinologa. pas tave man tai progesteronas labai nepatiko o na kiti kaip ir nera labai blogai wink.gif

ZOANA gal jau galim sveikinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 spalio 2012 - 19:39
Ačiū jums mergaitės. Atsakymas teigiamas - 315,4. Tikuosi tai yra nestuke.gif, o ne kas nors blogo.
Rytoj einu pas gydytoją. Man tai yra tikras stebuklas ir aš iki šiol nelabai dar galiu tuo patikėti. Kažkada prognozavo man ankstva menopauzę. FSH buvo laaabai aukštas. Esu dariusi ir IVF. Vos vienas embrioniukas buvo...vėliau skyrybos. Vyras susilaukė savojo mažylio. Taigi, po tiek atrodo praeitos kančios, kada susitaikiau, dar nelabai galiu patiketi, kad taip gali būti. Suprantu, ką reiškia šis gydymosi keliukas. Galbūt jis kai kuriuos kiek nuvargina, ypatingai emociškai. Galiu tik išreikti palaikymą jums visoms. Linkiu susilaukti savojo stebuklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoana @ 2012 10 31, 06:12)
Ačiū jums mergaitės. Atsakymas teigiamas - 315,4. Tikuosi tai yra  nestuke.gif, o ne kas nors blogo.
Rytoj einu pas gydytoją. Man tai yra tikras stebuklas ir aš iki šiol nelabai dar galiu tuo patikėti. Kažkada prognozavo man ankstva menopauzę. FSH buvo laaabai aukštas. Esu dariusi ir IVF. Vos vienas embrioniukas buvo...vėliau skyrybos. Vyras susilaukė savojo mažylio. Taigi, po tiek atrodo praeitos kančios, kada susitaikiau, dar nelabai galiu patiketi, kad taip gali būti. Suprantu, ką reiškia šis  gydymosi keliukas. Galbūt jis kai kuriuos kiek nuvargina, ypatingai emociškai. Galiu tik išreikti palaikymą jums visoms. Linkiu susilaukti savojo stebuklo  4u.gif

Kuo nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif Tokie stebuklai įkvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoana @ 2012 10 30, 21:12)
Ačiū jums mergaitės. Atsakymas teigiamas - 315,4. Tikuosi tai yra  nestuke.gif, o ne kas nors blogo.
Rytoj einu pas gydytoją. Man tai yra tikras stebuklas ir aš iki šiol nelabai dar galiu tuo patikėti. Kažkada prognozavo man ankstva menopauzę. FSH buvo laaabai aukštas. Esu dariusi ir IVF. Vos vienas embrioniukas buvo...vėliau skyrybos. Vyras susilaukė savojo mažylio. Taigi, po tiek atrodo praeitos kančios, kada susitaikiau, dar nelabai galiu patiketi, kad taip gali būti. Suprantu, ką reiškia šis  gydymosi keliukas. Galbūt jis kai kuriuos kiek nuvargina, ypatingai emociškai. Galiu tik išreikti palaikymą jums visoms. Linkiu susilaukti savojo stebuklo  4u.gif

nuostabu wub.gif ir dar sako nebuna stebuklu wub.gif aukit ir didekit manau tikrai esat nescia ir greit jau isgirsit savo stebukliuko sirdele wub.gif
o koks buvo fsh?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 spalio 2012 - 20:24
QUOTE(Žoana @ 2012 10 30, 21:12)
Atsakymas teigiamas - 315,4.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 30, 15:37)

21 c.d. (ciklas 29 d.):
PROG - 3.13 ng/ml.

5c.d.:
LH – 9.3 (1-95.6 iu/l)

4u.gif

Na tavo FSH ir LH normose, tikrai nemanau, kad jau apie kiaušidžių sekimą rodo mirksiukas.gif viskas gerai su jais. Kai daug skaičiau apie FSH ir LH skaičiukus, nes pas mane šį mėnesį FSH 11,8 (norma iki 10,2) - jei iki 9 FSH, tai neverta jaudintis, o pas tave 7,51 smile.gif labiau i PKS tik linksta kaip suprantu, bet viskas dar normose.
O aš savo būgštavimus dėl aukšto FSH kai papasakojau savo šeimos gydytojai vakar - išsityčiojo iš manęs, kad ieškau ligų kur jų nėr. Ir seniau ateit nieko mes nežinojom ir viskas mums gaudavos (čia apie vaikų planavimą) doh.gif o kai būna jau per vėlu - gydytojai sako, "O kur jūs anksčiau buvote".. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Žoana @ 2012 10 30, 20:12)

Labai džiaugiuos už tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aukit ir stiprėkit mirksiukas.gif
va tokios istorijos taip gerai nuteikia.. rolleyes.gif ir suteikia jėgų toliau judėt ir tikėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 10 30, 21:22)
Na tavo FSH ir LH normose, tikrai nemanau, kad jau apie kiaušidžių sekimą rodo  mirksiukas.gif  viskas gerai su jais. Kai daug skaičiau apie FSH ir LH skaičiukus, nes pas mane šį mėnesį FSH 11,8 (norma iki 10,2) - jei iki 9 FSH, tai neverta jaudintis, o pas tave 7,51  smile.gif  labiau i PKS tik linksta kaip suprantu, bet viskas dar normose.
O aš savo būgštavimus dėl aukšto FSH kai papasakojau savo šeimos gydytojai vakar - išsityčiojo iš manęs, kad ieškau ligų kur jų nėr. Ir seniau ateit nieko mes nežinojom ir viskas mums gaudavos (čia apie vaikų planavimą)  doh.gif  o kai būna jau per vėlu - gydytojai sako, "O kur jūs anksčiau buvote"..  verysad.gif

Papildyta:
Labai džiaugiuos už tave thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aukit ir stiprėkit  mirksiukas.gif
va tokios istorijos taip gerai nuteikia..  rolleyes.gif  ir suteikia jėgų toliau judėt ir tikėt  smile.gif

Paprasti gydytojai ir netgi paprasti giniai apie tuos hormonus tiek ir teismano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 10 30, 21:22)
O aš savo būgštavimus dėl aukšto FSH kai papasakojau savo šeimos gydytojai vakar - išsityčiojo iš manęs, kad ieškau ligų kur jų nėr. Ir seniau ateit nieko mes nežinojom ir viskas mums gaudavos (čia apie vaikų planavimą)  doh.gif  o kai būna jau per vėlu - gydytojai sako, "O kur jūs anksčiau buvote"..  verysad.gif

Ohtusvietemielas.... Kaip nemėgstu tokių žmonių.... doh.gif Suabejočiau jos kompetencija visumoj... blush2.gif
4u.gif
Atsakyti