Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(vaisius25 @ 2012 10 19, 13:30)
Sveikos. Ir kaip jum taip pavyksta nusiramint ... Galvoj mintys sprogineja, skaitau, gaudau kiekviena laiminga istorija, ieskau vilties ir ateina ciklo vidurys galvoje mintys tik apie ND ir daugiau nieko, stengiuosi, galvoju kaip negalvot bet neiseina ...
Aisku gal ne toj temoj as cia pasireiskiau, tiesiog perskaiciau, kaip zmones sugeba taip ramiai pergyvent ...
Atsiprasau, as gal ne visai toj temukej pasireiskiau, bet zaviuosi stipriais zmonemis.

Labas, atsakysiu kaip pavyksta. Man asmeniskai nepavyksta kol kas... tikiuosi, kad kadanors pavyks, bet dabar dienom ir naktim verkiu, guodziuosi mamai, vyrui ir draugei vienai. Deja, niekas negali paguosti, ta reikia tiesiog isgyventi, ismokti su tuo gyventi. Labai noreciau ramiai i tai reaguoti, bet mintys sprogineja galvoj lygiai taip pat. Lygiai taip pat pergyvenu del to, lygiai taip pat skaudu matyti laimingas mamas vaiksciojancias su vaikais. Atsiranda kaltinimai sau, klausimai kodel butent man, uz ka man, ka esu padarius tokio blogo uz ka mane baudzia Dievas. Tos mintys bent kol kas niekur nedingsta: gamini valgyt, vairuoji, dirbi, mokaisi, tvarkaisi namus, visuomet tos mintys su tavimi, visada asaru pilnos akys, bet reikia kazkaip ismokti su tuo susigyventi, nes nuo tu minciu geriau nebus, tik dar blogiau. As taip pat zaviuosi moterimis, kurios tvirtos kaip uolos ir tvirtai eina tikslo link daugeli metu, nepasiduoda blogoms mintims, nors manau, kad net ir jos paverkia, pasiguodzia ar pan... Tik galbut dalis ju per tuos kovos metus uzsigrudino, galbut maziau parodo savo jausmus ir nuogastavimus....

Atsiprasau, kad ne i tema cia as 4u.gif
Atsakyti
Nu bet kaip negalvot, nu atrodo ,,ai gana, viskas kaip bus taip" , sitos mintys buna po mmm, nu ir vel pareina mmm, artejant ciklo viduriui ir vel tas pats, vel galvojimas ir vel ir vel ... O as zinokit merginos taip pykstu ant vienos drauges, nu bet nieko negaliu padaryt, suvokiu viska stengiuosi bendraut ir neparodyt, bet taip pikta ... Ji niekad negalvojo apie antra leliu, sakydavo-nenoriu ... ir ka, viena men nesisaugojo ir pyst yra ... Nu taip pikta, bet as viska suprantu, kad negalima taip, bet negaliu suvaldyt as tu piktu minciu ...
Atsakyti
QUOTE(vaisius25 @ 2012 10 19, 15:26)
Nu bet kaip negalvot, nu atrodo ,,ai gana, viskas kaip bus taip" , sitos mintys buna po mmm, nu ir vel pareina mmm, artejant ciklo viduriui ir vel tas pats, vel galvojimas ir vel ir vel ... O as zinokit merginos taip pykstu ant vienos drauges, nu bet nieko negaliu padaryt, suvokiu viska stengiuosi bendraut ir neparodyt, bet taip pikta ... Ji niekad negalvojo apie antra leliu, sakydavo-nenoriu ... ir ka, viena men nesisaugojo ir pyst yra ... Nu taip pikta, bet as viska suprantu, kad negalima taip, bet negaliu suvaldyt as tu piktu minciu ...

Oi,kaip as suprantu.As irgi turiu tokia drauge,kuri man pavydi,kad as neturiu vaku,kad man niekas nerupi atseit,galiu gyventi sau!Isivaizduojat!!Lengva jai kalbet,kai pas pacia 2 vaikai.O as jai sakau,kad as mieliau negyvenciau sau,o rupinciausi dziaugsmeliu.Bet jau gruodzio men pradesiu eiti rimtai pas gydytoja,nes truputely dabar turiu kitu bedu.
Atsakyti
Laba diena, mergaitės,
šiandien gavau pirmąjį atsakymą. Darytas 21 c.d. (ciklas 29 d.): PROG - 3.13 ng/ml. Tai kaip suprantu O nebuvo? blink.gif Keistai, nes viską jaučiau... Ir šoną skaudėjo ir (.)(.) išsipūtė kaip balionai i padanges dairėsi... lotuliukas.gif Gal galit pakomentuoti? 4u.gif
Kadangi temos neseku, turbūt pasikartosiu, bet gal kam bus aktualu... 4u.gif Visus tyrimus darausi poliklinikoj. Kainos perpus mažesnės! (pvz. testosteronas - 16 lt, kai tuo tarpu kitur - 30-40 lt, ) doh.gif Tik minusas, kad labai ilgai atsakymų tenka laukti. Bet kam nėra baisiai skubu, manau galima pataupyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 23, 11:28)
Laba diena, mergaitės,
šiandien gavau pirmąjį atsakymą. Darytas 21 c.d. (ciklas 29 d.): PROG  - 3.13 ng/ml. Tai kaip suprantu O nebuvo?  blink.gif Keistai, nes viską jaučiau... Ir šoną skaudėjo ir (.)(.) išsipūtė kaip balionai i padanges dairėsi...  lotuliukas.gif Gal galit pakomentuoti?  4u.gif

