Ačiū labai visoms komentavusioms
Ne tik įdomu, bet ir labai naudinga sužinoti, ką kitų akys mato
Apibendrinant lyg link light summer labiausiai linkstu, su trupučiu klaustuko dėl soft summer. Įdomiai čia gaunasi, nes plaukai mano tamsiai rudi (į cool summer greičiausiai tik įsipaišytų). Galvoju parankioti nuotraukų su įvairiom plaukų spalvom, tuomet lauksiu galutinio verdikto
QUOTE(bytte @ 2012 08 29, 16:58)
Kažko mano dydžio labai baisiai viršus visų gula
O kažin visgi ant ko juos siūna?.. Nes aš viršutinėj dalyje viršsvorio neturiu, iškilumai kažkiek didesni, bet vistiek gan tragiškai
Man šiaip įtarimas, kad jie pasiūna juos 34 dydžiui (ar koks ten tų modelių), o didesnius tiesiog praplatina, visiškai netaikydami figūrai. Aišku, ką jau bekalbėt apie apatines dalis- parduotuvėse atrodo, kad moteris su klubais ir šlaunimis turėtų nebeegzistuoti...
Na, o aš turėsiu misiją didžiąją šiam rudeniui - išgyvendinti iš spintos džinsus. Nes jau kokį šimtą metų nuolat džinsai džinsai džinsai... O ant viršaus- kas pasitaikė. Ir rengtis nėra ką... Galvoju ieškoti pradžiai navy spalvos kelnių- berods navy visoms vasaroms tinka. O man bet kokiu atveju apačių reikės tamsesnių (kriaušytė aš).
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 29, 09:40)
Toliau dėliojuos
kapsulę.
Galvoju, gal dar geltoną garstyčių spalvą čia įvesti
Kol kas dailiai atrodo
o koks jūsiškis tipas?... (dabar visų klausinėsiu, kol įsiminsiu
). Tik man įdomu- o dar vienos spalvos įvedimas nenusižengtų jau kapsulės taisyklėms?.. Ar čia tik apie aksesuarus mąstot?