Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Labas rytas,merginos sakykit,atlukau budama 5,5sav.nestumo progestetono tyrima,na skaiciai visai mazi-3,89,tai suprantu kad negyvas nestumas,na bet skaiciai atrodo kazkokie vistiek be rysio mazi,ar gali but netikskus tyrimas?
Papildyta:
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 26, 18:53)
Laba diena. Man gine paskyre net 6 hormonus issitirti. Tai kaina butu irgi svarbi  blush2.gif  Kiek cia skaiciau Via Medica pigiausias variantas vilniuje?  ax.gif  Ir idomu, cia visur rasot, kad juos reikia daryti skirtingom ciklo dienom (FSH, LH, Prolaktinas, Progesteronas, Estrogenai, Testosteronas) o man gine sake per viena karta viska istirs ir atseit Pagal ta diena guria buvo padaryta interpretuos rezultatus. Ciklas reguliarus

Pasiskambinkit I Medicina practika Antakalnyje,nzn kaip kiti tyrimai,bet kiek suliginau hcg tyrima,visur maziau 45lt nemaciau,o cia 34lt,progesteronas 29lt
Atsakyti
Prolaktina tikrai galima bet kuria diena daryt?? Kazkur radau kad 21cd g.gif
Atsakyti
Skambinausi klinikon, tai man pasake, kad galima viska kartu pasidaryti 3-5 ciklo diena, o veliau gine gales pasiziuret rezultatus ir pagal kazkokias ten lenteles sutikrinti. Tai taip ir darysiu. Sulauksiu savo mmm ir eisiu klinikon priduot kraujuko. Ziuresim, gal juose slypi musu nelaime sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 25, 21:04)
o rodė kada teigiamą rezultatą?  g.gif  Gal tikrai neužtaikiau...tada.

Rode rode, ir ne karta mirksiukas.gif

QUOTE(Barbane @ 2012 09 26, 17:37)
Sveikos.
Pasidariau šiandien Via Medicoj PRG ir PRL
Rezultatai
PRG 47,39
PRL 131,2
Čia gerai ar blogai? Einu googlint  biggrin.gif

Šiandien 7 DPO

Prolaktinas lyg žemokas ar ne  g.gif

Žiūriu čia dar ir matavimo vienetai svarbu  g.gif , man nepasakė kokie jie  mastau.gif

kokiais Via Medica matuoja  biggrin.gif ?

Rezultatai labai geri thumbup.gif

QUOTE(Miaffa @ 2012 09 26, 18:53)
Laba diena. Man gine paskyre net 6 hormonus issitirti. Tai kaina butu irgi svarbi  blush2.gif  Kiek cia skaiciau Via Medica pigiausias variantas vilniuje?  ax.gif  Ir idomu, cia visur rasot, kad juos reikia daryti skirtingom ciklo dienom (FSH, LH, Prolaktinas, Progesteronas, Estrogenai, Testosteronas) o man gine sake per viena karta viska istirs ir atseit Pagal ta diena guria buvo padaryta interpretuos rezultatus. Ciklas reguliarus

Visus tyrimus isskyrus PRG daryt reiktu 3-5 cd. PRG tikrai siom dienom nedaryk, nes nieko jis doro neparodys, tik pinigus ismesi i bala wink.gif PRG reik darytis 7dpo, kad pamatytum, ar ivyko O.

QUOTE(aureka @ 2012 09 27, 13:00)
Prolaktina tikrai galima bet kuria diena daryt?? Kazkur radau kad 21cd  g.gif

Dauguma sako kad tikrai bet kuria diena galima darytis, bet kazkaip kiek gydytoju perejau, visi nurode 7 dpo kartu su PRG darytis. Kazkur dar skaiciau, kad PRL labai labai po nezenkliai ciklo metu dideja, tai gal 7 dpo jis buna siek tiek didesnis nei ciklo pradzioj, todel geriau pamatyti didziausia jo rodikli g.gif cia tik speju unsure.gif
Atsakyti
Atkasiau bibliotekoj idomia knygute apie PMS ir lytinius hormonus, taigi jei PRL aukstas, tada tikrai nuo jo gali buti po O krutine jautri ir kieta smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas galite pakomentuoti, pirma karta pasidariau tokius tyrimus, nes jau beveik 5 metai kai nesuslaukiame vaieklio tai pagaliau pradėjau judėti į prieki su tyrimais kol apsilankysiu pas Gine gal kas dabar pakuomenuosite ką tyrimai man rodo ir pan.

