Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 08 29, 14:59)
Bet ten dar siuntimas turbūt g.gif Einu pažiūrėti, kas ten gero ir ar siunčia į Lietuvą g.gif

Jei M&S, tai siunčia brangiai, užtat nebent per tarpininkes apsimoka pirkt. Aš kartais siunčiuosi kelnes, nes į lt 8 tall dydžio beveik neužveža, tik regular doh.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien didvyriškai matavausi nusiplanuotų spalvų rūbus... nors įtariau kad man netiks, bet kaip sakant įsitikinimui. Spalvos labai patiko kaip žiūrisi, bet fasonai doh.gif Kažko mano dydžio labai baisiai viršus visų gula, matyt todėl kad esu visiška lenta, o viršsvorį visgi užsigyvenau... mąstau ar apsimokėtų visus persiūt kur reikia, nes imu įtarinėt, kad su savo dabartine krutinės apimtim 80A nieko nerasiu g.gif .
Atsakyti
Ačiū labai visoms komentavusioms 4u.gif Ne tik įdomu, bet ir labai naudinga sužinoti, ką kitų akys mato smile.gif Apibendrinant lyg link light summer labiausiai linkstu, su trupučiu klaustuko dėl soft summer. Įdomiai čia gaunasi, nes plaukai mano tamsiai rudi (į cool summer greičiausiai tik įsipaišytų). Galvoju parankioti nuotraukų su įvairiom plaukų spalvom, tuomet lauksiu galutinio verdikto smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 08 29, 16:58)
Kažko mano dydžio labai baisiai viršus visų gula

O kažin visgi ant ko juos siūna?.. Nes aš viršutinėj dalyje viršsvorio neturiu, iškilumai kažkiek didesni, bet vistiek gan tragiškai doh.gif Man šiaip įtarimas, kad jie pasiūna juos 34 dydžiui (ar koks ten tų modelių), o didesnius tiesiog praplatina, visiškai netaikydami figūrai. Aišku, ką jau bekalbėt apie apatines dalis- parduotuvėse atrodo, kad moteris su klubais ir šlaunimis turėtų nebeegzistuoti...

Na, o aš turėsiu misiją didžiąją šiam rudeniui - išgyvendinti iš spintos džinsus. Nes jau kokį šimtą metų nuolat džinsai džinsai džinsai... O ant viršaus- kas pasitaikė. Ir rengtis nėra ką... Galvoju ieškoti pradžiai navy spalvos kelnių- berods navy visoms vasaroms tinka. O man bet kokiu atveju apačių reikės tamsesnių (kriaušytė aš).

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 29, 09:40)
Toliau dėliojuos kapsulę.
Galvoju, gal dar geltoną garstyčių spalvą čia įvesti  g.gif

Kol kas dailiai atrodo smile.gif o koks jūsiškis tipas?... (dabar visų klausinėsiu, kol įsiminsiu 4u.gif ). Tik man įdomu- o dar vienos spalvos įvedimas nenusižengtų jau kapsulės taisyklėms?.. Ar čia tik apie aksesuarus mąstot?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 29, 09:40)
Toliau dėliojuos kapsulę.

Nusipirkau vyno spalvos rankinę (nes tiks ir prie juodų batų!), bet jaučiu bus sunku rasti tinkamo atspalvio rudą avalynę (trūksta ilgaaulių ir aulinukų, laiveliai yra). Taip pat trūkstą bordinio kardžio. Galvoju, gal dar geltoną garstyčių spalvą čia įvesti  g.gif

del bordinio kardigano ir as suabejojau... kazkaip man nelabai prie to sijono blush2.gif nors apskritai man retai kada grazu, kai nuo galvos iki koju ta pati spalva. beje, cia kapsule kaip supratau daugiau nei is triju spalvu? bigsmile.gif
ir dar pamirsau, gal vietoj to bordo kardigano imti tamsiai zalia (tik va nezinau ar jums tinka)

e-bop-a-lula, mano manymu soft arba light summer. gal labiau uz light, nes mano manymu jums tinka tokios labai sviesios spalvos, o beto skaiciau, kad galima migruoti tarp gretutiniu tipu, neva is soft i cool, is cool i soft, o jus man i cool visai nepanasi, kad galetumete buti kada nors 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 29 rugpjūčio 2012 - 18:24
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 29, 19:20)
Kol kas dailiai atrodo smile.gif o koks jūsiškis tipas?... (dabar visų klausinėsiu, kol įsiminsiu 4u.gif ). Tik man įdomu- o dar vienos spalvos įvedimas nenusižengtų jau kapsulės taisyklėms?.. Ar čia tik apie aksesuarus mąstot?

O vat ir nežinau, koks tipas biggrin.gif Gal kada pasifotografuosiu ir kreipsiuos į temos ekspertes, bet neprisiruošiu rolleyes.gif
Pagrindinė kapsulės taisyklė - viskas tinka prie visko. Tai jei, tarkim, įvesčiau geltoną megztinį, jis privalėtų tikti prie visų apačių ir tiktų! Lygiai taip tas ryškus persikinis megztukas dėvimas vienas be jokių ten kardiganų ar marškinukų ir irgi tinka prie visų apačių.

