Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Aš kaip durnius su durelėm, grįžtu su savo PRG... lotuliukas.gif Dabar jau nebe tiek aktualu ar tikrai buvo O ar ne. Dabar jau klausimas rimtesnis: tai jeigu progesteronas pas mane žemas ne tik šį kartą, tai apnėštėt šansų ir nebuvo jokių? blink.gif
Ir dar: radau savo prolaktino tyrima, darytą prieš pusmetį. Jis normoj. Ar jis gali taip greitai pasikeisti? Gal net nereikėjo kartoti? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 24, 02:59)
Aš kaip durnius su durelėm, grįžtu su savo PRG...  lotuliukas.gif Dabar jau nebe tiek aktualu ar tikrai buvo O ar ne. Dabar jau klausimas rimtesnis: tai jeigu progesteronas pas mane žemas ne tik šį kartą, tai apnėštėt šansų ir nebuvo jokių?  blink.gif
Ir dar: radau savo prolaktino tyrima, darytą prieš pusmetį. Jis normoj. Ar jis gali taip greitai pasikeisti? Gal net nereikėjo kartoti?  biggrin.gif  doh.gif

Jei O niekada nevyko (žemas PRG), tai jokių šansų apneštėt ir nebuvo, logiškai išeina tik taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 23, 20:28)
Laba diena, mergaitės,
šiandien gavau pirmąjį atsakymą. Darytas 21 c.d. (ciklas 29 d.): PROG  - 3.13 ng/ml. Tai kaip suprantu O nebuvo?  blink.gif Keistai, nes viską jaučiau... Ir šoną skaudėjo ir (.)(.) išsipūtė kaip balionai i padanges dairėsi...  lotuliukas.gif Gal galit pakomentuoti?  4u.gif
Kadangi temos neseku, turbūt pasikartosiu, bet gal kam bus aktualu...  4u.gif  Visus tyrimus darausi poliklinikoj. Kainos perpus mažesnės! (pvz. testosteronas - 16 lt, kai tuo tarpu kitur - 30-40 lt, ) doh.gif  Tik minusas, kad labai ilgai atsakymų tenka laukti. Bet kam nėra baisiai skubu, manau galima pataupyti  mirksiukas.gif

SVEIKOS,

pas mane tas pats: skauda sonus, tempia, atrodo, duria ir pan. Viduriai issipute, ir taip kiekviena cikla, tikrai. O jau kelinti metai , pastangos pastoti bevaises. Jeigu vyktu pilnaverte Ovuliacija su stipria kiausialaste, buciau seniai patojus. Tai kam tuos sonus dar tampo?

kazkaip jau viskas beviltiska, matyt nieko is manu planu nebus.
Linkiu neuzsikrest mano nuotaika.
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 24, 02:59)
Aš kaip durnius su durelėm, grįžtu su savo PRG...  lotuliukas.gif Dabar jau nebe tiek aktualu ar tikrai buvo O ar ne. Dabar jau klausimas rimtesnis: tai jeigu progesteronas pas mane žemas ne tik šį kartą, tai apnėštėt šansų ir nebuvo jokių?  blink.gif
Ir dar: radau savo prolaktino tyrima, darytą prieš pusmetį. Jis normoj. Ar jis gali taip greitai pasikeisti? Gal net nereikėjo kartoti?  biggrin.gif  doh.gif

Lalabamba,

as tik savo atveji su savuoju galiu palyginti,- pas mane irgi prl tyrimus skyre pusmecio laikotarpis. Abieju tyrimu rezultatai buvo beveik vienodi.
PRL nepakito. Manau, jei jo vaistais nemazinai, tai jis laikosi.
Papildyta:
blink.gif Dar klausimas:

Ar tikrai taip, kad geriant bromokriptina, numusti prolaktina, gali nuo del

bromo nukristi progesteronas?

ir vel kliutis pastoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 10 23, 20:26)
:

Ar tikrai taip, kad geriant bromokriptina, numusti prolaktina, gali nuo del

bromo nukristi progesteronas?

ir vel kliutis pastoti blink.gif

na geriant bromokriptina numusam prolaktina, kurio pasekoje nebera kliudziu progesteronui augti. apskritai aukstas prolaktinas siejamas su zemu progesteronu.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal galit pakomentuoti mano ką tik gautus tyrimus. Man jie daryti 20ciklo diena.

Tyrimas Rezultatas Norma
Lytiniai hormonai
TESTO Testosteronas (nmol/l) 1,28 V:8.4-28.7 M:0.5-2.6
PRL Prolaktinas (mIU/l) 206,01 V:45-375 M:59-619
PGR Progesteronas (nmol/l) 6,75 V:0.89-3.88 M:Pagal fazes Folikulinė fazė: 0.48-4.45
Ovuliacinė f.: 2.4-9.4
Liutealinė f.: 10.62-81.28
Postmenopauzė: 0.21-2.32

Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2012 10 24, 13:42)
Sveikos merginos,

Gal galit pakomentuoti mano ką tik gautus tyrimus. Man jie daryti 20ciklo diena.

Tyrimas                            Rezultatas                                      Norma
Lytiniai hormonai     
TESTO Testosteronas (nmol/l)  1,28      V:8.4-28.7 M:0.5-2.6
PRL Prolaktinas (mIU/l)      206,01          V:45-375 M:59-619
PGR Progesteronas (nmol/l)  6,75          V:0.89-3.88 M:Pagal fazes Folikulinė fazė: 0.48-4.45
                                                                Ovuliacinė f.: 2.4-9.4
                                                                Liutealinė f.: 10.62-81.28
                                                                Postmenopauzė: 0.21-2.32

O kokio ilgio tavo ciklas ?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 10 24, 14:05)
O kokio ilgio tavo ciklas ?

28-29 dienos. Gydytoja liepe tyrimus pasidaryti 20-22 ciklo diena.
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2012 10 24, 14:11)
28-29 dienos. Gydytoja liepe tyrimus pasidaryti 20-22 ciklo diena.

Na tada šie tyrimai rodo,kad neivyko pas tave ovuliacija, nes progesteronas po pilnavertes O turi būti min 25-30nmol/l - ribos yra šios - Liutealinė f.: 10.62-81.28,.
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2012 10 24, 13:42)
PRL Prolaktinas (mIU/l)      206,01          V:45-375 M:59-619

O prolaktinas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 10 24, 14:15)
Na tada šie tyrimai rodo,kad neivyko pas tave ovuliacija, nes progesteronas po pilnavertes O turi būti  min 25-30nmol/l - ribos yra šios - Liutealinė f.: 10.62-81.28,.

Iš ties, kaip įdomiai. Pas gydytoją buvau 16 ciklo dieną, tai man minėjo, kad buvo ką tik įvykusi ovuliacija sad.gif Jau visai nebesusigaudau.
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2012 10 24, 14:44)
Iš ties, kaip įdomiai. Pas gydytoją buvau 16 ciklo dieną, tai man minėjo, kad buvo ką tik įvykusi ovuliacija sad.gif Jau visai nebesusigaudau.

Si tyrima reiketu daryti 7DPO tai jei tau 16cd sake,kad Ovuliavcija ka tik ivyko - nu tai tarkim,kad 14cd - ji buvo - tai 20CD diena(kai tu dariai tyrima) tau buvo tik 5DPO - dėl to tavo prg toks mazas - nes jis iki 7DPO dideja ir buna didziauisias ,o veliau mazeja g.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar gerai suprantu, kad mano prolaktinas normoj?
Prol - 18,72 ng/ml (norma 4,79-23,3) 4u.gif
Atsakyti