Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 19:29)
man tai kai kurios spalvos lyg pasiltina veida, del to ir galvoju, kad gal soft  blush2.gif plius visos ryskios spalvos ant jusu ziurisi ne taip graziai, kaip prislopintos, del to pvz cool vasara atkrenta. kokia ten dar yra trecia vasara? light? del sitos jau nieko nezinau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Iš pradžių pagal odą ir akis įtariau, kad cool summer (mano tipas ax.gif) būsit, bet kai kurios ryškesnės spalvos jus blukina.

Man atrodo, kad vasaroms svarbiausia savo potipio ryškumą ir kontrastą išmokt atskirt. Aš irgi kartais vargstu, kol randu ne per daug nublukintus ir ne žiemiškai ryškius tinkamos spalvos atspalvius wink.gif

Laukiam eksperčių verdikto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 28, 18:54)
O aš labai šventai tikėjau, jog pilkas fonas+paslėpti plaukai neiškraipys nieko  rolleyes.gif Plaukai mano dažyti ir labai kardinaliai skiriasi nuo tų, kuriuos gamta davė  blush2.gif sakot bandyt parodyt plaukus g.gif

Plaukų nereikėjo slėpti, juk su rankšluosčiu visur nevaikštot, o foną už savęs baltą reiktų daryti, nes pilka jau daro didžiulę įtaką, pavyzdžiui, aš soft summer, tai man pilka ojojoi kaip padeda būti gražiai biggrin.gif Šiaip gal irgi soft summer...
Atsakyti
Be-bop-a-lula, man tai atrodo, jums šaltesnės ir subtilesnės (neryškios) spalvos gražiau smile.gif Dėl spalvinio tipo nekompetentinga kažką komentuoti blush2.gif
Atsakyti
Toliau dėliojuos kapsulę.

Nusipirkau vyno spalvos rankinę (nes tiks ir prie juodų batų!), bet jaučiu bus sunku rasti tinkamo atspalvio rudą avalynę (trūksta ilgaaulių ir aulinukų, laiveliai yra). Taip pat trūkstą bordinio kardžio. Galvoju, gal dar geltoną garstyčių spalvą čia įvesti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 29 rugpjūčio 2012 - 09:40
Be-bop-a-lula as jau atrodo kazkada kitoje temoje sakiau, kad man jus i light tempiat, kaip ir nepakeiciau dar nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 29, 09:40)
Toliau dėliojuos kapsulę.

O paltai visi 4 paltai, striukių ar kažko įvairesnio nebus?

Vakar po pardes praėjom. Nieko gero neužmatėm, tik vyrui marškinius už 35,10 lt nukovėm. Striukę ir batus jam iš „Next“ bandysiu užsakyt, o sau nieko neradau niekur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 29, 14:05)

Vakar po pardes praėjom. Nieko gero neužmatėm, tik vyrui marškinius už 35,10 lt nukovėm. Striukę ir batus jam iš „Next“ bandysiu užsakyt, o sau nieko neradau niekur lotuliukas.gif

Šviesus tai lietpaltis (dabar vaikštau), du viduriniai - lengvučiai puspalčiai (dėl rudo nežinau, ar nešiosiu, jau senas jis), margas - šiltas paltas vėlyvam rudeniui/žiemai. Šaltuoju sezonu striukių beveik nedėviu, ypač į darbą, o per šalčius turbūt dėvėsiu pūkinę, bet jos netraukiau į kapsulę. Dar turiu raudoną neperšlampamą striukę, bet abejoju, ar ji čia įsipaišys rolleyes.gif

Pradėjau abejoti, ar reikia to bordinio kardigano doh.gif Prie bordo sijono gal per niūru ir per uniformiška g.gif

Akropoly buvot?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 29, 13:05)

o pigiau parsisiusti, nei next pardej nusipirkti? g.gif ar nera jos Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 29, 13:21)
Akropoly buvot?

Aha, tik į „Reserved“ nebespėjom doh.gif

QUOTE(dominica @ 2012 08 29, 13:40)
o pigiau parsisiusti, nei next pardej nusipirkti?  g.gif ar nera jos Kaune?

Nėra Kaune. O ką, Vilniuje yra? Bet įtariu, kad gal pigiau vis tiek atsisiųsti būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 29, 14:44)
Aha, tik į „Reserved“ nebespėjom doh.gif
Nėra Kaune. O ką, Vilniuje yra? Bet įtariu, kad gal pigiau vis tiek atsisiųsti būtų g.gif

Vln Akropolyje lyg yra. Bet, pvz., marks and spencer online yra mažesnės kainos, nei lt pardėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 29, 13:47)
Vln Akropolyje lyg yra. Bet, pvz., marks and spencer online yra mažesnės kainos, nei lt pardėj  g.gif

Bet ten dar siuntimas turbūt g.gif Einu pažiūrėti, kas ten gero ir ar siunčia į Lietuvą g.gif
Atsakyti
yra, bet kaip su kainom nezinau.. as ten tik viena maike pirkau- buvau radus uz 70lt, bet gaila buvo, paskui per ispardavimus uz 35 lt nusipirkau. tik ispardavimas tai ten sakes, kaip bomzynas koks buvo- sukabintos kokiu 5-6metu senumo kolekcijos, matyt specialiai i Lietuva veze tuos skudurus, nes pati parduotuve gal tik metai kaip atsidariusi..
Atsakyti