Beje, mano siekis irgi išgyvendinti iš kasdienio garderobo džinsus doh.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 29, 19:22)
del bordinio kardigano ir as suabejojau... kazkaip man nelabai prie to sijono  blush2.gif  nors apskritai man retai kada grazu, kai nuo galvos iki koju ta pati spalva. beje, cia kapsule kaip supratau daugiau nei is triju spalvu? bigsmile.gif
ir dar pamirsau, gal vietoj to bordo kardigano imti tamsiai zalia (tik va nezinau ar jums tinka)

Nusipirkau tą kardiganą, bet nutariau grąžinti rankinę lotuliukas.gif doh.gif Visgi kažkaip keista man su bordine rankine. Reiks ieškot rudos.
Dėl monochromijos, tai kartais kaip tik labai gerai atrodo. Bet čia turbūt ne tas atvejis ax.gif Bet man jis tiks ir prie kitų rūbų, neįtrauktų į šią kapsulę, ir labai gerai prie kelnių ir kito rudo sijono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 29 rugpjūčio 2012 - 20:12
Dabar pagalvojau, kad man visada bėda dėl apačių blush2.gif Va, vasarai radau tinkamo modelio kelnes, tai dar kitas griebiau to paties modelio, tik kardinaliai kitos spalvos, na, su ta savo kriaušės figūra jau į skirtingus modelius netaikau doh.gif O rudeniui, žiemai, tik džinsai ir įvairūs viršūs doh.gif verysad.gif net nebandau kelnių matuotis, nes kažkoks košmaras kiekvieną kartą būna verysad.gif Pas amne apskritai tik vieneri džinsai, vienerios klasikinės kelnės ir vienas klasikinis sijonas, viskas... Kadangi nėr daug oficialių progų, nešioju tik džinsus doh.gif Tik vasarai turiu dvi poras kelnių ir du sijonus, suknelių. gal rudeniui sijonų paieškot ar suknelių bent? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 29, 22:22)
Dabar pagalvojau, kad man visada bėda dėl apačių blush2.gif Va, vasarai radau tinkamo modelio kelnes, tai dar kitas griebiau to paties modelio, tik kardinaliai kitos spalvos, na, su ta savo kriaušės figūra jau į skirtingus modelius netaikau doh.gif O rudeniui, žiemai, tik džinsai ir įvairūs viršūs doh.gif  verysad.gif net nebandau kelnių matuotis, nes kažkoks košmaras kiekvieną kartą būna verysad.gif Pas amne apskritai tik vieneri džinsai, vienerios klasikinės kelnės ir vienas klasikinis sijonas, viskas... Kadangi nėr daug oficialių progų, nešioju tik džinsus doh.gif Tik vasarai turiu dvi poras kelnių ir du sijonus, suknelių. gal rudeniui sijonų paieškot ar suknelių bent? doh.gif

Mano figūra lyg ir proporcinga, bet vis tiek su kelnėm amžinai problemos. Bet dabar jau kažkaip išmokau rasti sau tinkamas. Suknelės - labai patogu ir gal lengviau prisitaikyti tinkamą fasoną.
Atsakyti
sveikos

vėl žaidžiuosi polyvore, bandau pilka-mėlyna-raudona kapsulę, ale aš taip bijau tų nuokrypių, kad gaunas viskas niūru doh.gif bandžau įvest papildomą spalvytę purviną rauvą.
batai ir rankines maždaug kokių norėčiau, tik šiaip įmečiau. realiai tai viska, ko norėčiau, bet nieko neturiu biggrin.gif

user posted image

biškį blankus vaizdas gavos, kažkap kaip nukopinau, taip tas rūkas ir liko, viskar realiai ryškiau
Atsakyti
Teka, gražu labai 4u.gif
Atsakyti
Teka, o kuri cia spalva pas jus ryski, sitam derinyje? g.gif Bordo?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 30, 12:24)
Teka, gražu labai 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 08 30, 12:48)
Teka, o kuri cia spalva pas jus ryski, sitam derinyje? g.gif Bordo?

na...skaitykim, kad taip smile.gif o tai būtinai turi būt ryški? na aš kiek bandžiau tas ryškias, na bijau aš jų biggrin.gif gal laisvalaikio kapsulei kokį ryškesnį rūbą įpaišyčiau, o čia juk darbinė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 30 rugpjūčio 2012 - 12:21
QUOTE(Teka @ 2012 08 30, 12:20)
4u.gif
na...skaitykim, kad taip smile.gif o tai būtinai turi būt ryški? na aš kiek bandžiau tas ryškias, na bijau aš jų biggrin.gif gal laisvalaikio kapsulei kokį ryškesnį rūbą įpaišyčiau, o čia juk darbinė ax.gif

Tai, manau, kad ji atitinka ryškios sąvokas, jei mėgsti santūriau. Man tai viskas atrodo gerai ten smile.gif
Atsakyti