Tyrimas Rezultatas Norma
Ėminio paėmimo laikas 2012-10-02 Ėminio priėmimo laikas 07:34
Amžius 29m. 3d.
Lytiniai hormonai
LH Liuteinizuojantis hormonas (Immulite 2000) 2,44 Mot.: folikuline faze 1.1 - 11.6;
ciklo vidurys 17 - 77mIU/ml
liutealine faze 0 - 14.7 mIU/ml
K/c tabletes 0 - 8.0 mIU/ml
postmenopauzė 11.3 - 39.8 mIU/ml
Vyrai: 0,8 - 7,6 mIU/ml;
Vaikai : 0 - 3,5 mIU/ml
mIU/ml
FSH Folikulostimuliuojantis hormonas 3,35
(Immulite 2000)
Mot.: folikuline faze 2,8 - 11,3 mIU/ml;
ciklo vidurys 5,8 - 21,0 ;
liutealine faze 1,2 - 9,0 mIU/ml
K/c tabletes 0 - 4,9 mIU/ml
postmenopauzė 21,7 - 153,0 mIU/ml
Vyrai: 0,7-11,1 mIU/ml
Vaikai: 0-1,8 mIu/ml
mIU/ml
E2 Estradiolis (Immulite 2000) 188 Mot.: folikulinė fazė: 0 - 587,0 ;
folikulinė fazė2-3diena: 0 - 308;
ciklo vidurys +/-3 dienos: 124 - 1468
pmol/l;
liutealinė fazė: 101 - 905 pmol/l
K/c tabletės: 0 - 374 pmol/l;
postmenopauzė: 0 -110 pmol/l
Vyrai: 0-206 pmol/l
KONVERSIJA: pmol/l : 3,671 =pg/ml
pmol/l
TESTO Testosteronas (Immulite 2000) 4,40 Vyrai: 20-49 m. 5,55 - 27,0;
virš 50 m.: 4,47 - 26,59 nmol/l
Mot..:0 - 2,53 nmol/l;
postmenopazėje: 0 - 1,49 nmol/l;
KONVERSIJA : nmol/l : 0,03467 = ng/dl
nmol/l
SHBG Lyt. hor. surišantis globulinas (Immulite 25,6
2000)
Normos vertės:
Vyrams 13-71 nmol/l; moterims 18-114
nmol/l
FAI - laisvų androgenų indeksas:
100x ( Testo nmol/l / SHBG nmol/l)
FAI moterims 7-10; vyrams 30-150
nmol/l
DHEAS Dehidroepiandrostendiono sulfatas 8,03
(Immulite 2000)
Vyr:2,17 - 15,20 mkmol/l Mot:0,95 - 11,67
mkmol/l KONVERSIJA : mkmol/l :
Atsakyti
Irmasirma, o kuria diena hormonai daryti?

As atejau pasiguosti verysad.gif siandien pasikartojau PRG ir PRL, 7 dpo, tai PRL beveik 500 mU/l cray.gif toks ir budavo, bet taip tikejaus kad pamazes vartojant agnus castus...deja deja...
Reiks pas giniu lekt prasyt kad skirtu vaistuku ji mazinti g.gif

PRG - beveik 40 nmol/l, bet cia vartojant dupha, todel duphas ji isdidino...
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 02, 21:12)
Irmasirma, o kuria diena hormonai daryti?

As atejau pasiguosti  verysad.gif siandien pasikartojau PRG ir PRL, 7 dpo, tai PRL beveik 500 mU/l cray.gif toks ir budavo, bet taip tikejaus kad pamazes vartojant agnus castus...deja deja...
Reiks pas giniu lekt prasyt kad skirtu vaistuku ji mazinti  g.gif

PRG - beveik 40 nmol/l, bet cia vartojant dupha, todel duphas ji isdidino...

gaila kad nepadejo... as jau zadejau ji bandyti... na bet jei jau bromokriptina pradesi gerti tai negalesi jo nutraukti iki kol pastosi ir dar nestumo metu teks ji pagerti... as su juo draugauju pusantru metu. jau ir salutiniu pozymiu nebejauciu ir jis stabiliai laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 02, 20:21)
gaila kad nepadejo... as jau zadejau ji bandyti... na bet jei jau bromokriptina pradesi gerti tai negalesi jo nutraukti iki kol pastosi ir dar nestumo metu teks ji pagerti... as su juo draugauju pusantru metu. jau ir salutiniu pozymiu nebejauciu ir jis stabiliai laikosi  ax.gif

O Mastodynon N nebandet? g.gif

Beje, mano tyrimai g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 02, 21:21)
gaila kad nepadejo... as jau zadejau ji bandyti... na bet jei jau bromokriptina pradesi gerti tai negalesi jo nutraukti iki kol pastosi ir dar nestumo metu teks ji pagerti... as su juo draugauju pusantru metu. jau ir salutiniu pozymiu nebejauciu ir jis stabiliai laikosi  ax.gif

Meskute, o kokiom dozem vartojai Bromokriptina? Nenoriu as jo...bet jauciu neisvenigiama sad.gif

Kufuke, o kas tas Mastodynon N? Cia mazinti PRL?
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 03, 22:19)
Meskute, o kokiom dozem vartojai Bromokriptina? Nenoriu as jo...bet jauciu neisvenigiama sad.gif

Kufuke, o kas tas Mastodynon N? Cia mazinti PRL?

po tablietka kasdien wink.gif as ir nenoriu bet yra zodis reikia blush2.gif kai nutraukiau tai soko nuo 150 iki 850, tad iskart apsisiprendziau ir nebeabejoju g.gif o dabar jau juos geriu kaip vitaminus nakciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nuo Bromkriptina kokių porą menesių pykino ir buvo silpna (krito spaudimas), paskui pripratau ir dzin. Mano spaudimas ir taip visą gyvenimą žemas.
Nebijokit, po kiek laiko šalutiniai poveikiai turi praeiti.
Geriu po 1/2 tabletės.
Atsakyti