Sveikute mirksiukas.gif aš labai smarkiai apie tuos hormonus nenusimanau, pati ieškausi info, nes planuoju jau pradėti darytis. Jeigu žiūrint pagal normas, tai manau tau O tikrai terėjo buti ax.gif
Progesteronas (P)
Mot.(folikulinė): 0,1-1,5 ng/ml;
Mot.(ovuliacijos pikas): 3,8-28 ng/ml;
Mot.(liuteininė): 2,5-28 ng/ml. kiek matosi, po O fazei tavo normos atitinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 23, 11:28)
Laba diena, mergaitės,
šiandien gavau pirmąjį atsakymą. Darytas 21 c.d. (ciklas 29 d.): PROG  - 3.13 ng/ml. Tai kaip suprantu O nebuvo?  blink.gif Keistai, nes viską jaučiau... Ir šoną skaudėjo ir (.)(.) išsipūtė kaip balionai i padanges dairėsi...  lotuliukas.gif Gal galit pakomentuoti?  4u.gif

3,13 *3,18 =9,95 nmol g.gif O nebuvo pagal PRG tyrimą g.gif BT gali ir pakilti, bet O gali ir neįvykti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 23, 12:25)
3,13 *3,18 =9,95 nmol  g.gif  O nebuvo pagal PRG tyrimą  g.gif BT gali ir pakilti, bet O gali ir neįvykti  verysad.gif

Niu va yra kas lengvai čia hormonų tyrimus kremta thumbup.gif lalabamba manau frėjukė čia tau tiksliau su visais skaičiavimais atsakymą pateikė ax.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sulauksiu likusiųjų tyrimų ir bus dar aiškiau, kaip ir kas...
O sakykit, PROG tyrimas - vienintelis tikslus atsakymas ar buvo O? g.gif Reiškias reiks ir šį ciklą pakartot jį. Gal tiesiog pataikiau ant anovuliacinio ciklo... doh.gif
Atsakyti
Anovuliacinis ciklas kitoks, nei tavo buvęs 4u.gif Taip, arba PRG gali pasakyti apie O - įvyko ar ne, arba ginekologo apžiūra pagal ciklą. 4u.gif
Man kai ginė atsisakė apžiūrėti ar įvyko O , nes prieš O apžiūrėjo, o po O nebežiūrėjo. Tada nuėjau pasidaryti PRG tyrimą, kuris parodė kad O įvyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 23 spalio 2012 - 11:47
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 23, 12:46)
Anovuliacinis ciklas kitoks, nei tavo buvęs  4u.gif  Taip, arba PRG gali pasakyti apie O - įvyko ar ne, arba ginekologo apžiūra  pagal ciklą.  4u.gif

Nebesuprantu... ax.gif Net jeigu spėjamos O dienom jaučiau tą patį, kaip visada, net jeigu prieš O ginė matė folį, tai dar nereiškia, kad ji tikrai įvyko? Siaubas, kaip sudėtinga su tom moterom... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 23, 21:49)
Nebesuprantu...  ax.gif  Net jeigu spėjamos O dienom jaučiau tą patį, kaip visada, net jeigu prieš O ginė matė folį, tai dar nereiškia, kad ji tikrai įvyko? Siaubas, kaip sudėtinga su tom moterom...  doh.gif

man tai gydytojas dar 12 ciklo dieną nematė dominuojančio folio, o PRG tyrimas parodė, kad O įvyko (61,99). Dariausi 25 c. d., buvo likę lygiai 7 dienos (kaip dabar pasitvirtino tiksliai) iki mm. Eisiu klausti gydytojos kaip čia taip įvyko g.gif Ciklas maždaug apie 34 dienos, plius minus kelios dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 23 spalio 2012 - 14:03
Sveikos 4u.gif Gal kas zinot, kaip progesterono atsakyma is mkg/l pasiversti i kitas normas, pavyzdziui ng/ml arba nmol/l

Gavau atsakyma mkg/l, bet negaliu palyginti niekur su normomis antra nestumo trimestra... nes laboratorijojtik atsiuntus atsakyma teikesi paaiskinti, kad jie skiria tik folikuline, ovuliacine ir liuteinine fazes doh.gif Ir matavimo vienetai kazkokie trenkti doh.gif
Atsakyti